• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kusura bakma canım :KK66: tam dün yazarım derken benim telefon işi bozdu :KK70:
Aramıza hoşgeldin o zaman :KK66: tekrar kurallara bir bakayım cuma direk bizden mi bildirim yapıyorsun yoksa Son kez diğer takımdan bildirim yapıp NOT mu düşürüyor kaptan şu takıma transferi olmak istiyor diye :KK66: eskiden öyleydi de hani güncelleme varsa kurallardan diye bakarım ♡

Aaa bende yarın ona başlamayı düşünüyordum :KK66: bana da arkadaşım geçen dedi :KK66: şeker hastası kizkardesi bir türlü kile vermiyordu şimdi baya fark var 3 aydır yapıyormuş ve özellikle göbeği neredeyse yok olmuş ♡ hatta 13 yaşındaki kızına da icirmis çok kilolu diye oda baya fark gördü ki normalde kız hep gizli gizli kaçamak yapar

İnşallah bizde faydasını görürüz :KK66: o arkadaş her gün 1 litre en az içmiş

Aman 1 litreden fazla içmeyin zaten tansiyonunuz düşer, yeşil çay var içinde çünkü, her şeyin fazlası zarar.

Esra onlar her yerde ya. Ben çevremi daralttım. Öyle herkesle görüşmüyorum. Vaktim değerli benim. Boş muhabbete ruhumu kalbimi doyurmayan şeylere harcayacak sabrım da kalmadı zaten. Mecbur kalırsam da minimum diyoloğa giriyorum.
malesef o kişi insanın kocası olunca öyle kolay mesafe koyamıyorum şişirdi beni içim şişti artık :)

:KK28:
Hoşgeldin canım :KK200:

Menüne şöyle bir baktım da of of oooff dedim yani :halay:

Sporlar vs harika ama sadece yediğin tatlıları karşılamış, tavsiyem tatlı krizlerini daha sağlıklı şeyler ile bastırmak için yanında sürekli atıştırmalıkların olabilir.
Evet ya dün coştum. Arkadaşlar ucundan al diye ısrar edince ben ucundan alırsam hepsini yerim dedim de off ya. Çok stresli anıma denk geldi. Özellikle söylüyorum beni tatlıya yiyeceğe çağırmayın diye.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Şükür kavusturana ♡♡♡♡
Dünden beri kafayi yiyordum:KK43:
Pazar malum bahceye gittik :KK66: ve ben akıllı telefonumu evde unuttum :KK70: Gerci yanımda da olsa elime almaya fırsatım olmazdı :KK70:
Toplam 20 kisiydik ve cok memnun kaldı herkes :KK66:
İki tane büyük masa olmasına rağmen zar zor sigdi herkes masaya :KK70: ben hatta oturacak yer bulamadım gerçi hizmet etmekten zaten oturma fırsatım olmadı :KK70:

İnanılmaz yoruldum çünkü şansa büyük kızın dişi tuttu :KK43: yavrum yardimci olamadı diye üzüldü ağrısını unutup :KK43: Dedim olsun kuzum sen iyi olsan zaten bana bir şey yaptırması biliyorum :KK66:
Gece eve döner dönmez Acile götürdüm disciye de bir iğne yaptılar da yavrum rahat uyudu ♡♡♡♡

Ertesi gün de tabi geç uyandım ve telefonu bir elime aldım kafayı yemiş :KK43: ne ses çıkıyor ne birşey yapabiliyorum :KK43:
Sonunda akşam üzere benim büyük kız babasıyla akıl edip de bir Format atalım buna dediler :KK66: hani düzelmezse mecbur tamire gidecek :KK66: Şükür duzeldi ama bizim akillilar telefon numaralarimi yedeklemeyi unutmuşlar :KK70: tabi girdiğim yerlerin şifreleri de hatırlamak biraz zaman aldı :KK70:
Geçmiş olsun kaptan. Bütün adresler e-mail adresine bağlı zaten. Arada bir şifreyi unutmamak için e-mail adresini komple kapatıp açmak lazım.
Kusura bakma canım :KK66: tam dün yazarım derken benim telefon işi bozdu :KK70:
Aramıza hoşgeldin o zaman :KK66: tekrar kurallara bir bakayım cuma direk bizden mi bildirim yapıyorsun yoksa Son kez diğer takımdan bildirim yapıp NOT mu düşürüyor kaptan şu takıma transferi olmak istiyor diye :KK66: eskiden öyleydi de hani güncelleme varsa kurallardan diye bakarım ♡

Aaa bende yarın ona başlamayı düşünüyordum :KK66: bana da arkadaşım geçen dedi :KK66: şeker hastası kizkardesi bir türlü kile vermiyordu şimdi baya fark var 3 aydır yapıyormuş ve özellikle göbeği neredeyse yok olmuş ♡ hatta 13 yaşındaki kızına da icirmis çok kilolu diye oda baya fark gördü ki normalde kız hep gizli gizli kaçamak yapar

İnşallah bizde faydasını görürüz :KK66: o arkadaş her gün 1 litre en az içmiş
Teşekkür ederim. Hep beraber bol zayıflamalı günler diliyorum.
Dukan birasını ben tatildeyken 2 gün yaptım. Sahilde içtim. Gerçi 21 gün şeker kısıtlaması diyetine bir giriş te yapmıştım. 9 gün dayanabildim. İkisi birlikte çok iyi oldu.

Cuma günü 67,5'tum. 3 gün şaşırtmaca dediğim diyeti yaptım. Bugün 66,5 çıktım. Haziran sonunda 72 kilodayken 1 hafta uyguladım. O zaman ekmek yemeden yaptım ve 1 haftada 1,5 kilo verdim. 5 yıl önce diyetisyen vermişti bu diyeti. 4. gruptayken 6 haftada 6 kilo verdim. 1. kısım mideyi şaşırtıyordu. Yine 1,5 kilo vermiştim.

Cuma günü 67,5'tum. 3 gün şaşırtmaca dediğim diyeti yaptım. Bugün 66,5 çıktım. Haziran sonunda 72 kilodayken 1 hafta uyguladım. O zaman ekmek yemeden yaptım ve 1 haftada 1,5 kilo verdim. 5 yıl önce diyetisyen vermişti bu diyeti. 4. gruptayken 6 haftada 6 kilo verdim. 1. kısım mideyi şaşırtıyordu. Yine 1,5 kilo vermiştim.
aa nasıl yapıyorsun canım bende yapayım ondan

5 yıl önceki kilo verme serüvenimde 6 ay da grubumun desteğiyle 6 kilo daha verip 74 kilodan 62'ye düştüm. Hedefim 60 kiloya ramak kala izne ayrılmak istedim ve sonra olanlar oldu. Geri dönemedim. Bu sene 72 kiloya çıkınca tekrar döndüm sahalara. Hedefim bu kez 64 ama düşürsem mi bilemiyorum. Ne dersiniz? Şu an hedefe yakınım.

5 yıl önceki kilo verme serüvenimde 6 ay da grubumun desteğiyle 6 kilo daha verip 74 kilodan 62'ye düştüm. Hedefim 60 kiloya ramak kala izne ayrılmak istedim ve sonra olanlar oldu. Geri dönemedim. Bu sene 72 kiloya çıkınca tekrar döndüm sahalara. Hedefim bu kez 64 ama düşürsem mi bilemiyorum. Ne dersiniz? Şu an hedefe yakınım.
Aynı kilolardayız, şuan ben de güncel 67,5 kiloyum, 74 ile başladım. 3 sene önce 3.takımda yarıştım ve 61.5 ile ayrıldım. Şimdi hedefim 55, hedef ne kadar uzak olursa o kadar güçleniyorum. Psikolojik olarak nasıl hırslanıyorsan öyle yap bence

aa nasıl yapıyorsun canım bende yapayım ondan
Tabii hemen yazıyorum.
  • DİYET LİSTESİ (1. Hafta)

7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt

9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık

12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt

15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay

18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
    VEYA
    Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
    VEYA
    4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek

21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
    Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite

• DİYET LİSTESİ (2. Hafta)
    Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 çay kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
    1 su bardağı su

07.30:
    2 dilim peynir veya 1 dilim peynir-1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, şekersiz çay

2 su bardağı su
    09.30-10.00:
    1 porsiyon meyve, 2-3 yemek kaşığı yoğurt

2 su bardağı su
    12.30-13.00:
    Malzemeli salata (tavuklu/ton balıklı/peynirli/yumurtalı)(2 adet), 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek

Veya; 4-5 susuz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

Veya; haftada 2 defa 1 kase çorba(2 kepçe), 1 kase yoğurt, salata

2 su bardağı su
    15.00-15.30:
    5 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir veya 1 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm, 2 ceviz veya 7 badem veya 7 fındık
  • 2 su bardağı su
    18.00-19.00:
    1,5 kase çorba (1,5 kepçe)(her akşam)
    4-5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 3-4 kaşık yoğurt, 1 büyük tabak yağsız salata, 1 dilim ekmek

Veya; 8 yemek kaşığı susuz kurubaklagil yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata (1 tatlı kaşığı yağ), 1 dilim ekmek

Veya; 3 adet ızgara köfte (et), 1 dilim ekmek, salata, 2 kaşık yoğurt

2 su bardağı su
    21.00-22.00:
    1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt (light veya yarım yağlı/ yoğurt)

• DİYET LİSTESİ (3. Hafta)
    1. KISIM; NORMAL:
    Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 tatlı kaşığı bal, 8-10 damla limon) su

1 su bardağı su
    07.30:
    1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet zeytin, yeşillik

2 su bardağı su
    Kuşluk:
    1 porsiyon meyve

2 su bardağı su
    Öğle:
    8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 çay bardağı yoğurt (3 kaşık), 1 ince dilim esmer ekmek,

2 su bardağı su
    İkindi:
    1 çorba kaşığı leblebi (kepekli bisküvi, gressini olabilir ben istemedim), 1 tane meyve

• 2 su bardağı su
    Akşam:
    3 köfte kadar et/tavuk/balık (8 kaşık kurubaklagil), 1 ince dilim ekmek, salata, 1 çay bardağı yoğurt

2 su bardağı su
    Gece:
    1 adet meyve, 1 çay bardağı light veya yarım yağlı süt / 2 kaşık yoğurt)

2. KISIM; ÇORBA (haftada 3 defa 1 gün aralıklarla uygulanmalıdır)
    Kalkınca: 1 bardak ılık limonlu su
    Kahvaltı:
    1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi),yeşillik, domates-salatalık, 1-2 küp kadar peynir
    Kuşluk:
    3 adet kuru kayısı veya 1 adet tercih edilen meyve
    Öğle:
    1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi), çoban ya da yeşil salata, (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 3 yemek kaşığı yoğurt
    İkindi:
    3 adet ceviz içi+ küçük bir avuç leblebi
Akşam:
1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi), çoban ya da yeşil salata, (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 3 yemek kaşığı yoğurt
Gece:
1 çay bardağı süt / 2 kaşık yoğurt, 1 tane tercih edilen meyve
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu yürüyüş

Aynı kilolardayız, şuan ben de güncel 67,5 kiloyum, 74 ile başladım. 3 sene önce 3.takımda yarıştım ve 61.5 ile ayrıldım. Şimdi hedefim 55, hedef ne kadar uzak olursa o kadar güçleniyorum. Psikolojik olarak nasıl hırslanıyorsan öyle yap bence
Evet çok güzel. Boyun kaçtı. Benim 1,62. 2 cm kısaldım. :110:ilk hedefim olan 60 kg'ı istiyorum. Gerçi 5 yaş daha aldım, vücudum biraz daha yağlandı ve aynı görünüm olmayacak ama sanırım 60 istiyorum. Ama önce 64'ü göreyim.

Tabii hemen yazıyorum.
  • DİYET LİSTESİ (1. Hafta)

7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt

9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık

12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt

15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay

18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
    VEYA
    Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
    VEYA
    4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek

21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt

• DİYET LİSTESİ (2. Hafta)
    Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 çay kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
    1 su bardağı su

07.30:
    2 dilim peynir veya 1 dilim peynir-1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, şekersiz çay

2 su bardağı su
    09.30-10.00:
    1 porsiyon meyve, 2-3 yemek kaşığı yoğurt

2 su bardağı su
    12.30-13.00:
    Malzemeli salata (tavuklu/ton balıklı/peynirli/yumurtalı)(2 adet), 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek

Veya; 4-5 susuz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

Veya; haftada 2 defa 1 kase çorba(2 kepçe), 1 kase yoğurt, salata

2 su bardağı su
    15.00-15.30:
    5 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir veya 1 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm, 2 ceviz veya 7 badem veya 7 fındık
  • 2 su bardağı su
    18.00-19.00:
    1,5 kase çorba (1,5 kepçe)(her akşam)
    4-5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 3-4 kaşık yoğurt, 1 büyük tabak yağsız salata, 1 dilim ekmek

Veya; 8 yemek kaşığı susuz kurubaklagil yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata (1 tatlı kaşığı yağ), 1 dilim ekmek

Veya; 3 adet ızgara köfte (et), 1 dilim ekmek, salata, 2 kaşık yoğurt

2 su bardağı su
    21.00-22.00:
    1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt (light veya yarım yağlı/ yoğurt)

• DİYET LİSTESİ (3. Hafta)
    1. KISIM; NORMAL:
    Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 tatlı kaşığı bal, 8-10 damla limon) su

1 su bardağı su
    07.30:
    1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet zeytin, yeşillik

2 su bardağı su
    Kuşluk:
    1 porsiyon meyve

2 su bardağı su
    Öğle:
    8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 çay bardağı yoğurt (3 kaşık), 1 ince dilim esmer ekmek,

2 su bardağı su
    İkindi:
    1 çorba kaşığı leblebi (kepekli bisküvi, gressini olabilir ben istemedim), 1 tane meyve

• 2 su bardağı su
    Akşam:
    3 köfte kadar et/tavuk/balık (8 kaşık kurubaklagil), 1 ince dilim ekmek, salata, 1 çay bardağı yoğurt

2 su bardağı su
    Gece:
    1 adet meyve, 1 çay bardağı light veya yarım yağlı süt / 2 kaşık yoğurt)

2. KISIM; ÇORBA (haftada 3 defa 1 gün aralıklarla uygulanmalıdır)
    Kalkınca: 1 bardak ılık limonlu su
    Kahvaltı:
    1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi),yeşillik, domates-salatalık, 1-2 küp kadar peynir
    Kuşluk:
    3 adet kuru kayısı veya 1 adet tercih edilen meyve
    Öğle:
    İkindi:
    3 adet ceviz içi+ küçük bir avuç leblebi
Akşam:
Gece:
1 çay bardağı süt / 2 kaşık yoğurt, 1 tane tercih edilen meyve
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu yürüyüş
Gece meyve vermiş çok şaşırdım, normalde meyveyi sabah, öğle yada ikindi de verirler, ikindiden sonra meyve yenilmemeli derler, şaşırdım :KK9:

Evet çok güzel. Boyun kaçtı. Benim 1,62. 2 cm kısaldım. :110:ilk hedefim olan 60 kg'ı istiyorum. Gerçi 5 yaş daha aldım, vücudum biraz daha yağlandı ve aynı görünüm olmayacak ama sanırım 60 istiyorum. Ama önce 64'ü göreyim.
163 cm boyum da çok yakın değerlerimiz, yaş kaç?

Gece meyve vermiş çok şaşırdım, normalde meyveyi sabah, öğle yada ikindi de verirler, ikindiden sonra meyve yenilmemeli derler, şaşırdım :KK9:
Sanırım gece krizleri olmasın diye. Bana zor geldi. Çünkü Karatay diyetine alışmaya başlamıştım, geri dönmek zor oldu ama etkisi büyük oldu.

Meyveyi yoğurtla yemek lazım diye okumuştum. Hem şekerin zararlı etkilerini azaltmak hem de vitamin mineral yararlanımını artırmak için.
Akşam yenmeme tavsiyesi de gün ışığı bittikten sonra metabolizmanın yavaşlamasıymış. Yanında yeşil çay içince zaten uykuyu bile kaçıracak kadar metabolizma hızlanıyor.

A antiaging hoşgeldin tekrardan. Ben de 43 ün içindeyim. Yaş ve kilolar yakın sayılır. 165 boy 61 kilo.
Dediğin çok doğru. Yaş aldıkça yağlanıyor insan. Kaslar zayıflıyor. Metabolizma desen yakmaya gönlü yok. Daha çok çalışmamız lazım bizim. Diyetten ziyade extra spor istiyor vücutlar.

Back