- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
İnşallah ya. Modum düştü resmen. Sporu arttırdım bakalım.Regl, ödem, şişkinlik vs var mı ondandır belki tartı artılığı.. Yoksa senin beslenmen acayip güzel başka ihtimal yoktur bence ya bozma moralini..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya. Modum düştü resmen. Sporu arttırdım bakalım.Regl, ödem, şişkinlik vs var mı ondandır belki tartı artılığı.. Yoksa senin beslenmen acayip güzel başka ihtimal yoktur bence ya bozma moralini..
Bunu bende anlamiyorum gercekten dikkat ettim ama + 600de bende vardı bu sabah cuma 2 ileri 1 geri bakalım ne olacakSonundaoldu ne kötü olmuş dolap işi öyle. Emanet ihanet gibi komşunun tavrı. Biraz uzak kalmakta yarar var sanki.
Esra kolay gelsin. Bitince yepyeni olur dükkan. Rahat edersin kışın.
Hasibe hakkınızda hayırlısı olsun. Ben geçmişini bilmiyorum olayların tabii. Su akar yolunu bulur.
Kaptan nerede bu arada kızlar.
Dila keki sormuşsun ehh fena olmadı. Mısır unu kurabiyede daha güzel oluyor. Bir dilim yedim yemedim zaten. Şekerli şeyleri canım çekmiyor pek.
Ayy kızlar sabah 1.5 kilo artı çıktım moralim bozuldu. Benim yıllardır böyle 1 ileri 2 geri. Dikkat spor daha ne yapayım ya. 45 dk yürüdüm 45 dk da leslie burn body fat yaptım. İnşallah cumaya kadar gider o artılar.
Allah beterinden korusun diyelim canım. Üzüldüm dolap işine...olan olmuş...komsun da mahçup olmuştur. Elektrikler gidince şalterin atması normal değil canım...topraklamada bir sıkıntı var demek. Bir usta getirip gösterin. Benim de başıma geldi ama ben kendi elimle indirmiştim şalteri akıl işte...evde ceset var gibi bir koku vardı..dolabi karbonatla silince bir de çay tabağına karbonati koyup bekletince kurtuldum o kötü kokudan...sağ salim döndünüz ya...dinlenince geçer stresin fazla takılma....et de nasipten çıkmış...offf mesajın güzelliğine baj enerjisine bak. yerim seni ben
inş veririz cnm. korumak bana göre değilmiş anladım valla aydına gittik. didim de tatili yaptık. ama egeyi gezmeye çalıştık. kuşadası , bodrum, söke, şirince de bol bol gezdik. didimin denizi çok iyiymiş ben baya sevdim.
izmire yola çıktığımız gün geçtik ama gezemedik. eşim yorgundu ve acıkmış olay çıkardı ! karnı doyunca özür diledi ama benim baya moralimi bozdu.
çeşme ve urlaya uğradık. çeşme baya güzelmiş aklım batı da benim
narlıdereyi beğendim geçerken gördüm kaymakamlık ve emniyet yan yana. tayin istesek diye orayı düşündük
sonra ankaraya geçtik kardeşlerimi bırakıp annemle döndük.
komşuya evin anahtarını vermiştim. evi kontrol et hergün bir kez elektrik gider şartel atar dolabım çözünmesin dedim. o da tamam eve değerli birşey bırakma dedi. ben de tamamdır dedim güvendim ona. o da anahtarı geri alırken dedi ki bizde elektrik gitmeyince bakmadım hiç dedi. eve bir geldim dolabım çözünmüş. her yer batmış. et vardı çözünmüş. komşuluk ölmüş! artık kasıt arıyorum. bakmayacaksan bakamam deseydin ben de çözüm bulurdum. cumartesi akşamdan dün gece yarısına kadar onla uğraştım.
tatil taçlandı yani
Sagol cnmSonundaoldu ne kötü olmuş dolap işi öyle. Emanet ihanet gibi komşunun tavrı. Biraz uzak kalmakta yarar var sanki.
Esra kolay gelsin. Bitince yepyeni olur dükkan. Rahat edersin kışın.
Hasibe hakkınızda hayırlısı olsun. Ben geçmişini bilmiyorum olayların tabii. Su akar yolunu bulur.
Kaptan nerede bu arada kızlar.
Dila keki sormuşsun ehh fena olmadı. Mısır unu kurabiyede daha güzel oluyor. Bir dilim yedim yemedim zaten. Şekerli şeyleri canım çekmiyor pek.
Ayy kızlar sabah 1.5 kilo artı çıktım moralim bozuldu. Benim yıllardır böyle 1 ileri 2 geri. Dikkat spor daha ne yapayım ya. 45 dk yürüdüm 45 dk da leslie burn body fat yaptım. İnşallah cumaya kadar gider o artılar.
Menün çok güzel olmuş, inşaallah dondurma yememişsindir :)Merhaba kizlar...
Bende menumu bırakayım şuraya...
Sabah menemen peynir salatalık 2 galeta
Araögün sutlükahve badem 3 günkurusu
Aksam 2 kabakla mısırunlu mücver yaptım sadece onu yedim
Ilerleyen saatlerde paket olmayan bir dondurma yesem kötü mü olur acaba
Allah beterinden korusun diyelim canım. Üzüldüm dolap işine...olan olmuş...komsun da mahçup olmuştur. Elektrikler gidince şalterin atması normal değil canım...topraklamada bir sıkıntı var demek. Bir usta getirip gösterin. Benim de başıma geldi ama ben kendi elimle indirmiştim şalteri akıl işte...evde ceset var gibi bir koku vardı..dolabi karbonatla silince bir de çay tabağına karbonati koyup bekletince kurtuldum o kötü kokudan...sağ salim döndünüz ya...dinlenince geçer stresin fazla takılma....et de nasipten çıkmış...
Gezdigin yerler de çok güzel... Sığacika gitmiştik o güzergahtan...cesmeyi ben de çok beğendim... damla sakızlı dondurma yidin mi giz...
Hoşgeldin canımDünkü menümü yazayım o zaman
Beyaz peynirli omlet 205 kalori
6 adet yeşil zeytin 35 kkal
3 adet ceviz 93 kkal
Yeşillik domates salatalık 34 kkal
1 tatlı kaşığı zeytinyağı 80 kkal
1 orta boy elma 52 kkal
1 küçük dilim kıymalı pide 63 kkak
2 adet ceviz 62 kkal
1 adet halka tatlısı 329 kalori
2 küçük hindistancevizli çikolata 239 kkal(stresli bir günümde neredeyse 1 aylık tatlı yasağımı deldim) Neyseki kilo vermemi etkilemedi. 3 gün şaşırtma diyeti yapmıştım, midem dün de bayağı şaşırdı sanırım.
2 yk et sote 32 kkal
2 yk pirinç pilavı 66 kkal
1 küçük parça karpuz 90 kkal
Toplam 1380 kalori
2 litre su
20 dakika yürüyüş
600 zıplama
15 dakika pilates
Gündüz bolca koşuşturmaca (pazardan ve marketten aldığım malzemeleri arabaya eve taşımak çok yordu beni)
ayy ben bunu ilk defa duydum, hemen araştırdım, güzel birşeymiş. Ben de yarın başlayayım içmeye bakalım nasıl etki edecek Birlikte etkilerini takip edip kıyaslayalım mı?Bu arada dukan birası içmeye başladım. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor. Yeşil çay, limon ve maden suyundan oluşuyor.
Kaptanım çok geçmiş olsun yine neler olmuş öyle.. Vallahi bi kurşun falan döktür bişey yap, baksana sürekli atraksiyonlu hayatSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Şükür kavusturana ♡♡♡♡
Dünden beri kafayi yiyordum
Pazar malum bahceye gittik ve ben akıllı telefonumu evde unuttum Gerci yanımda da olsa elime almaya fırsatım olmazdı
Toplam 20 kisiydik ve cok memnun kaldı herkes
İki tane büyük masa olmasına rağmen zar zor sigdi herkes masaya ben hatta oturacak yer bulamadım gerçi hizmet etmekten zaten oturma fırsatım olmadı
İnanılmaz yoruldum çünkü şansa büyük kızın dişi tuttu yavrum yardimci olamadı diye üzüldü ağrısını unutup Dedim olsun kuzum sen iyi olsan zaten bana bir şey yaptırması biliyorum
Gece eve döner dönmez Acile götürdüm disciye de bir iğne yaptılar da yavrum rahat uyudu ♡♡♡♡
Ertesi gün de tabi geç uyandım ve telefonu bir elime aldım kafayı yemiş ne ses çıkıyor ne birşey yapabiliyorum
Sonunda akşam üzere benim büyük kız babasıyla akıl edip de bir Format atalım buna dediler hani düzelmezse mecbur tamire gidecek Şükür duzeldi ama bizim akillilar telefon numaralarimi yedeklemeyi unutmuşlar tabi girdiğim yerlerin şifreleri de hatırlamak biraz zaman aldı
Günaydın kızlar. Ben gruba girdim mi acaba? Kaptanım beğenmek onay anlamına mı geliyor?
Bu arada dukan birası içmeye başladım. Metabolizmayı acayip hızlandırıyor. Yeşil çay, limon ve maden suyundan oluşuyor.
Kaptanım çok geçmiş olsun yine neler olmuş öyle.. Vallahi bi kurşun falan döktür bişey yap, baksana sürekli atraksiyonlu hayat