Bir beden vermişsin kesinlikle fark ediliyordur...Offff kimse 6 kilo verdiğimi fark etmiyor, diyete başlamadan önce 1 ayda 4 kilo alınca o aldığım kiloyu fark etmediklerinden verdiğimi de fark etmiyorlar sinirlerim bozuluyor
Neyse artık şu saatten sonra verdiğim kiloları fark edecekler
Hoş geldin antiaging kaptanımız bugün gezmede sanırım. Gelince buyur edeceğine eminim. Kendim de transfer yarışmacı olduğum için hoş karşılamak istedim sizi.Merhaba. Ben 14. gruptan grubunuza transfer olmak istiyorum. Boş yeriniz var mı acaba?oynakbasi34
Yenoşum teşekkür ederim canım. Göbek kontrol altında bugün eve giriş yaptım çok şükür. Yeğenimin nişan işi zaten içime sinmemisti. 18 yaşında kız mı nişanlanır abime bayağı kızdım ...düğün iki yıl sonra yapılacak diye sesimi çıkarmadim. Böyle olması çok iyi oldu.Elhan canım göbeğe hemen müdahale etmeliyiz yoksa alır başını gider..
Yeğenin için de hayırlısı olsun .. nişanın amacı zaten tanışmak , kaynaşmak ..
Öpüyorum çok
Afiyet olsun canım. İyiyiz şükür... harika bir etkinlik hem yeşil çay hem kitap...huzurun dibine vurmuşsun bacım.İyi pazarlar canlar nasılsınız, İzmir yanıyor kızlar babayla gezmeye çıktı bende kitap okuyup yeşil çayımı hupletiyorum
Hoşbuldum Elhan. Karşılama için teşekkür ederim.Hoş geldin antiaging kaptanımız bugün gezmede sanırım. Gelince buyur edeceğine eminim. Kendim de transfer yarışmacı olduğum için hoş karşılamak istedim sizi.
Döndüm benim düşünceli ablam ben de öptüm kocamaaaan
Bulamiyorum kuzum isyerindekilere ben de çok kızdım ve gücendim ve çok haklısın gönül koymakta..
Ne zaman çıkışını yapicaksin ? belki son güne veda şeysi yapicaklardir ..
Olmasa bile üzülme canım insanoğlu böyle işte ..
Biz seni çok seviyoruz ♥
Yenoşum teşekkür ederim canım. Göbek kontrol altında bugün eve giriş yaptım çok şükür. Yeğenimin nişan işi zaten içime sinmemisti. 18 yaşında kız mı nişanlanır abime bayağı kızdım ...düğün iki yıl sonra yapılacak diye sesimi çıkarmadim. Böyle olması çok iyi oldu.
Mesajlarını görünce çok mutlu oldum. Eski günlerdeki gibi yine toparlanabilseydik keşkesonundaoldu Lilimam mavimli zukkum la hiç denk gelemez oldum. Asibecim gittiğin yerlerde yolun hep iyi insanlara çıksın. Yönetiminde canı .... Hiç sıkma canını. Kilo vermek kadar mutluluk veren bir şey var mı... 90' lari göreceğiz dur daha...hele bı git çabucak düzenini kur tatlım...şimdi bunları düşün..
Canım Asibecim... hakkında hayırlısı dedikleri bu olsa gerek. Annenin sağduyulu yaklaşımına inan saygı duydum çok haklı. Senin bizimle paylaştığın menülerin harikaydı. O düzeni tutturabilirsen uzun süre oruç da tutmana gerek kalmayacak gibi. Benim gibi yalnız olsan sorun olmaz da senin üç çocuğun var bütün gün uğraşıyorsun enerjiye ihtiyaç var bacım....Yine aralıklı tut tabi sevabı büyük....ama otuz gün yorar seni kuzum ya.... İnşallah sık sık buradayız. Lilimin de misafiri gelecekmiş o gitsin beraber vira bismillah deriz artık. Ufak ufak başladım ben de dikkat etmeye. Eylulle beraber listeye girerim artık.slm kızlar
30 ağustostaki grubun 1. seviyesini okudum şimdi kendime notlar aldım buzdolabına asıcam.
bu seviyede isteyenler dini oruç tutabilir diyordu. ben de oruç tutmayı düşünüyorum kızlardan bir sürü var.
onceki tutmalarımda 1 tanesinin (30 günün) bitmasine 9 gün kalmıştı. onu bitireyim inşallah yenisinede başlarım
bu arada biz bugün tayin işinden vazgeçtik. annem sabah bizimle konuştu. benden dolayı ayrı gayrı kalmayın aile bütünlüğünüz bozulmasın, ibrahim iş bulamıyor orda hep fabrikalar kapanıyor, burdaki işine ordan gidip gelse aldığını yola verecek, işi bıraksa orda iş bulamıcak ibrahim karı parası anasının parasını yiyip duruyo bu yaşta diye üzerine gelecekler psikolojik olarak kötü olacak dedi. bende sen ne yapcan orda tek başına dedim gel yanıma dedim. bahçe işlerimi bitireyim soğuklarda gelirim siz düzeninizi bozmayın dedi. bu şekilde anlaştık. valizler kapının önünde kaldı bugün geri yerleştirmeye vaktim olmadı yarın işten gelince yerleştircem inşallah.
işler bu şekilde olunca 1 ay daha çalışıp maaş alıp ondan sonra tekrar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum. önümüz kış malum faturalar yüksek gelecek 1 maaş daha hesapta dursun ileride lazım olur.
bizde işler böyleyken böyle işte
teşekkür ederim kızlar. ben de sizi cok seviyorum. iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım.
Elhan hoş geldin cnm sende. seni burda daha fazla görmek istiyorum artık
Günaydın Colombre canım. Güzel başlayıp güzel tamamlamak dileğiyle kuzum.Günaydın arkadaşlar. Hayırlı bir hafta olsun inşallah.
İyi akşamlar kızlar. İki gündür müthiş yoğunum. Araya kışlık hazırlığı da girdi. Yeni oturuyorum daha. Siz neler yaptınız haftasonu.
Sabah erkenden büyük kızımla deneme sınavına gideceğiz. Sınıf belirleme yapacakmış okulu. O sınav olur ben yürüyüş yaparım bahaneyle.
Kaçıncı sınıfta kızın? Başarılar diliyorum şimdidenNe yediğimi de takip edemedim. Zararlı bir şey yok yediklerimde. 1200 ü de geçmemiştir.
Hoş geldin çifte kavrulmuş Antep fıstığımGünaydın gençlik.. ben de önce bayram telaşı sonra da tatile çıkma derken ancak dönebildim.
tabi şişip şişşip de döndüm. bu hafta regl oldum haftaya diyete başlıyorum inş.
yoksa gidiyorum baya uzaklara
güldüğüme bakmayın moralim de yok aslında.
canımmm benim valla özlendin
Elhan ım seni de alıntıladım sandım ama becerememişim. utanarak tekrar dönüyorum. çünkü çok şişmanladım.
haftaya tartılıp başlayım bir ucundan. özledim seni de sopa falan artık haftaya yaparsın bişiler
Günaydın Dila...Günaydın Kızlarrr!
Yorgun başladım haftaya, tüm haftasonu kışlık hazırlıkları yaptım pertim çıktı. Yediklerimi takip edemedim, sadece cumartesi akşamı kaçamak yaptım bir adet lahmacun yedim, pişman değilimbaşka da hiç kaçamak yapmadım, yine diyete devam.
Detoksum bitti 5 günlük detoks sonucunda 2 kilo vermişim bu da harika oldu
Şimdi normal diyet beslenmesine geçtim yeniden, ama regl olmak üzereyim karnımın şişkinliği çok feci durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?