Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Havuzda baya oldu döneli
Hesapta yatıp uyuyacaktim hadi öncesinde Annemi arayayım dedim arama olaydım Tam 1 saat konuştu da konuştu

Neyse şimdi kendime şekersiz bir kahve yaptım biraz keyif yapayım sonra yarınki piknik için ufak ufak hazırlık yaparım ( şakşuka yapacağım alt tarafı ama onları ufak ufak dogramak bile uzun sürüyor )

Akşamlar da et çıkarıp kavurma yapayım diyorum

Canım emin ol fark ediyorlardir da birazda fesatliktan itiraf edemezler
Kız ben ilk 23 kg verdiğimde kendi Annem bile aaaa okadar fark var mı hafif süsülmüşsün demişti sonra o verdiklerimi aldıktan sonra eee o zaman biraz daha iyidin niye aldın ki dedi len adamı cildirtma o zaman bile bana bunu bunu söyledin iyice motivasyonumu düşürdün diye sinir olmuştum
124.5dan 86ya düştüğüm zaman da yine bana birşey demedi ama bu sefer de hastalandim sanmış
Şimdi de keşke almasaydin diyor len insanda sinir mi birakiyorsunuz kendime odaklanayim dedim en son ( malesef ki benim direk beslenmem etkileniyor sıkıntılardan bu 2 aydır da kizkardesim olacak yüzünden hep bir motivasyon düşüklüğü yaşıyorum tam kendime odaklaniyorum yine canımı sıkacak bir şey yapıyor ve Annemi üzerime salıyor resmen )

Ama bu sefer kararlıyım kesinlikle etkilemesine izin vermeyeceğim yeter artık başkaları için üzülüp kendimi istemsizce yemeye vermelerim milletin ekmeğine yağ sürüyorum resmen ve sonra yine olan bana oluyor

Yarın için hazirliklarim bitti sayılır
Sadece bardak ve çatal bıçak ilave edeceğim çünkü maşallah 18 kişi olacakmış bir aksilik olmazsa

Eşimin Amca oğlu da eşiyle gelecekmiş hesapta ama açıkçası pek inanmıyorum çünkü gelin 11den önce uyanmak bilmiyor Sabahın 7sinde kalkıp inşallah hazirlanabilir Eşim herkese baştan dedi valla dediğim saatte kapı önüne inmeyen kalır diye Benimki de iyice psikopat minibüs şoförüne bağlıyor bazen

Ben de bugun temizlik yaptim. Bir ara karnim agridi uzandim 1 saat kadar sonra wc banyoyuda hallettim bitti cok sukur. Camasirlari topladim biraktim kenara (3 makine yikamistim havalar kotu olunca birikmisti) yarin katlayip utulenecekleri utulerim artik bugun hic bir sey yapamam daha ayaklarimi uzattim dinleniyorum. Birazdanda bir kahve yaparim ohhh.

Hadi gozun aydin sonucun guzel gelmis

Sagol cnm

Hazırlıkları bitti ama kan ter içinde kaldım bu saatte bile bu ne sıcak böyle
Bakalım yarını nasıl atlatacagim gerçi büyük kız çoğu işi üstlenir birde gorumceler de boş durmaz ama ben ev sahibi olarak daha fazla kostururum kesin

Sabah 06.30da evdekileri uyandırmak lazım ki ancak 07.00de hazırlamaya başlarlar Elli kere hadi kalkın demek zorunda kalacağım kesin
Gerci ufaklık heycan yaptı erkenden uyudu

Merhaba iyi geceler....
Bugunku menumu vereyim
Sabah salatalık peynir midem hic iyi degildi
Cay ve cig fındık
Aksam 1 kaşık pilav 2 kaşık et yemegi biraz taze fasulye
Az öncede haslanmış mısır yedim
Haftasonu saçmalamalarım düzenimin bozulması beni fena etkiliyor direk +1 le uyanıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Karga kahvaltısını etmeden uyandım yine
Kendime hemen bir kahve yaptim kendime gelmek ve kahvaltıya kadar tıkaması için sonra da hemen iki dakikada bir duş alır giyinirim
Evdekiler hala uyuyor artık ben duşa girerken kalk borusunu çalarım eşim geceden tembihliyor en Son beni uyandirirsin diye 5 dakika da olsa kar

Totalde fazla yememissin hatta az bile..
Sadece son ara öğun mısırın olmamasi daha iyi olurdu . Afiyet olsun ve geçmiş olsun

Bulamiyorum kuzum isyerindekilere ben de çok kızdım ve gücendim ve çok haklısın gönül koymakta..

Ne zaman çıkışını yapicaksin ? belki son güne veda şeysi yapicaklardir ..
Olmasa bile üzülme canım insanoğlu böyle işte ..
Biz seni çok seviyoruz

Anam bu tadilat işi öldürdü beni sabahtan akşama kadar in merdivenden çık merdivenden . Aabah 2 dilim ekmekle zeytin ezmeai akim peynirli salata ve 2 dilim ekmek yedim öldüm öldüm yoegunluktan
Kolay gelsin.
Ev tadilatimi ? Hele içindeyken ne zor oluyordur çok iyi bilirim.
3 yıl önce mutfak tadilatı yaptık Allah'ım kabus gibiydi bir de calisanim.. inşaat konsepti eve gelmek çok gıcık bir durumdu

Biz de okullar açılmadan bir haftalığına nihayet tatil yapicaz...
Önümüzde ki cumartesi sanırım henüz kesin değil eşim şehir disin da çünkü Seferihisar da olacağız ..

Bir türlü izinlerimiz denk gelmedi bu yaz .. biz neysede oğlum çok sıkıldı..
Hafta sonları gittiğimiz gunu birlik geziler kesmedi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…