Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayy aşk olsun ne kusuru, çok teşekkür ederim inşaallah ağız tadıyla yemek nasip olur yok yok tartılmıyorum şu dönem.. Ben diyetisyen melda hanımın detoks grubuna katıldım onun verdiği detoks listesi ile yaptım. Evet ben ikinci baharını yaşayan üyeyim yakında nikah var ve nikaha kadar 55 kilo olmam lazım.

Yakındaki nikahın heyecanıyla olursun 55 hiç merak etme canım....İkinci bahar güzeldir ....benim ilkbaharim diyorum.... çünkü ilk evliligimin baharla uzaktan yakından alakası yokmuş...bora fırtına ayaz tipi ....zemheri ...tek becerebildigim iki çocuk koparmisim boyu devrilesiceden ....
Melda hanım kim ki....hemen bakmam lazım....

İkinci evliliğinmi seninde? Yaklaşımına bayıldım o kadar benziyor ki benim de ilk evliliğime, ben de şahane ötesi bir tane kızımın olmasından başka bahar yaşamadım o süreçte
Melda hanım 2018 yılının en iyi diyetisyen ödülünü alan, ayrıca milliyet gazetesinde de yazar bi diyetisyen, ınstagramda sıkı takipçisiyim çok da güzel tarifler paylaşıyor.

Evet Dilacim 38 yaşında aklım başıma geldi tekrar evlendim. 32 yaşında resmen olmasa da ayrilmistim. Uzun bir boşanma sürecinden sonra kendimi toparladım. Geriye dönüp gulebiliyorum şu süreçte....
Kizinla daha güzel günlere inşallah... Instagram da bakayım dediğin diyetisyene...Dilara Koçak i seviyorum ben de...tatlı dilli hoş bir bayan...

Dilara Koçak'ı duydum bende ama takip etmiyordum hemen bakayım ona da.
Bende 28 yaşında boşandım 4 yıl evli kaldım, şimdi 31 olcam. Boşanmak beni çok fazla etkilemedi zaten evliliğimizin son 2 senesi ayrı gibiydik, kızımızın biraz büyümesini bekledik, anlaşarak ayrıldık, sorunumuz az oldu pek olmadı.

Dualarımız seninle canım.... yaşandı bitti şükür...

offf mesajın güzelliğine baj enerjisine bak. yerim seni ben
inş veririz cnm. korumak bana göre değilmiş anladım valla aydına gittik. didim de tatili yaptık. ama egeyi gezmeye çalıştık. kuşadası , bodrum, söke, şirince de bol bol gezdik. didimin denizi çok iyiymiş ben baya sevdim.
izmire yola çıktığımız gün geçtik ama gezemedik. eşim yorgundu ve acıkmış olay çıkardı ! karnı doyunca özür diledi ama benim baya moralimi bozdu.
çeşme ve urlaya uğradık. çeşme baya güzelmiş aklım batı da benim
narlıdereyi beğendim geçerken gördüm kaymakamlık ve emniyet yan yana. tayin istesek diye orayı düşündük
sonra ankaraya geçtik kardeşlerimi bırakıp annemle döndük.
komşuya evin anahtarını vermiştim. evi kontrol et hergün bir kez elektrik gider şartel atar dolabım çözünmesin dedim. o da tamam eve değerli birşey bırakma dedi. ben de tamamdır dedim güvendim ona. o da anahtarı geri alırken dedi ki bizde elektrik gitmeyince bakmadım hiç dedi. eve bir geldim dolabım çözünmüş. her yer batmış. et vardı çözünmüş. komşuluk ölmüş! artık kasıt arıyorum. bakmayacaksan bakamam deseydin ben de çözüm bulurdum. cumartesi akşamdan dün gece yarısına kadar onla uğraştım.
tatil taçlandı yani

Offf çok çok geçmiş olsun yaaa, aksiliğe bak... Benim de başıma gelmişti hem de kışın ortasında, 1 hafta pencereleri açık bıraktım da anca kokusu gitmişti. İnşaallah bir daha yaşamazsın

mavimli demek detoksa karar verdin...benim doktorum da yapıyor detoks..

Senin kilon için ideal işlem ..umarım istediğin doğrultuda ilerler süreç.
Detoksa ne zaman karar verdim diye düşündüm bir an Allah iyiliğini versin botoks diyorsun
Evet Eylülde kısmetse buraya yazarım zaten.

Slm fıstık. Misafirim var İstanbuldan sonra da beraber İstanbula gideceğiz zaten. Benim tatil yeni başlıyor. Göbeği erit hemen aman diyeyim

Offf çok çok geçmiş olsun yaaa, aksiliğe bak... Benim de başıma gelmişti hem de kışın ortasında, 1 hafta pencereleri açık bıraktım da anca kokusu gitmişti. İnşaallah bir daha yaşamazsın

evet ya çok kötü. benim daha öncede başıma gelmişti. yanlışlıkla elektriğimi kesmişler!
eve bir geldim leş. yaz günüydü dolabı 1 ay temizledik gitmedi koku. kömür koydum, kahve, süt, vanilya, servisten fısfıslı şişede temizleyici aldım yok gitmedi.
dolabı atmaya karar vermiştik ki daha 1 yıllık bile değildi bulduk kokunun yerini. hazneye akmış hep çözünen dsular. demirlerin içinde kaldığı için görünmüyormuş. onu temizlemiştik. hamileydim o vakit. bunları bildiğim için vermiştim anahtarı bir de. neyse sağlık olsun artık.
senin evliliğinde çokca hayırlı olsun inş. Rabbim her gün iyi ki dedirtsin inş..

Amin inşaallah
Benim buzdolabı bozulmuştu servis çağırınca akan yerleri de sirkeli su ile temizlemiştim, servisçi öyle demişti.
Neyse bununla geçmiş olsun yeniden

Benim listeye girebilmem icin bi 10 kilo vermem lazim. Is yerinde yemekler yenecek gibi degil en mantiklisi oruc tutmak calostigim donemde. Oglen menusu tavuk corbasi (unlu) patates kofte kizartma makarna salatasi revani. Full karbonhidrat patlamasi

Cok guzel sonuc cnm tebrik ederim

Kolay gelsin.
Ev tadilatimi ? Hele içindeyken ne zor oluyordur çok iyi bilirim.
3 yıl önce mutfak tadilatı yaptık Allah'ım kabus gibiydi bir de calisanim.. inşaat konsepti eve gelmek çok gıcık bir durumdu
hayır dükkan tadilatı oda çok zor her eşyayı kaldır halim kalmaı

Sonundaoldu ne kötü olmuş dolap işi öyle. Emanet ihanet gibi komşunun tavrı. Biraz uzak kalmakta yarar var sanki.
Esra kolay gelsin. Bitince yepyeni olur dükkan. Rahat edersin kışın.
Hasibe hakkınızda hayırlısı olsun. Ben geçmişini bilmiyorum olayların tabii. Su akar yolunu bulur.
Kaptan nerede bu arada kızlar.
Dila keki sormuşsun ehh fena olmadı. Mısır unu kurabiyede daha güzel oluyor. Bir dilim yedim yemedim zaten. Şekerli şeyleri canım çekmiyor pek.
Ayy kızlar sabah 1.5 kilo artı çıktım moralim bozuldu. Benim yıllardır böyle 1 ileri 2 geri. Dikkat spor daha ne yapayım ya. 45 dk yürüdüm 45 dk da leslie burn body fat yaptım. İnşallah cumaya kadar gider o artılar.

kızlarcım nasılsın nasıl gidiyor ben yine her zmaanki gibi etrafımda enerjimi sömüren insanlarla uğraşıyorum yıldım valla
Esra onlar her yerde ya. Ben çevremi daralttım. Öyle herkesle görüşmüyorum. Vaktim değerli benim. Boş muhabbete ruhumu kalbimi doyurmayan şeylere harcayacak sabrım da kalmadı zaten. Mecbur kalırsam da minimum diyoloğa giriyorum.

Regl, ödem, şişkinlik vs var mı ondandır belki tartı artılığı.. Yoksa senin beslenmen acayip güzel başka ihtimal yoktur bence ya bozma moralini..

Menümü yazayım
1.00 x 1 Adet Muz 100 kcal
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 12 kcal
4.00 x 1 Adet Cevi̇z 108 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇r 180 kcal
1.00 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇ 280 kcal
4.00 x 100gr Karpuz 120 kcal
3.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 9 kcal
0.50 x 1 Paket Karabuğday Patlağı 175 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) 136 kcal
2.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 46 kcal
Toplam 1191 kcal
0.75 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 150 kcal
1.00 x 1 Adet 45 Dk Lesli̇e Sansone 3 Fast Mi̇les 300 kcal
Toplam 450 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…