Eşin tek gitseydi olmazmıydı. Tabiki sen haklısın abla senede bir görebiliyorsun ,kısıtlı zamanı da öyle harcamak istemezsin... dediğin gibi en iyi koca bile menfaat işin içine girince değişiyor görmezden gel mutlu kal
Canım ben de dedim sen git diye... özellikle sosyal medyada çocuklarla foto paylaştım görsünler kirilmasinlar diye...eşimin takıntısı yanında karısı olmadan düğüne gidilmezmiş ..eşim surat astigi için teyzesini arayıp kusura bakma gelemiyoruz demedim...arayacak düğünden sonra inşallah ziyaretinize geleceğiz diyecektim...aslında eşimin hiç gönlünü alasim da gelmiyor.. ne hali varsa görsün...Eşin tek gitseydi olmazmıydı. Tabiki sen haklısın abla senede bir görebiliyorsun ,kısıtlı zamanı da öyle harcamak istemezsin... dediğin gibi en iyi koca bile menfaat işin içine girince değişiyor görmezden gel mutlu kal
Valla haklısın...koca işte... kurban olsunlar kadınların asil, ince ruhlarına...Ne demişler "koca iyi olsa ismi koca olmazdı " böyle biseydi galiba
Üzülme sen bu hengame bitince gönlünü alır istediği yere gidersiniz o da anlar belki yaptığının gereksiz trip olduğunu ...
...
Zaten gönlü alınması gereken sensin, senin evladın ama eşinin teyzesi yani hangisi memnun edilmeli?Canım ben de dedim sen git diye... özellikle sosyal medyada çocuklarla foto paylaştım görsünler kirilmasinlar diye...eşimin takıntısı yanında karısı olmadan düğüne gidilmezmiş ..eşim surat astigi için teyzesini arayıp kusura bakma gelemiyoruz demedim...arayacak düğünden sonra inşallah ziyaretinize geleceğiz diyecektim...aslında eşimin hiç gönlünü alasim da gelmiyor.. ne hali varsa görsün...
Valla haklısın...koca işte... kurban olsunlar kadınların asil, ince ruhlarına...
Tabi ya...teyzesinin torunu...tam bir akraba manyağı benimki...Zaten gönlü alınması gereken sensin, senin evladın ama eşinin teyzesi yani hangisi memnun edilmeli?
Memleket yazmak ne komikmişEvet ablacım şimdi memleketteyim
Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ben de... Koca derdi çok germesin sevdiklerimi....Lilimam canım tasindinizmi
Vuuu hem de teyzesinin torunu, sonra bile gitmesen oluTabi ya...teyzesinin torunu...tam bir akraba manyağı benimki...
Evet bebişim harbi ana evindeyim babam yeni evi kabullenmiyor bura annenizin evi benim evime de gidin diyorBu sorunun cevabını çok merak ediyorum ben de... Koca derdi çok germesin sevdiklerimi....
Bebeğim bildiğim kadarıyla anaevindesin öyle değil mi
Hayırlı olsun güle güle otursunlar. Zamanla sever baban da...alışkanlıklar biz büyükler için zor ...Evet bebişim harbi ana evindeyim babam yeni evi kabullenmiyor bura annenizin evi benim evime de gidin diyorannemler de yeni ev aldı taşındı ama babamın aklı hala kendi babasının evinde
Mutlulukla,huzurla oturun yeni eviniz de canım..Memleket yazmak ne komikmiş
Yenoşum bir haftadır kimseyle konuşmadım içim içimi yemiş fark etmeden. Teşekkür ederim lilimle sana....Meryemcim seni gaza getirmeyelim... ufak çaplı ayaklanma cikaricaz ayaküstü şimdi
Sen en doğru hareketi yaparsın zaten...
Kadınlar hassas ilgiye muhtaç bla bla lanse edilse de erkeklerin zaman zaman bebek gibi olma potansiyeli çok yuksek...
Sen yine de tüm yoğunluğun bitince hediyeni alıp gidersiniz eşinle düğün sahibine tebriğe..
Ama bu arada sen dibine kadar haklısın
Canım motivasyon amaçlı ölçülerimizi alıyoruz, listeyi ben tutuyorum, 1 ay sonra yeniden ölçü alıp farkı göreceğiz. Ölçülerini aldığında beni de etiketlersen görmüş olurumherkes vücut ölçülerini vermiş neden veriyoruz bunları bende vereyim ne zamana kadar vermemiz gerekiyor
Hoşbulduk, hedefinize ulaşmanız çook güzelBu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizben de henüz tanımıyorum bir cogunuzu ..
Sık uğramaya çalışıp beslenme deneyimlerinizden mezun olmama kilomu korumama ragmen faydalanmak isterim
Canım motivasyon amaçlı ölçülerimizi alıyoruz, listeyi ben tutuyorum, 1 ay sonra yeniden ölçü alıp farkı göreceğiz. Ölçülerini aldığında beni de etiketlersen görmüş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?