• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar günümü planladım.
1.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 111 kcal
6.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 276 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (180gr) Menemen 335 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1109 kcal
1.00 x 1 Adet 30 Dk Pi̇lates 150 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 350 kcal
Süperr :nazar:

arkadaşlar mezura ile kendimizi neden ölçüyoruz :cool:

Arkadaslar benden önce söylemiş zaten ;) bazen tartı oynaması da vücut sikilasiyor ;) bizde görüp motive olalım dedik ♡

Günaydın arkadaşlar.
Ölçülerimi aldım. @DilaBg
Göğüs 93
Bel 72
Kalça 99
Sebeb i kalça büyüklüğü suquat efenim. Ben masumum. 😋

Kız millet dünya para veriyor suat poposu için :D gerçi benimki daha beter resmen Gulazer poposu :D benimki ufalsin :D

Kızlar yarın tatilin ilk etabı başlıyor. Bol bol yüzüp dikkat edeceğim inşallah.
Kaptan kızın 19 muş maşallah. Benim çocuklar tedaviyle geç oldu. Şimdiye üni yi bitirmiş çocuğum olacaktı amaa hala ilkokul bebeleriyle uğraşıyorum. 😂
Ben olsam ben de yollardım tatile. İzin vermekle iyi yapmışsın.

Ben bekarken çok heves ederdim ama Anam sağ olsun herşeye ne gerek var işte kız kısmı fazla gezmek hatta çok gezenin ayağına mok bulaşır diyip dururdu :D
Deli olurdum ve daha o zaman kendime söz verdim ileride kızım olursa evlenene kadar istediği şeylere engel olmayacağım diye ( tabi mantıklı olanlar için geçerli )
Evlendiğinde keskeleri olmasın ;)
Sonuçta şükür zamane kizlarina göre çok çok farklı hatta genelde ben ondan beterimdir ve hep der kız sen misin Anne benmiyim belli değil diye ;)

O güveni bana verdiği için gönlüm rahat ;)
Kötü de olsa asla benden gizlisi yoktur ;)

Bu akşam ben de İzmire gidiyorum 3 günlük tatile, bol bol yüzüp gırtlağımı tutacağım :confused:

Ohhh sefa olsun ;) Simdiden hayırlı yolculuklar canım ;) arada buraya da bakarsın artık ;) gerçi cuma bildirimini unutma yeter ♡
Malum 3.cu bildirimde dahil oluyorsunuz listeye ;)

Kızlar günümü planladım.
1.50 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran 111 kcal
6.00 x 1 Di̇li̇m (150gr) Karpuz 276 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇ 174 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n 40 kcal
1.00 x 1 Avuç Fıstık 150 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon (180gr) Menemen 335 kcal
1.00 x 1 Fi̇ncan Türk Kahvesi̇ (Şekerli̇) 23 kcal
Toplam 1109 kcal
1.00 x 1 Adet 30 Dk Pi̇lates 150 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo) 200 kcal
Toplam 350 kcal

Valla sana söyleyecek sözüm yok ;) Harikasın yine

Dünkü menüm.

Kahvaltı:Otlu krep(1 yumurta,2 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf unu,yeşillik), 1 dilim beyaz peynir,salatalık,
Ara:Sütlü kahve
Ara:Biraz kiraz,2,3 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak etli taze fasulye,cacık
Ara:Türk kahvesi,1 minik lokum(zorla yedirdiler :( )

Su:2 lt
Spor:Dün yapamadım ama bugün boş geçmedim şükür

Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü? :110:
Bende çok detaylı aldım ölçülerimi özellikle karın bölgem almış başını gidiyor, aşağı göremiyorum:halay:
pardon karismisss evet kol bacak rakamlari karismis bacak 70lerde kol 30 larda düzeltebilirsem messagda düzeltirim
ya bizde genetik olarak cikik bir kalca var :skandal: erkek kardeslerimde oturan bir kumas pantolon giydiklerinde fark ettim.. birde kalca en sorunlu bölgem en zorda ordan gidecek... en kolay bel ve göbek gidiyor. ama sonuc olarak gidecek :KK55::spor::sopa::kahve:

2 yk pudra şekeri
3 yk tahin
2 yk tereyağ karıştırıyoruz güzelce ardından 2 su bardağı yulaf ve kuru üzüm avuç içi kadar olsa yeterli hepsini karıştırıp buzdolabına koyuyoruz 1 saat bekliyor ardından elimizle gelişi güzel şekil verip yağlı kağıt üzerine koyup önceden ısıtılmış fırında 15 dakikada pişiyor fırını kapatıyorum ben az daha durdumu alıyorum hemen dağılan kıyır kıyır biraz masum atıştırlmalık oluyor
Çok güzelmiş. Yaparım ben bunu. Çok sağol.

Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü? :110:
Bende çok detaylı aldım ölçülerimi özellikle karın bölgem almış başını gidiyor, aşağı göremiyorum:halay:
ayak bileklerini, dirseklerini ölcenleri, alt bacagina kadar ölcenleri gördü bu gözler :KK70:

Dünkü menüm.

Kahvaltı:Otlu krep(1 yumurta,2 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf unu,yeşillik), 1 dilim beyaz peynir,salatalık,
Ara:Sütlü kahve
Ara:Biraz kiraz,2,3 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak etli taze fasulye,cacık
Ara:Türk kahvesi,1 minik lokum(zorla yedirdiler :KK43: )

Su:2 lt
Spor:KK70:ün yapamadım ama bugün boş geçmedim şükür
Menüne bayıldım valla süper :nazar:

Hemencecik günlük aktivitelerimi yazayım.

Sabah : 8 adet siyah zeytin, 1 adet çavdarlı krep, 1 yemek kaşığı krem peynir (213 kcal)
Öğle : 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 porsiyon mevsim salatası (159 kcal)
Öğle atıştırması : yarım elma (36 kcal)
Akşam : bademli ızgara tavuklu salata (160 kcal)
Akşam atıştırması : 1 kase yoğurt limonlu pul biberli (76 kcal)

Spor : 1 buçuk saat yürüyüş (370 kcal)
Su içmeyi aşırı seviyorum 4 litredeb fazla içtim sanırım bugün sıcaklardan dolayı.

Akşam arkadaşlarla dışarı çıktık ve asla diyetimi bozmalarına izin vermedim 😁
Menün çok güzel maşallah :nazar: 4 lt suyu nasıl içiyorsun motivasyon önerin falan varsa alim ben 2 içene kadar kıçımı yırtıyorum resmen :confused:

Menün çok güzel maşallah :nazar: 4 lt suyu nasıl içiyorsun motivasyon önerin falan varsa alim ben 2 içene kadar kıçımı yırtıyorum resmen :confused:
Çay vs çok tüketir misin? Genel de çay çok içenler su içemez.
Şöyle düşün yaşlandığında buruş buruş olmak istemiyorsan gençliğinde bol bol su tüketmen gerekiyor. Ay benim yaşlılık fobim var benden de böyle bir motivasyon beklenirdi :confused: :-)

Ha bir de ben işyerinde 0,5 litrelik sulardan aldırıyorum, masama 5 tane koyuyorum ve çıkana kadar bitiriyorum yani hep gözümün önünde, canım sıkıldıkça içiyorum.

Arkadaslar benden önce söylemiş zaten :KK66: bazen tartı oynaması da vücut sikilasiyor :KK66: bizde görüp motive olalım dedik ♡

Kız millet dünya para veriyor suat poposu için :KK70: gerçi benimki daha beter resmen Gulazer poposu :KK70: benimki ufalsin :KK70:

Ben bekarken çok heves ederdim ama Anam sağ olsun herşeye ne gerek var işte kız kısmı fazla gezmek hatta çok gezenin ayağına mok bulaşır diyip dururdu :KK70:
Deli olurdum ve daha o zaman kendime söz verdim ileride kızım olursa evlenene kadar istediği şeylere engel olmayacağım diye ( tabi mantıklı olanlar için geçerli )
Evlendiğinde keskeleri olmasın :KK66:
Sonuçta şükür zamane kizlarina göre çok çok farklı hatta genelde ben ondan beterimdir ve hep der kız sen misin Anne benmiyim belli değil diye :KK66:

O güveni bana verdiği için gönlüm rahat :KK66:
Kötü de olsa asla benden gizlisi yoktur :KK66:

Ohhh sefa olsun :KK66: Simdiden hayırlı yolculuklar canım :KK66: arada buraya da bakarsın artık :KK66: gerçi cuma bildirimini unutma yeter ♡
Malum 3.cu bildirimde dahil oluyorsunuz listeye :KK66:

Valla sana söyleyecek sözüm yok :KK66: Harikasın yine
Kaptanım yarın sabah kilomu ölçemeyeceğimi için bu sabah ölçtüğümü yarın sabah bildirsem olur mu? Zaten pek bişey değişeceğini sanmıyorum :-)

Çay vs çok tüketir misin? Genel de çay çok içenler su içemez.
Şöyle düşün yaşlandığında buruş buruş olmak istemiyorsan gençliğinde bol bol su tüketmen gerekiyor. Ay benim yaşlılık fobim var benden de böyle bir motivasyon beklenirdi :confused: :-)
Yok ben çay vs de sevmem.Eskiden bolbol kola vs içerdim onuda bıraktım.Bak bu süper motivasyon sebebi işte 42 yaşında olduğum düşünlürse hemen 4-5 lt su içmeye başlim ben :KK70:

Yok ben çay vs de sevmem.Eskiden bolbol kola vs içerdim onuda bıraktım.Bak bu süper motivasyon sebebi işte 42 yaşında olduğum düşünlürse hemen 4-5 lt su içmeye başlim ben :KK70:
Hahahaha hala çok gençsin bence, taş gibi ihtiyarlar olabiliriz :KK8:

Aynı yaştayız usagi. 4-5 yetmez bize damacana lazım. 😂

Hahahaha hala çok gençsin bence, taş gibi ihtiyarlar olabiliriz :KK8:
Vallahi oluruz istersek.Dün 10 tane çocuk doğurmuş 41 yaşında bi hatun gördüm podyum mankeni gibiydi şok oldum :KK57:Yanlız kadın hergün sabahın köründe uyanıp büyük kızıyla birlikte spor yapıyor.Diğer çocuklarda uyanınca spor yapıyor.Abileri ve ablaları evin bebişlerine bile spor yaptırıyor:KK57: Hepsi çok ince ve esnekler ailecek.Okadar imrendimki sabah erkenden kalkıp hemen spor yaptım :KK70:

Slm kizlar
Masallah mesajlarinizi okudukca gaza geliyorum.
Bugun misafirlerim var. Is arkadaslarim gelecek meryeme dis bugdayi yapcam. Aslinda yas gunu yaklasti yapasim yoktu ama ablalarina yaptim simdi ona yapmazsam haksizlik olur. Dogum gunundede duzcede olcaz nasipse. Bu yuzden burda dis bugdayi yapayim dedim duzcedede dogum gunu yaparim diye dusundum.
Bugunu atlatayimda yarin tartilayim artik yuzlesmem lazim. Yarin baslangic yapayim bayramdan sonra yaparim diyordum ama sizi okudukca hevesim artiyor.

Tayin işin hayırlı olsun o zaman, dilediğin gibi olur umarım her şey 🙏
Tesekkur ederim cnm

Ben neden su icemiyorum biri beni dövebilir mi 1 litre ancak olmustur sabah limonlu su iciyorum ama duzenli 🤭

Bizim takimda dovme isi Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. dan sorulur eli sopalidir

cok gecmis olsun. insallah iyi haberlerinizi aliriz

hosbuldum benimde umudum birlikte güc dogup burda zayiflamak

kalca bendede sanirim genetik, erkek kardeslerimdede kalca var ama yag yok, yani bildigin kas topagi :KK70:

40 sabah erken kalk, zinciri kirma googel baris özcanin cok güzel videosu var... ve Insan gercekten isterse saatde 5 dk önce uyaniyor uykudan..kendini sartlarsan uyanirsin emin ol....yataktan kalkmasi tüm mesele ve geri uymamak...

2 ci 1,5 litrem yari oldu.

aliskanlik meselesi.. birde su icmeyi kolaylastirin yaninizda 1,5 litreyi tasiyin.. cep telefonu gibi yada hep yaninizda bulundurdunuz baska birsey gibi hep yaninizda gezdirin...su icmek icin güzel uygulamalarda var günlük litreyi yaziyorsunuz sanirim ve onu 1 günde icebilmek icin saat basi yada belli süre araliginda hatirlatma yapiyor..... eskiden bende cok icmezdim...daha dogrusu kisin cok zorlaniyorum..ama su vücudumuzun en temel ihtiyaclardan biri....

Kücük bir Motivasyon Meselesi
Günlük yaptigimiz seyleri degistirirsek bizde degisiriz... uyanma saatimiz degisirse...günü daha verimli gecirme ihtimalimiz artar..sporumuzu yaparsak...sekil aliriz..... saglikli beslenirsek..kilo veririz.... bu zayiflamaya aslinda...yaptiklarimizla istedigimiz sonucun birbirine uyumlu olmasina dikkate alarak basarabilecegimiz birsey sanirim... sonuc olarak calismadigimiz bir sinava girersek muhakkak 0 aliriz.....
ama davranisimizi degistirip 2. seferde sinava en iyi sekilde hazirlanirsak.... sonuclarda 100% degisecektir.....
Yine Pes edecek gibi olursaniz... eski Pes edisleriniz akliniza gelsin....orda birakmasaydiniz bugün nerde olurdunuz ?

Evet, evet Hedefe cokkktaannn varmis üstüne süs takmistik.... bize düsen pes etme noktalarimizin farkina varmak ve bilincli bir sekilde onlari ortadan kaldirmak.

Tesekkur ederim cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Arkadaslar gittikten sonra eşim geldi yemek faslı falan derken gece oldu :KK66: sonrada eşimle kahve içip biraz sohbet ettik ancak gelebildim :KK66:

Hadi gözün aydın canım :KK66:
Ne güzel işte bir sürü taze kan geldi hem bizler motive oluruz hemde yeni gelen arkadaslarimiz ♡♡♡♡

Ben ancak 1.5 litre icmisimdir :KK43:
Yarın inşallah daha fazlası olur da faydasını görürüm ♡

Canım. Listede olmasan da cuma bildiriminin yapmanız lazım ki yarın öbür gün hani 3.cü bildirimde dahil oldugunuzda ispat isteyen cikarsa hesabı :KK66:

Umarim faydasını görürsün :KK66:
Bende bir ara titreşimli bir masaj aleti almıştım :KK66: dediğin gibi selülite onunda faydası vardır ama düzenli kullanmadım :KK43:
Aslında hazır kızlarda izindeyken ben yatayım da onlar beni bir güzel yogursun :KK70:

Sagol cnm

Bu arada mezura fikri benimde hoşuma gitti :KK66:
O zaman şöyle yapalım ayın 1.nde yani perşembe gününe kadar herkes ölçülerini alsın ( zaten 3 liralık bir şey olmayanlar da almaya fırsatı olur )

Biri gönüllü olup exeldeufak bir Liste yapsın :KK66: katilmak isteyen ve ölçülerini verenleri alt alta siralasin :KK66:
1 ay sonra da bakalım ne kadar fark görmüş olacağız ♡♡♡♡♡

Gönüllü olan olmazsa ben de yaparım sıkıntı değil :KK66:
Gerci elle de yazilabilir ( resmini çeker atarız en kötü )

Bende o bahaneyle Leslie yapmaya başlarım bari popisi eriteyim daha çabuk diye :KK70:

Guzel fikirrr benimde mezuram var

Valla ben hiç şokta değilim çünkü çok pasta börek kurabiye yaptım ve yedim Allah biliyor kuldanmi sakliycam deli bir iştah patlaması yaşadım inşallah artık bitmiştir diyelim aminn :)

Al bendende o kadar

Dövme işini takımda çok iyi yaparım emin misin :confused: hadi bakalım su içmeye....
İşılcim toparlanma zamanı artık...olan olmuş...Mavişim de ayarı bozmuş..neyse cisslari yemeyeceğiz kurtuluşumuz buna bağlı. Ayıptır söylemesi dört kilo da bende var yaz hediyesi....
Ben de hamam delisiyim .... Gemlik'te şifalı sulu bir hamam var...misafir olarak seve seve agirlarim gelirseniz.
Gülşah dondurma masum görünüyor ama aldanma....denedigim günlerde gram yağ gitmiyordu ... dikkatli ol.

Öncelikle afiyet olsun. Menune aldığın besinler çok güzel. Akşam tahıllar yerine sebze veya protein koyarsan sabah eksi görme ihtimalin daha fazla oluyor. Bulgur kalorisi az bir besin ama ödem yapıyor su tutuyor. Firik pilavını Antepliler çok yapar var mı bir yakınlığın. Mobilyaların hayırlı olsun güle güle kullanın.

Benimde dovme isinde aklima ilk sen geldin dedim ablam olsa hemen alir eline merdanesini savurur ortaya

Back