Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Süperr

arkadaşlar mezura ile kendimizi neden ölçüyoruz

Arkadaslar benden önce söylemiş zaten bazen tartı oynaması da vücut sikilasiyor bizde görüp motive olalım dedik ♡

Günaydın arkadaşlar.
Ölçülerimi aldım. @DilaBg
Göğüs 93
Bel 72
Kalça 99
Sebeb i kalça büyüklüğü suquat efenim. Ben masumum.

Kız millet dünya para veriyor suat poposu için gerçi benimki daha beter resmen Gulazer poposu benimki ufalsin

Ben bekarken çok heves ederdim ama Anam sağ olsun herşeye ne gerek var işte kız kısmı fazla gezmek hatta çok gezenin ayağına mok bulaşır diyip dururdu
Deli olurdum ve daha o zaman kendime söz verdim ileride kızım olursa evlenene kadar istediği şeylere engel olmayacağım diye ( tabi mantıklı olanlar için geçerli )
Evlendiğinde keskeleri olmasın
Sonuçta şükür zamane kizlarina göre çok çok farklı hatta genelde ben ondan beterimdir ve hep der kız sen misin Anne benmiyim belli değil diye

O güveni bana verdiği için gönlüm rahat
Kötü de olsa asla benden gizlisi yoktur

Bu akşam ben de İzmire gidiyorum 3 günlük tatile, bol bol yüzüp gırtlağımı tutacağım

Ohhh sefa olsun Simdiden hayırlı yolculuklar canım arada buraya da bakarsın artık gerçi cuma bildirimini unutma yeter ♡
Malum 3.cu bildirimde dahil oluyorsunuz listeye

Valla sana söyleyecek sözüm yok Harikasın yine

Dünkü menüm.

Kahvaltı:Otlu krep(1 yumurta,2 kaşık yoğurt,2 kaşık yulaf unu,yeşillik), 1 dilim beyaz peynir,salatalık,
Ara:Sütlü kahve
Ara:Biraz kiraz,2,3 kaşık yoğurt
Akşam:1 tabak etli taze fasulye,cacık
Ara:Türk kahvesi,1 minik lokum(zorla yedirdiler )

Su:2 lt
Sporün yapamadım ama bugün boş geçmedim şükür

Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü?
Bende çok detaylı aldım ölçülerimi özellikle karın bölgem almış başını gidiyor, aşağı göremiyorum
pardon karismisss evet kol bacak rakamlari karismis bacak 70lerde kol 30 larda düzeltebilirsem messagda düzeltirim
ya bizde genetik olarak cikik bir kalca var erkek kardeslerimde oturan bir kumas pantolon giydiklerinde fark ettim.. birde kalca en sorunlu bölgem en zorda ordan gidecek... en kolay bel ve göbek gidiyor. ama sonuc olarak gidecek

Çok güzelmiş. Yaparım ben bunu. Çok sağol.

Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü?
Bende çok detaylı aldım ölçülerimi özellikle karın bölgem almış başını gidiyor, aşağı göremiyorum
ayak bileklerini, dirseklerini ölcenleri, alt bacagina kadar ölcenleri gördü bu gözler

Menüne bayıldım valla süper

Menün çok güzel maşallah 4 lt suyu nasıl içiyorsun motivasyon önerin falan varsa alim ben 2 içene kadar kıçımı yırtıyorum resmen

Menün çok güzel maşallah 4 lt suyu nasıl içiyorsun motivasyon önerin falan varsa alim ben 2 içene kadar kıçımı yırtıyorum resmen
Çay vs çok tüketir misin? Genel de çay çok içenler su içemez.
Şöyle düşün yaşlandığında buruş buruş olmak istemiyorsan gençliğinde bol bol su tüketmen gerekiyor. Ay benim yaşlılık fobim var benden de böyle bir motivasyon beklenirdi

Ha bir de ben işyerinde 0,5 litrelik sulardan aldırıyorum, masama 5 tane koyuyorum ve çıkana kadar bitiriyorum yani hep gözümün önünde, canım sıkıldıkça içiyorum.

Kaptanım yarın sabah kilomu ölçemeyeceğimi için bu sabah ölçtüğümü yarın sabah bildirsem olur mu? Zaten pek bişey değişeceğini sanmıyorum

Yok ben çay vs de sevmem.Eskiden bolbol kola vs içerdim onuda bıraktım.Bak bu süper motivasyon sebebi işte 42 yaşında olduğum düşünlürse hemen 4-5 lt su içmeye başlim ben

Yok ben çay vs de sevmem.Eskiden bolbol kola vs içerdim onuda bıraktım.Bak bu süper motivasyon sebebi işte 42 yaşında olduğum düşünlürse hemen 4-5 lt su içmeye başlim ben
Hahahaha hala çok gençsin bence, taş gibi ihtiyarlar olabiliriz

Aynı yaştayız usagi. 4-5 yetmez bize damacana lazım.

Hahahaha hala çok gençsin bence, taş gibi ihtiyarlar olabiliriz
Vallahi oluruz istersek.Dün 10 tane çocuk doğurmuş 41 yaşında bi hatun gördüm podyum mankeni gibiydi şok oldum Yanlız kadın hergün sabahın köründe uyanıp büyük kızıyla birlikte spor yapıyor.Diğer çocuklarda uyanınca spor yapıyor.Abileri ve ablaları evin bebişlerine bile spor yaptırıyor Hepsi çok ince ve esnekler ailecek.Okadar imrendimki sabah erkenden kalkıp hemen spor yaptım

Slm kizlar
Masallah mesajlarinizi okudukca gaza geliyorum.
Bugun misafirlerim var. Is arkadaslarim gelecek meryeme dis bugdayi yapcam. Aslinda yas gunu yaklasti yapasim yoktu ama ablalarina yaptim simdi ona yapmazsam haksizlik olur. Dogum gunundede duzcede olcaz nasipse. Bu yuzden burda dis bugdayi yapayim dedim duzcedede dogum gunu yaparim diye dusundum.
Bugunu atlatayimda yarin tartilayim artik yuzlesmem lazim. Yarin baslangic yapayim bayramdan sonra yaparim diyordum ama sizi okudukca hevesim artiyor.

Tayin işin hayırlı olsun o zaman, dilediğin gibi olur umarım her şey
Tesekkur ederim cnm

Ben neden su icemiyorum biri beni dövebilir mi 1 litre ancak olmustur sabah limonlu su iciyorum ama duzenli

Bizim takimda dovme isi ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. dan sorulur eli sopalidir

Tesekkur ederim cnm

Sagol cnm

Guzel fikirrr benimde mezuram var

Valla ben hiç şokta değilim çünkü çok pasta börek kurabiye yaptım ve yedim Allah biliyor kuldanmi sakliycam deli bir iştah patlaması yaşadım inşallah artık bitmiştir diyelim aminn :)

Al bendende o kadar

Benimde dovme isinde aklima ilk sen geldin dedim ablam olsa hemen alir eline merdanesini savurur ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…