Bende diyete ilk basladigimda kilom çok direnmisti gitmemek için iki hafta sonra inmeye baslamisti üstelik 103 idim 96 da uzun zaman kaldığımı bilirim sakin vazgeçme şuan vücut kendini kıtlık için korumaya aldıKızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya?
bende diyorum yapıştı herhalde gitmeyecekAman ha sakın yeme bırakma, ilk zamanlar olur böyle bak işyerinde başka bir arkadaşta benimle başladı diyete o da sıkı tutmasına rağmen o da tartıda eksi görememiş, ilk zamanların etkisi diyorum ben buna bilimsel bi açıklamam yok ama yine bırakmamak lazım gör bak bi kaç güne pıt pıt gidecekler fazlalar
inşallah bakalım bugün ne olucakHadi bakalım 1 ay sonra ne olacak ölçüler
Bende dünden beri mezuremi arıyorum kim bilir nereye tiktimNeyse bugün çıktığımda yenisini alacağım boşa zaman kaybetmeyeyim
Canım ben regl dönemi 3 kg arti çıktığımı da bilirimSenin eminim bittiği An birden eksi göreceksin pes etmek yok
Valla helal olsun cidden menü çok güzelhele akşama bayıldım ♡
Eee adım sayısı da cok güzel daha ne olsun
Ne olduğunu bilmiyorum ama hemen netten bakayımalışverişe çıktığımda en azından bulmaya çalışırım ♡
Bol bol eksi görürsün inşallah
1 ay sonra ne kadar inceldik görelim diye canım.arkadaşlar mezura ile kendimizi neden ölçüyoruz
Ölçülerimizi de takip edeceğiz, ben excell yapıcam her hafta ölçülerimizi de karşılatırıcazarkadaşlar mezura ile kendimizi neden ölçüyoruz
squatlı popoGünaydın arkadaşlar.
Ölçülerimi aldım. @DilaBg
Göğüs 93
Bel 72
Kalça 99
Sebeb i kalça büyüklüğü suquat efenim. Ben masumum.
Ölçülerimizi haftalık almamız gerekmez mi? Benim diyetisyen haftalık alıyordu ölçümlerimi1 ay sonra ne kadar inceldik görelim diye canım.
Dila kayıt tutacak.
Bizde haftada seni uğraştıracak kadar gelişme olur mu ki dilacım.keşke olsa. Benim ölçüler öyle hızlı ve belirgin değişmiyor mesela.Ölçülerimizi haftalık almamız gerekmez mi? Benim diyetisyen haftalık alıyordu ölçümlerimi
Kilo ve boy kaç şuan onları da yazayımGünaydın arkadaşlar.
Ölçülerimi aldım. @DilaBg
Göğüs 93
Bel 72
Kalça 99
Sebeb i kalça büyüklüğü suquat efenim. Ben masumum.
Kurabiye tarifini yazar mısın rica etsem.bugün için dünden maydonozlu limonu su yaptım onu içicem kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi dün kendime unsuz şekersiz yulaflı kurabiye yapmıştım olmazsa ondan yerim kahveyle kahvaltı niyetine hiç eksilmiyorum ben tartıda hayır o kadar ekmek yiyen ben 10 gündüğr ağzıma lokma ekmek koymadım nasıl olurda eksilmem
63.1Kilo ve boy kaç şuan onları da yazayım
o kadar SIK tartilmayiniz en iyisi... ben eskiden her gün tartilirdim - eksi gördügüm halde beklentim daha büyük oldugu icin hüsran ugrardim. cuma tartisi birde pazartesi kontrol tartisi var bunlar kafi aslinda.. Tartiya takili kalmiyalim asil olan güzel, sekilli bir vücuda sahip olmak... 36 bedene girdikten sonra 55 yada 60 kilo pek fark etmez.. kas yag kütlesi meselesi bir yerde.Kızlar yaa canım çok sıkıldı 3 gündür tartı gram oynamadı, o kadar dikkat ediyorum sporumu da ihmal etmiyorum ama gram vermemiş olmak çok canımı sıktı. Regl de oldum bugün 3.gün hala kiloda artı gösterir mi ya?
regl tartilmaya calisin bende bu hatayi hep tekrar ediyorum ama inanin sadece moral bozuyor.aynı sorun bende de var ama sen regl olmuşssun regl olduğunda eksilmeyebilirsin
haftada 1 oynama olmaz..2 haftada 1 yada 1 ayda bir gercekten cm olarak eksilmeyi görüp motive olabiliriz..Ölçülerimizi de takip edeceğiz, ben excell yapıcam her hafta ölçülerimizi de karşılatırıcaz
spor salonunda bir zayiflama kampina katilmistim yillar öncesi.. ve 2 haftada 1 gibi bir zaman süresinde ölcüm yapiyorduÖlçülerimizi haftalık almamız gerekmez mi? Benim diyetisyen haftalık alıyordu ölçümlerimi
iyi tatiller dilerimBu akşam ben de İzmire gidiyorum 3 günlük tatile, bol bol yüzüp gırtlağımı tutacağım
2 yk pudra şekeriKurabiye tarifini yazar mısın rica etsem.
Bence hepimizde ödem var. Ne yapsam geçmedi benim de hala. Spor da yapıyorum. O kadar ter atıyorum. Nafile.
Üst bacak yazdığın acaba kol ölçün mü?Günaydinlar güzel Takimim
Ölcülerim @DilaBg
Kilo=94
Boy=1.62
Üst Bacak=34
Sag üst Bacak=71
Bel (en ince yeri)=84
Karin=102
Kalca=122
Gögüs=105
gercekten Kilonuza o kadar cok takilmayin.. eski ölcülerime baktim ki yillardir kilo al ver icerisinde oldugum icin... hemen hemen ayni ölcülerde oldugumda ama kilomun 87 oldugu günlerde olmus.. o yüzden sirf kilo sadece bir Rakamdir.. o zamandir bu yana degisen.. daha cok spor yapmam hareket etmem ve dedigim gibi.. bir 2-3 kiloluk bir ödemim var sanirim
bu ölcüm isi iyi oldu.. biraz ayrintili yaptim.. cünkü hangi Bölge ne kadar incelmis takip etmeyi seviyorum... en kolay nerenizden veriyorsunuz.. en zor neresi böyle ortaya cikiyor... ve kollarimdan cok müzdaripim o yüzden her zaman ölcmeye calisirim. Yarin Cuma Listedeki arkadaslar umarim güzel yüzdeleri vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?