- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhabalar. Ben de zayıflamak için bu gruba katılmak istiyorum. Boy 1.58, an itibariyle tok kilom 55.4. If beslenme şeklinde ilerliyorum ancak serbest zamanda diyet şeklinde değil de küçük porsiyon şeklinde.ilerliyorum. Paketli, şekerli gıdalar tüketmiyorum. Öğlen 12 de yemeye başlayıp akşam 20.00 de kesiyorum kural olarak ancak çoğu zaman 18- 19 da bırakmış oluyorum. Meyve öğlen saatlerinde yersem yerim yoksa fuzuli şeker olduğu düşüncesiyle tuketmemeye çalışıyorum. Tek sorlandigim sorun su içmek. Ilk mesajım olduğu için çok uzattım:) geri bildirimleriniz ve değerlendirmeler benim icin önemli.
Bugün yediklerim
12.30 da bir yumurta, iki dilim tulum peyniri, 3 adet zeytin, iki dilim ekmek.
Akşam yarim porsiyon ekmeksiz et.doner bolca salata.
gün içinde serbest şekilde sade filtre kahve, bitki çayı, maden suyu.
Teşekkür ederim tanıttığınız mesajınızı da okumuştum. memnun oldum tanistigimiza iyi geceler:)Tekrar hoşgeldin canım
Biraz geç yazdığın için bu saatten sonra gelen pek olmaz ( normalde bende bu saatlerde fosur fosur uyurum da büyük kız sağ olsun arkadaşına gitmişti onu bekliyorum )
Beslenme konusunda aslında benim.olmam gereken şekilde besleniyorsun tebriklerBende normalde dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef bazen paketli gidalar tükettiği oluyordu ( tek tük de olsa bundan sonra tüketmeye çalışacağım )
Bende bir kahve delisi olarak ara öğün olarak genelde kahveyi tercih ediyorum
Kızlar eminim sabah geldiklerinde kendilerini tanıtıp senle ve diğer gelen arkadaslarla kaynasirlar
Bu arada ben kendimi az önceki mesajlardan birinde tanıtmıştımgece gece tekrar yazmaya usendim
Neyse bu gecelik bana da müsaade ♡
Yarına kadar Allaha emanet olun
Ayyy hayırlısı olsun inşaallah kızın için, inşaallah ilerde mutlu icraa edeceği bir mesleği olurKızlar kusura bakmayın tam ne güzel sizlere yazarken benim kızın tercihlerine daldım daha doğrusu onlara kafayı yedim
Eskiden hep üniversiteyi sehirdisina da yazarım diyordu benim büyük kız ama şimdi hem ufaklık ablasını göndermek istemiyor hemde sehirdisina yapılacak masrafı burada bir özel okulda burslu okursa da verebiliriz diye düşündük
Tabi öyleolunca bütün özel okulları inceleyip fiyatlarını da araştırmak zorunda kaldık ( maşallah bazı okullar da pavyonda ek iş yap der gibi fiyat koymuş)
Neyse 5 tanecik tercih olusturdu ( sadece Son tercihi Bursa oda açıkta kalmasın diye )
İnşallah İstanbuldaki ilk tercihi tutar da gözümüzün önünde olurOlmadı seneye tekar girsin sinava ne yapayım
Dualarını da talibim ♡
Birlikte hallederiz inşallah
Eminim bu bayram faslini da kaçamadı yada en azından en az kacamakla atlatirsak daha da motive oluruz
Harika demekki cabukçak hedefine ulasabileceksin sende
Aslında bende ayağı yanmış kedi gibiyim devamli bir yerlerde ama özel spor yapamiyorumGerci yarın büyük kızı spor salonuna yazdirmaya gittiğimde bende yazilabilirim diye düşünüyorum en azından haftada 2 de olsa salonda kızıma arkadaş olurum gerçi arada beni deli ediyor ama olsun
Günaydın herkese
Dün ki menümü hemen yazıyorum, kalori hesabı yaparak beslendiğim için yediğim şeylerin; paketsiz, şekersiz ve kalorisi çok yüksek olmayan sağlıklı yiyecekler olmasına dikkat ediyorum.
Kahvaltı (09:00) : yarım yağlı 150 ml süt, 1 adet haşlanmış yumurta (168 kcal)
Öğle (12:30) : 2 parça orta boy soslu köfte, yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı, bolca mevsim salata (340 kcal)
Öğle atıştırması (16:00) : 4 adet kayısı (68 kcal)
Akşam (18:00) : 1 porsiyon yağsız menemen, 1 dilim çavdar ekmeği (231 kcal)
Akşam atıştırması (22:00) : 1 kase yarım yağlı yoğurt pul biberli ve limonlu (76 kcal)
Su : 3,5 litreye yakın
Spor : 1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş (365 kcal)
Toplam tükettiğim kalori 883 / harcadığım kalori 365
Sabah tartısı:71.600 kilo.
Ayyy hayırlısı olsun inşaallah kızın için, inşaallah ilerde mutlu icraa edeceği bir mesleği olur
Bayramda ben de kızımla karadeniz turuna gideceğim ve kuymak dışında hiçbir kaçamağa iznim olmayacak yani inşaallah
Malum şeker diyetindeyim 21 gün sıfır şeker ile besleniyorum.
Gunaydin kizlar gecen hafta 69.7
Simdiki kilo 68.8
Liste neden böyle** *8. TAKIM 632. ETAP****
Frytiop ( 69.7 / 68.8 / 0.9 / 1.29 % )
8. Takım Ortalaması; 1.29 %
İyi olmaya çalışıyorum sağolasın.iyim cn. arada bakınıyorum kızlara. sen napıyon??
İyi olmaya çalışıyorum sağolasın.
Belimi incittim iki haftadır fena ağrım var
Hosbuldukk insallah:)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ..
Ben 8.takimdan mezun uyeyim,dilerim sizlerde sağlıkla hedeflerinize varirsiniz
TünaydınGünaydınn
Evet buraya yazıyoruzYarişma ile alakali kilo ve gunluk bilgileri simdi burayami yaziyoruz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?