Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tekrar hoşgeldin canım
Biraz geç yazdığın için bu saatten sonra gelen pek olmaz ( normalde bende bu saatlerde fosur fosur uyurum da büyük kız sağ olsun arkadaşına gitmişti onu bekliyorum )

Beslenme konusunda aslında benim.olmam gereken şekilde besleniyorsun tebrikler Bende normalde dikkat etmeye çalışıyorum ama maalesef bazen paketli gidalar tükettiği oluyordu ( tek tük de olsa bundan sonra tüketmeye çalışacağım )
Bende bir kahve delisi olarak ara öğün olarak genelde kahveyi tercih ediyorum

Kızlar eminim sabah geldiklerinde kendilerini tanıtıp senle ve diğer gelen arkadaslarla kaynasirlar

Bu arada ben kendimi az önceki mesajlardan birinde tanıtmıştım gece gece tekrar yazmaya usendim

Neyse bu gecelik bana da müsaade ♡
Yarına kadar Allaha emanet olun

Teşekkür ederim tanıttığınız mesajınızı da okumuştum. memnun oldum tanistigimiza iyi geceler:)

Günaydın herkese

Dün ki menümü hemen yazıyorum, kalori hesabı yaparak beslendiğim için yediğim şeylerin; paketsiz, şekersiz ve kalorisi çok yüksek olmayan sağlıklı yiyecekler olmasına dikkat ediyorum.

Kahvaltı (09:00) : yarım yağlı 150 ml süt, 1 adet haşlanmış yumurta (168 kcal)
Öğle (12:30) : 2 parça orta boy soslu köfte, yarım porsiyon sebzeli bulgur pilavı, bolca mevsim salata (340 kcal)
Öğle atıştırması (16:00) : 4 adet kayısı (68 kcal)
Akşam (18:00) : 1 porsiyon yağsız menemen, 1 dilim çavdar ekmeği (231 kcal)
Akşam atıştırması (22:00) : 1 kase yarım yağlı yoğurt pul biberli ve limonlu (76 kcal)

Su : 3,5 litreye yakın
Spor : 1 saat 15 dakika tempolu yürüyüş (365 kcal)
Toplam tükettiğim kalori 883 / harcadığım kalori 365

Sabah tartısı:71.600 kilo.

Ayyy hayırlısı olsun inşaallah kızın için, inşaallah ilerde mutlu icraa edeceği bir mesleği olur
Bayramda ben de kızımla karadeniz turuna gideceğim ve kuymak dışında hiçbir kaçamağa iznim olmayacak yani inşaallah

Malum şeker diyetindeyim 21 gün sıfır şeker ile besleniyorum.

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Uyandigimdan beri ancak kendime geldim Gece sağ olsun büyük kız geç geldi ( zaten apartmandaki arkadasindaydi diye ses etmedik ) hatta beklerken koltukta uyuya kalmışım

Az bir şey isim kaldı sonra spor salonuna kayıt için gideceğiz bakalım belki bende yazilirim eğer çok fazla sıra olmazsa

Harika bir menü canım tebrikler inşallah önümüzdeki cuma 6lari ucundan da olsa görürsün ♡♡♡♡

Ohhh ne güzel Bende aslında karadeniz turu çok istiyorum ama henüz kısmet olmadı oralara gidip de kuymak yemeden dönülmez zaten gezerken yakarsiniz onuda

** *8. TAKIM 632. ETAP****

Frytiop ( 69.7 / 68.8 / 0.9 / 1.29 % )

8. Takım Ortalaması; 1.29 %
Liste neden böyle

Mavimli izinlimi ?
Hay Allah üzüldüm ..

Gerekirse bizde dahil olalım listeye grup kapanmasın...

Senin zayıflama nasıl gidiyor banucum ?

İyi olmaya çalışıyorum sağolasın.
Belimi incittim iki haftadır fena ağrım var

çok geçmiş olsun.. Rabbim kalıcı şifa versin inş. bel işi zor aman dikkat et cnm..
ahaaaaaaaa seni ulmuşken sorayım. egeye geçen sene tur yaptık çok beğendik ama tatilcilik çok gelimemiş dedik ve Antalyaya tatile gittik. biz bilemedik belki de kalacak oteli falan. nereye gitsek nerde kalsak bilgin varsa desene cnm. şuraya da kesin gidin diyeceğin yerler var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…