• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar
Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum :mad:
Günaydın herkese ....

Haklısın valla canım korkmakta bak bana bir gittim 10 kilo aldım geldim arkadaş ne kaybolbayan iştah var bizdede yahu sen çok güzel gidiyordun düzenini oturt hemen kaldığın yerden basla hasibecim kolay gelsin :nazar: :KK200:

Günaydın herkese ....

Haklısın valla canım korkmakta bak bana bir gittim 10 kilo aldım geldim arkadaş ne kaybolbayan iştah var bizdede yahu sen çok güzel gidiyordun düzenini oturt hemen kaldığın yerden basla hasibecim kolay gelsin :nazar: :KK200:
Sagol cnm

Slm kizlar
Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum :mad:
Günaydın herkese ....

Kızlar pes etmek yok bak yoksa benim gibi hepsi geri gelir :(
Hadi önümüz Bayram o zaman çok sıkı tutmak belki zor gelebilir ama Bayrama kadar biraz frenleyip sonra da sımsıkı beslenmemize odaklanacagiz ;)

Ben kendi adıma suya abanmaya başladım ve daha açımdan yemeklerimi de hazirlayacagim ki birden acikma durumu olursa hemen yemegimi yer kacamaktan uzak kalmış olurum ;)

İkinci yeşil çayımı içiyorum daha doğrusu artık alışkanlık haline geldin zaman yeşil çay icsem ( demem içmiyorum ağır geliyor diye sallama kullanıyorum ) fincan bitince üzerine aynı sallama posetine tekrar kaynamış şu koyuyorum ;)

Tavsiye ederim hem sıcak su yağlara da iyi gelir ( diyetisyen gittiğimde bir hatun bir haftada 3.5 yağdan vermişti bende nasıl yani dediğimde bana hiç soğuk su içmediği aksine hep sıcak su içtiğini söylemişti hatta diyetisyen bile sasirmisti okadar beklemediği için ;) )

Bakalim inşallah istikrarlı devam ederim sıcak suya da bende faydasını görürüm ♡

Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza bugün katıldım.
Başlangıç kilom: 72
Hedef kilom : 55
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyeti de uyguluyorum.
Özel sektörde çalışıyorum, mali müşavirim ve bütün günüm masa başında geçiyor. Akşamları 1-1.5 saat yürüyüş yapıyorum, önümüzdeki haftada, haftanın 2 günü pilates-zumba seanslarına katılmaya başlayacağım.
Herkesin hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşmasını diliyorum :dua:

İkinci yeşil çayımı içiyorum daha doğrusu artık alışkanlık haline geldin zaman yeşil çay icsem ( demem içmiyorum ağır geliyor diye sallama kullanıyorum ) fincan bitince üzerine aynı sallama posetine tekrar kaynamış şu koyuyorum :KK66:

Tavsiye ederim hem sıcak su yağlara da iyi gelir ( diyetisyen gittiğimde bir hatun bir haftada 3.5 yağdan vermişti bende nasıl yani dediğimde bana hiç soğuk su içmediği aksine hep sıcak su içtiğini söylemişti hatta diyetisyen bile sasirmisti okadar beklemediği için :KK66: )

Bakalim inşallah istikrarlı devam ederim sıcak suya da bende faydasını görürüm ♡

Evet bir zamanlar benim de gittiğim diyetisyen soğuk su yerine normal ısıda su içmemi söylemişti. Neyse ki bende soğuk içecek sevmem :KK48:

teşekkür ederim. Kısaca tanitayim 6 ay önce 3 ay diyetisyenle 76 dan 65 e düştüm boy 1.50 bu arada. Herşeyi ekmek aralarını yemeye başlayınca tekrar 7 kilo alarak 72 oldum kısa surede. 2 tane çocuk var evde bisikletim var.ama pek spor yapamıyorum. 4 gündür biraz ekmek makarna ve pilavı birde avurcuburu kestim. Hedefim 2 ay sonra tekrar 65lere düşmek. Bakalım biraz tartıda gerileme olacak mı simdi bu yarışmalar nasıl çalışıyor her cuma kilomu mu yazmam lazim. Başlangıç kilom 72.2 ....hedef 65

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza bugün katıldım.
Başlangıç kilom: 72
Hedef kilom : 55
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyeti de uyguluyorum.
Özel sektörde çalışıyorum, mali müşavirim ve bütün günüm masa başında geçiyor. Akşamları 1-1.5 saat yürüyüş yapıyorum, önümüzdeki haftada, haftanın 2 günü pilates-zumba seanslarına katılmaya başlayacağım.
Herkesin hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşmasını diliyorum :dua:
teşekkür ederim. Kısaca tanitayim 6 ay önce 3 ay diyetisyenle 76 dan 65 e düştüm boy 1.50 bu arada. Herşeyi ekmek aralarını yemeye başlayınca tekrar 7 kilo alarak 72 oldum kısa surede. 2 tane çocuk var evde bisikletim var.ama pek spor yapamıyorum. 4 gündür biraz ekmek makarna ve pilavı birde avurcuburu kestim. Hedefim 2 ay sonra tekrar 65lere düşmek. Bakalım biraz tartıda gerileme olacak mı simdi bu yarışmalar nasıl çalışıyor her cuma kilomu mu yazmam lazim. Başlangıç kilom 72.2 ....hedef 65
Merhaba:) vermem gereken 5kilom var,cuma yarışmaları nın beni motive edip biran once istedigim kiloya inmek istiyorum

Aramıza hoşgeldiniz kızlar ♡♡♡♡

Hemen önce kendimi tanıtayım bende ;)
Adım Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim ;)
Uzun zamandır Takımın kaptanligini üstlendim ama maalesef en kilolu olanda yine benim :(
Rekor kilom 124.5 kgdu hatta bir ara ne güzel 86 kgya kadar dusmustum ama sağlık sorunları yüzünden çoğunu geri aldım :(
En Son 117.8 kgdum geçen hafta tatile gitmeden önce ;) daha iki gün önce döndüğüm için henüz tartilmadim ama bakalım cuma tartisinda ne göreceğim ;)

Bu arada ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi buraya yazarsanız sizlerde dahil oluyorsunuz ;) Gerci şu ara çok fazla kurallardan katı değiliz ;) Sadece günlük menü paylaşımı ve yapılıyorsa spor dakikalarini bildirmesi yeterli ;)

Aramıza hoşgeldiniz kızlar ♡♡♡♡

Hemen önce kendimi tanıtayım bende :KK66:
Adım Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :KK66:
Uzun zamandır Takımın kaptanligini üstlendim ama maalesef en kilolu olanda yine benim :KK43:
Rekor kilom 124.5 kgdu hatta bir ara ne güzel 86 kgya kadar dusmustum ama sağlık sorunları yüzünden çoğunu geri aldım :KK43:
En Son 117.8 kgdum geçen hafta tatile gitmeden önce :KK66: daha iki gün önce döndüğüm için henüz tartilmadim ama bakalım cuma tartisinda ne göreceğim :KK66:

Bu arada ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi buraya yazarsanız sizlerde dahil oluyorsunuz :KK66: Gerci şu ara çok fazla kurallardan katı değiliz :KK66: Sadece günlük menü paylaşımı ve yapılıyorsa spor dakikalarini bildirmesi yeterli :KK66:
Hoşbulduk Kaptan:KK200:

Allah bağışlasın çocuklarını :nazar: verdiğin kilolar harika!
Yine daha iyi sonuçlar alırsın umarım :dua:
Kuralları okudum, çoook eskiden de katılmıştım bu yarışmaya ama hangi takımdaydım hatırlamıyorum, ben de o zaman 74'ten 60 kg düşmüştüm. Sonra içtiğim bazı vitaminler yüzünden zaten açılmaya hazır olan iştahım devreye girdi ve 3 sene içinde yeniden eski kiloma döndüm :KK14:
Yeniden zayıflayacağım.

Merhaba ben sevda.174 boyunda 65 kiloyum, Mezomorf vucut tipine sahibim.ölçülerim normal gelebilir fakat alisik oldugum kilo 59 ve tum gardolabim bu kiloya gore.dahil oldugum vucut tipi özelikleri geregi hersey kolay bana! Fakat iyi kötü kolay, cabuk kilo alma cabuk verme hizli kas cabuk kas kaybi gibi gibi.bu sebepten hayatimin degismeyen aktivitesi spor.ve hobim oldu artik.sabah aksam ve masajlarimida eklersem cmt pzr haric her gun 4 saat aktivitem var. Diyet olarak kilo verme gunlerimdeysem 1500kalori diyetini ihtiyacim olan besinlerle uyguluyor.normal gunlerimde ise sinirlari aşmadan devam ediyorum,bagzende daralip hepsini bosluyor su andaki gibi bir ayda 5kilo aliyorum:) sorun degil 10gunde veririm fakat bu tur yarismalarla daha neseli hale getirmek guzel olacak.

Kuralları okudum, çoook eskiden de katılmıştım bu yarışmaya ama hangi takımdaydım hatırlamıyorum, ben de o zaman 74'ten 60 kg düşmüştüm. Sonra içtiğim bazı vitaminler yüzünden zaten açılmaya hazır olan iştahım devreye girdi ve 3 sene içinde yeniden eski kiloma döndüm :KK14:
Yeniden zayıflayacağım.
Merhaba ben sevda.174 boyunda 65 kiloyum, Mezomorf vucut tipine sahibim.ölçülerim normal gelebilir fakat alisik oldugum kilo 59 ve tum gardolabim bu kiloya gore.dahil oldugum vucut tipi özelikleri geregi hersey kolay bana! Fakat iyi kötü kolay, cabuk kilo alma cabuk verme hizli kas cabuk kas kaybi gibi gibi.bu sebepten hayatimin degismeyen aktivitesi spor.ve hobim oldu artik.sabah aksam ve masajlarimida eklersem cmt pzr haric her gun 4 saat aktivitem var. Diyet olarak kilo verme gunlerimdeysem 1500kalori diyetini ihtiyacim olan besinlerle uyguluyor.normal gunlerimde ise sinirlari aşmadan devam ediyorum,bagzende daralip hepsini bosluyor su andaki gibi bir ayda 5kilo aliyorum:) sorun degil 10gunde veririm fakat bu tur yarismalarla daha neseli hale getirmek guzel olacak.
Hoşbulduk. Şimdi en az 5 mesaj atmamız mı gerekiyor:) Bnde kuralları okudum. Hadi hayılısı yarın sabah kilomu bildiririm. Genel olaraak makarna pilav ekmek yemiyorum onun dışında sporum yok. Günde 2.5 lt de suyum 2 bardak yeşilçayım var

cümleten hoşgeldiniz kızlar

Kızlar kusura bakmayın tam ne güzel sizlere yazarken benim kızın tercihlerine daldım daha doğrusu onlara kafayı yedim :D

Eskiden hep üniversiteyi sehirdisina da yazarım diyordu benim büyük kız ama şimdi hem ufaklık ablasını göndermek istemiyor hemde sehirdisina yapılacak masrafı burada bir özel okulda burslu okursa da verebiliriz diye düşündük ;)

Tabi öyleolunca bütün özel okulları inceleyip fiyatlarını da araştırmak zorunda kaldık ( maşallah bazı okullar da pavyonda ek iş yap der gibi fiyat koymuş :D :D :D )
Neyse 5 tanecik tercih olusturdu ( sadece Son tercihi Bursa oda açıkta kalmasın diye )

İnşallah İstanbuldaki ilk tercihi tutar da gözümüzün önünde olur ;) Olmadı seneye tekar girsin sinava ne yapayım ;)
Dualarını da talibim ♡

Yeniden zayıflayacağım.

Birlikte hallederiz inşallah ;)
Eminim bu bayram faslini da kaçamadı yada en azından en az kacamakla atlatirsak daha da motive oluruz ;)

Harika demekki cabukçak hedefine ulasabileceksin sende ;)

Aslında bende ayağı yanmış kedi gibiyim devamli bir yerlerde ama özel spor yapamiyorum :( Gerci yarın büyük kızı spor salonuna yazdirmaya gittiğimde bende yazilabilirim diye düşünüyorum ;) en azından haftada 2 de olsa salonda kızıma arkadaş olurum ;) gerçi arada beni deli ediyor ama olsun :D

Merhabalar. Ben de zayıflamak için bu gruba katılmak istiyorum. Boy 1.58, an itibariyle tok kilom 55.4. If beslenme şeklinde ilerliyorum ancak serbest zamanda diyet şeklinde değil de küçük porsiyon şeklinde.ilerliyorum. Paketli, şekerli gıdalar tüketmiyorum. Öğlen 12 de yemeye başlayıp akşam 20.00 de kesiyorum kural olarak ancak çoğu zaman 18- 19 da bırakmış oluyorum. Meyve öğlen saatlerinde yersem yerim yoksa fuzuli şeker olduğu düşüncesiyle tuketmemeye çalışıyorum. Tek sorlandigim sorun su içmek. Ilk mesajım olduğu için çok uzattım:) geri bildirimleriniz ve değerlendirmeler benim icin önemli.
Bugün yediklerim
12.30 da bir yumurta, iki dilim tulum peyniri, 3 adet zeytin, iki dilim ekmek.
Akşam yarim porsiyon ekmeksiz et.doner bolca salata.
gün içinde serbest şekilde sade filtre kahve, bitki çayı, maden suyu.

Back