Günaydın herkese ....Slm kizlar
Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum
Sagol cnmGünaydın herkese ....
Haklısın valla canım korkmakta bak bana bir gittim 10 kilo aldım geldim arkadaş ne kaybolbayan iştah var bizdede yahu sen çok güzel gidiyordun düzenini oturt hemen kaldığın yerden basla hasibecim kolay gelsin
Slm kizlar
Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum
Günaydın herkese ....
Haklısın valla canım korkmakta bak bana bir gittim 10 kilo aldım geldim arkadaş ne kaybolbayan iştah var bizdede yahu sen çok güzel gidiyordun düzenini oturt hemen kaldığın yerden basla hasibecim kolay gelsin
İkinci yeşil çayımı içiyorum daha doğrusu artık alışkanlık haline geldin zaman yeşil çay icsem ( demem içmiyorum ağır geliyor diye sallama kullanıyorum ) fincan bitince üzerine aynı sallama posetine tekrar kaynamış şu koyuyorum
Tavsiye ederim hem sıcak su yağlara da iyi gelir ( diyetisyen gittiğimde bir hatun bir haftada 3.5 yağdan vermişti bende nasıl yani dediğimde bana hiç soğuk su içmediği aksine hep sıcak su içtiğini söylemişti hatta diyetisyen bile sasirmisti okadar beklemediği için)
Bakalim inşallah istikrarlı devam ederim sıcak suya da bende faydasını görürüm ♡
HoşgeldinAlanlar bu gruba yönlendirildim
teşekkür ederim. Kısaca tanitayim 6 ay önce 3 ay diyetisyenle 76 dan 65 e düştüm boy 1.50 bu arada. Herşeyi ekmek aralarını yemeye başlayınca tekrar 7 kilo alarak 72 oldum kısa surede. 2 tane çocuk var evde bisikletim var.ama pek spor yapamıyorum. 4 gündür biraz ekmek makarna ve pilavı birde avurcuburu kestim. Hedefim 2 ay sonra tekrar 65lere düşmek. Bakalım biraz tartıda gerileme olacak mı simdi bu yarışmalar nasıl çalışıyor her cuma kilomu mu yazmam lazim. Başlangıç kilom 72.2 ....hedef 65Hoşgeldin
Merhaba Arkadaşlar,
Ben aranıza bugün katıldım.
Başlangıç kilom: 72
Hedef kilom : 55
4 gündür sıkı diyetteyim, ayrıca şeker diyeti de uyguluyorum.
Özel sektörde çalışıyorum, mali müşavirim ve bütün günüm masa başında geçiyor. Akşamları 1-1.5 saat yürüyüş yapıyorum, önümüzdeki haftada, haftanın 2 günü pilates-zumba seanslarına katılmaya başlayacağım.
Herkesin hedeflerine en sağlıklı şekilde ulaşmasını diliyorum
teşekkür ederim. Kısaca tanitayim 6 ay önce 3 ay diyetisyenle 76 dan 65 e düştüm boy 1.50 bu arada. Herşeyi ekmek aralarını yemeye başlayınca tekrar 7 kilo alarak 72 oldum kısa surede. 2 tane çocuk var evde bisikletim var.ama pek spor yapamıyorum. 4 gündür biraz ekmek makarna ve pilavı birde avurcuburu kestim. Hedefim 2 ay sonra tekrar 65lere düşmek. Bakalım biraz tartıda gerileme olacak mı simdi bu yarışmalar nasıl çalışıyor her cuma kilomu mu yazmam lazim. Başlangıç kilom 72.2 ....hedef 65
Merhaba:) vermem gereken 5kilom var,cuma yarışmaları nın beni motive edip biran once istedigim kiloya inmek istiyorum
Hoşbulduk KaptanAramıza hoşgeldiniz kızlar ♡♡♡♡
Hemen önce kendimi tanıtayım bende
Adım Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim
Uzun zamandır Takımın kaptanligini üstlendim ama maalesef en kilolu olanda yine benim
Rekor kilom 124.5 kgdu hatta bir ara ne güzel 86 kgya kadar dusmustum ama sağlık sorunları yüzünden çoğunu geri aldım
En Son 117.8 kgdum geçen hafta tatile gitmeden öncedaha iki gün önce döndüğüm için henüz tartilmadim ama bakalım cuma tartisinda ne göreceğim
Bu arada ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi buraya yazarsanız sizlerde dahil oluyorsunuzGerci şu ara çok fazla kurallardan katı değiliz Sadece günlük menü paylaşımı ve yapılıyorsa spor dakikalarini bildirmesi yeterli
Hoşbulduk Kaptan
Allah bağışlasın çocuklarınıverdiğin kilolar harika!
Yine daha iyi sonuçlar alırsın umarım
Kuralları okudum, çoook eskiden de katılmıştım bu yarışmaya ama hangi takımdaydım hatırlamıyorum, ben de o zaman 74'ten 60 kg düşmüştüm. Sonra içtiğim bazı vitaminler yüzünden zaten açılmaya hazır olan iştahım devreye girdi ve 3 sene içinde yeniden eski kiloma döndüm
Yeniden zayıflayacağım.
Merhaba ben sevda.174 boyunda 65 kiloyum, Mezomorf vucut tipine sahibim.ölçülerim normal gelebilir fakat alisik oldugum kilo 59 ve tum gardolabim bu kiloya gore.dahil oldugum vucut tipi özelikleri geregi hersey kolay bana! Fakat iyi kötü kolay, cabuk kilo alma cabuk verme hizli kas cabuk kas kaybi gibi gibi.bu sebepten hayatimin degismeyen aktivitesi spor.ve hobim oldu artik.sabah aksam ve masajlarimida eklersem cmt pzr haric her gun 4 saat aktivitem var. Diyet olarak kilo verme gunlerimdeysem 1500kalori diyetini ihtiyacim olan besinlerle uyguluyor.normal gunlerimde ise sinirlari aşmadan devam ediyorum,bagzende daralip hepsini bosluyor su andaki gibi bir ayda 5kilo aliyorum:) sorun degil 10gunde veririm fakat bu tur yarismalarla daha neseli hale getirmek guzel olacak.
Hoşbulduk. Şimdi en az 5 mesaj atmamız mı gerekiyor:) Bnde kuralları okudum. Hadi hayılısı yarın sabah kilomu bildiririm. Genel olaraak makarna pilav ekmek yemiyorum onun dışında sporum yok. Günde 2.5 lt de suyum 2 bardak yeşilçayım var
Hoşbulduk Kaptan
Allah bağışlasın çocuklarınıverdiğin kilolar harika!
Yine daha iyi sonuçlar alırsın umarım
Kuralları okudum, çoook eskiden de katılmıştım bu yarışmaya ama hangi takımdaydım hatırlamıyorum, ben de o zaman 74'ten 60 kg düşmüştüm. Sonra içtiğim bazı vitaminler yüzünden zaten açılmaya hazır olan iştahım devreye girdi ve 3 sene içinde yeniden eski kiloma döndüm
Yeniden zayıflayacağım.
Merhaba ben sevda.174 boyunda 65 kiloyum, Mezomorf vucut tipine sahibim.ölçülerim normal gelebilir fakat alisik oldugum kilo 59 ve tum gardolabim bu kiloya gore.dahil oldugum vucut tipi özelikleri geregi hersey kolay bana! Fakat iyi kötü kolay, cabuk kilo alma cabuk verme hizli kas cabuk kas kaybi gibi gibi.bu sebepten hayatimin degismeyen aktivitesi spor.ve hobim oldu artik.sabah aksam ve masajlarimida eklersem cmt pzr haric her gun 4 saat aktivitem var. Diyet olarak kilo verme gunlerimdeysem 1500kalori diyetini ihtiyacim olan besinlerle uyguluyor.normal gunlerimde ise sinirlari aşmadan devam ediyorum,bagzende daralip hepsini bosluyor su andaki gibi bir ayda 5kilo aliyorum:) sorun degil 10gunde veririm fakat bu tur yarismalarla daha neseli hale getirmek guzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?