• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba arkadaşlar bütün mesajları okudum fırsat bulmuşken. Bulamiyorum Bulamiyorum canım Gemlik'ten gece geçtiniz sanırım. Çok güzeldi di mi :KK36:
Çarşamba gece döndük memleketten. Söyledim mi hatırlamıyorum büyük oğlum geldi Avusturya' dan. Bu yıl gelmeyeceğini söylemişti işlerden dolayı. Sürpriz oldu. Küçük de salı günü geliyor. Tahmin ettiğiniz gibi çok mutluyum.:21:Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın için de benimkileri de. En büyük zenginliğimiz onların sağlıkları huzuru..
Memleketten 2.4 kilo fazlalikla geldim. :sinirli: kaptanım da kızmaz ki şimdi....Hiçbir zaman bize kiyamadi zaten. :KK60:
Eylülde sıkı bir diyet programı yapacağım inşallah. Ağustos' a söz veremiyorum. Bayağı bir misafir bekliyorum. Çaktırmadan dikkat ederim gene de.
15 Ağustosta benim evde küçük abimin kızının nişanı olacak. Abim Viyana'da yaşıyor. Oğlan tarafı Ankara/ Polatlı' dan. Büyük abim Antalya'da onun evi cazip gelmeyince ben, benim evde olsun dedim sevine sevine olur dediler. Bayram telaşlı geçecek. Dualarınızı bekliyorum.
Eski sakin günlerimizi çok özledim. Tuğbacimi bu tatil , görmüş olmak çok sevindirdi. Umarım cümbür cemaat bir araya gelmek nasip olur. Kaptancim şimdiden güzel bir tatil diliyorum. Allah'a emanet olun.

Merhaba arkadaşlar bütün mesajları okudum fırsat bulmuşken. Bulamiyorum Bulamiyorum canım Gemlik'ten gece geçtiniz sanırım. Çok güzeldi di mi :KK36:
Çarşamba gece döndük memleketten. Söyledim mi hatırlamıyorum büyük oğlum geldi Avusturya' dan. Bu yıl gelmeyeceğini söylemişti işlerden dolayı. Sürpriz oldu. Küçük de salı günü geliyor. Tahmin ettiğiniz gibi çok mutluyum.:21:Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın için de benimkileri de. En büyük zenginliğimiz onların sağlıkları huzuru..
Memleketten 2.4 kilo fazlalikla geldim. :sinirli: kaptanım da kızmaz ki şimdi....Hiçbir zaman bize kiyamadi zaten. :KK60:
Eylülde sıkı bir diyet programı yapacağım inşallah. Ağustos' a söz veremiyorum. Bayağı bir misafir bekliyorum. Çaktırmadan dikkat ederim gene de.
15 Ağustosta benim evde küçük abimin kızının nişanı olacak. Abim Viyana'da yaşıyor. Oğlan tarafı Ankara/ Polatlı' dan. Büyük abim Antalya'da onun evi cazip gelmeyince ben, benim evde olsun dedim sevine sevine olur dediler. Bayram telaşlı geçecek. Dualarınızı bekliyorum.
Eski sakin günlerimizi çok özledim. Tuğbacimi bu tatil , görmüş olmak çok sevindirdi. Umarım cümbür cemaat bir araya gelmek nasip olur. Kaptancim şimdiden güzel bir tatil diliyorum. Allah'a emanet olun.

Tevekkeli sesin çıkmıyor :D Maşallah güzel yogunluklar ve yorgunlukla pesindesin ♡ Rabbim tamamına erdirilmesi ömür boyu mutlu etsin inşallah ♡

Gözün aydın evlatlarına kavusuyorsun ♡♡♡♡

İnşallah herkes şu bayramı da hayırlısıyla atlatsin da sonra nasılsa takıma gümbür gümbür gelir kendimize odaklaniriz ;)
Bende gelmeye çalışıyorum devamli ama sakinlik olunca öyle kalıyorum bende ;) diğer kaptanlar maşallah anında yeni üyeye denge geliyorlar ama bende pusuya yatay bari ;) biraz canlandı buraları ♡
He tatilde her An bakamasamda en azından ara ara kısa da olsa yazarım ;) şimdi arkadaşın yanında da ayıp olur bütün gün telefonu biziklamak :D

Çok şükür sonunda oturabildim :D
Anam kızlarla tatile çıkınca aaa buda lazım buda lazım diye ufaklık kaç kat kıyafet koydu :D Büyük deseniz yok yastigimi da alırım milletin carsafini kullanmam hatta birde Ütü yanımıza aldık :D

Gören 10 gün kalacağız sanır :D alt tarafı 3 en fazla 4 gün kalacağız ;)

Çok şükür sonunda oturabildim :D
Anam kızlarla tatile çıkınca aaa buda lazım buda lazım diye ufaklık kaç kat kıyafet koydu :D Büyük deseniz yok yastigimi da alırım milletin carsafini kullanmam hatta birde Ütü yanımıza aldık :D

Gören 10 gün kalacağız sanır :D alt tarafı 3 en fazla 4 gün kalacağız ;)
1 hafta kalabilseydiniz tam anlamiyla tatil yapmis olurdunuz ne güzel :)

Ben bugün tartılamadım😔

Olan oldu canım ;) Yoğunluk var sende de diye izne ayırdım senide ;) Artık 2 haftada sende toparlamaya yoğunluğun geçtiği An hemen senide listeye tekrar dahil ederiz ♡
Tabi yine de kopmak yok burdan ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Erkenden uyanıp duşumu aldım ;) şimdi kendime gelmek için şekersiz kahvemi içiyorum ;) Biraz sonra da artık kızları uyandiririm ki hazırlanıp önce havuza gideriz sonra da Allahın izniyle yol çıkarız ♡♡♡♡

Küçük kuzum gece heycandan uyuyamadi :D Tabi arkadaşı da öyle :D Gece çarşıya çıkmışlar kız devamli hadi gidelim yatalim yarın Buse gelecek diyip durmuş :D

İnşallah bol hareketli ve kacamaksiz bir tatil olur ♡♡♡♡

Kizlar merhaba dun acilen hastaneye gittik reglm gecikmisti gec olmama ragmen 1 aydir reglym telaslandim diktor rahim kalinlasmasi var dedi 6 tane ilac + antibiyotik yazdi sersem ettiler agridan duramiyorum buraya giremiyorum hakkinizi helal edin diyetime devam ediyorum sabah gene - ciktim cuma bildirimde gene cikarim ama cumaya kadar burada olamayabilirim haberiniz olsun hakkinizi helal edin ins ilaclarla duzelir yoksa amelyat olacagim :KK14: ilavlarsan cocuguda emziremiyorum cok moralim bozuk oynakbasi34 oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Tatil süper geçiyor ama tek sıkıntı burada internet her yerde çekmiyor :(
Dünden beri denizde bol bol hareket etık hatta dün birde 1 saat yürüyüş yaptık ;)

Sanirim çarşamba sabah dönüş yaparız ;)

Allah razı olsun Arkadaş çok güzel ağırlıyor bizi hatta genelde tek didiştigimiz konu bir şeyler alırken ödeyeceğim diye :D

Kızlar da çok eğleniyor hatta gece 2ye kadar oturup gülüşüp durdular ;)

Kizlar merhaba dun acilen hastaneye gittik reglm gecikmisti gec olmama ragmen 1 aydir reglym telaslandim diktor rahim kalinlasmasi var dedi 6 tane ilac + antibiyotik yazdi sersem ettiler agridan duramiyorum buraya giremiyorum hakkinizi helal edin diyetime devam ediyorum sabah gene - ciktim cuma bildirimde gene cikarim ama cumaya kadar burada olamayabilirim haberiniz olsun hakkinizi helal edin ins ilaclarla duzelir yoksa amelyat olacagim :KK14: ilavlarsan cocuguda emziremiyorum cok moralim bozuk oynakbasi34 oynakbasi34

Çok çok geçmiş olsun ;) Umarim ameliyata gerek kalmadan atlatirsin ♡
Sağlık olsun da gerisi önemli değil

benim yengemde de ayni sorun olmuş. O rahimdeki kalinlasmayi kanama ile atmis. Ameliyat olmasina gerek kalmamis. Suan kg verdi epey. Cunku rahim yag topladigi icin olmuş. İnşallah seninde kendiliğinden yok olur ameliyat olmazsin

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Tatil süper geçiyor ama tek sıkıntı burada internet her yerde çekmiyor :(
Dünden beri denizde bol bol hareket etık hatta dün birde 1 saat yürüyüş yaptık ;)

Sanirim çarşamba sabah dönüş yaparız ;)

Allah razı olsun Arkadaş çok güzel ağırlıyor bizi hatta genelde tek didiştigimiz konu bir şeyler alırken ödeyeceğim diye :D

Kızlar da çok eğleniyor hatta gece 2ye kadar oturup gülüşüp durdular ;)

Çok çok geçmiş olsun ;) Umarim ameliyata gerek kalmadan atlatirsin ♡
Sağlık olsun da gerisi önemli değil
iyi tatiller cok guzel gecsin insallah

Geldik eve cok sukur. Bursada cok trafik vardi dura dura geldik resmen. Sabah nasil kalkip ise gidicez cok merak ediyorum.

Gozun aydin cnm evlatlarina kavusmussun. Evet gece gectik hatta bu gece donerkende dikkatimi hemen gemlik devlet hastanesi cekti nedense artik bilemiyorum :KK48: bir gun gezmeye de geliriz insallah oralari

Gecmis olsun cnm.Allah sifa versin

Back