Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçmiş olsun. bozma moralini derdi veren Rabbim dermanı da veriri. bol bol şifa diliyorum

slm kızlar
dün 3 saatlik uykuyla işe gittim ruh gibiydim resmen. bugün biraz daha dinlendim. iş çıkışı pazar yaptım geldim. şimdi dinlenirken size bakayım dedim. sonra eşim gelir yemek yeriz. yemekten sonra da valiz yerleştirme işine bakarım. daha fermuarlarını bile ellemedim

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar

Gezenti Kaptaniniz yuvaya döndüüüü
4 Günlük müthiş bir tatilin sonunda evime döndüm ♡
Maalesef ordayken internet pek çekmediği için diledigim gibi buraya bakamadım
Aklım hep buralardaydi ama elden bir şey gelmedi o anlarda

Kız kıza çok eğlenceli vakit geçirdik bol bol denizde eğlendik akşamları da gezdik ve okey oynadık

Aslında bir gün sonra donecektim ama benim küçük kuzuyu dün sanırım deniz kenarında güneş çarptı aksam gezmeye giderken midem bir tuhaf demeye başladı ve tam eve dönerken arabada istifra etti
Hadi gece gece arabayı temizlemeye uğraştım ( ablası da o arada kuzuyla ilgilendi ) ateşi çıktı sonrasında ve sabahladim resmen
Gittiğimiz yerde hastane yoktu ( en yakın hastane Tekirdağ'da yani 15 - 20 dakika arabayla mesafede olunca bir gece daha kalmayı göze alamadık ve öğleden sonra tekrar ateş düşürücü verip yola koyulduk )

Yolda tabi camları da açınca kuzunun ateşi şükür düştü ama bu aksam yine ateslenirse hemen acile gotururum Belki bir anlikti ama riske girmek istemedim Şükür şu anda keyfi yerinde ♡

Beslenme olarak şükür abartılı bir durum olmadı ama yarın itibaren çok daha sıkı tutup artık bir sonraki yaz tatiline calismaya başlayacağım
Arkadaşla seneye başka bir yerde birlikte tatil yaparız diye anlaştık ♡ Gerci zaten hep bir aradayiz

Bulamiyorum , oynakbasi34 kızlar hoş geldiniz. Kaptanım geçmiş olsun kuşuna. Hava değişimleri minikleri ister istemez etkiliyor. Umarım şimdi iyidir. Rutine dönmeyi ben de özledim. Benim de yarın minik kuzum geliyor. Abisi şu an evde. Çocuğumun göbüşü çıktı resmen engel olamıyorum kendime. Habire şunu da bunu da özlemiştir diye yedirip duruyorum. Analık genlerimize işlemiş. Hafta sonu teyzemin torunu evleniyor günü birlik İstanbul' a gidip gelinecek çocuklar gitmek istemiyor gelselerdi birkaç gün kalırdık. Kaptanima bir ceeeee derdim
Asibecim yeni yerinde göreve başladin di mi? Hayırlı olsun canım....

Gecmis olsun cnm

Bu arada yine renk degistirmisiz
Tam kırmızı rengi alismisken biraz tuhaf oldum ama rengi güzel ♡

Evet ben de begendim yeni rengi

Hosbulduk cnm
Ucretsiz izindeyken tayinim sisteme dusmuyormus bu yuzden baslangic yapmam gerekiyormus. Dun dilekce verip ucretsiz izini yarida kesip basladim. Simdi tayinin sisteme dusmesini beklicem. Dusunce ayrilis yapip yeni yere basvurcam. Baslangic yaptigim gun tekrar ucretsiz izine vikmak icin dilekce vercem. Dogumdan sonra ucretsiz izine cikacagim icin yillik izinlerim yanacakti ondan izine cikmadan butun izinlerimi kullandim simdi tayinin dusmesini beklerken tipis tipis calismaya gidiyorum. Haksiz yere rapor da alamam Allah korusun vicdanim ve inancim el vermez.

Merhaba canlar nasılsınız hepinizi çok özledim malum tatil herkes evde bir kosturmaca okullar acilsada kaldığımız yerden devam etsek tel elime geçse
Geçmiş yapamadım umarım herkes iyidir
İyiyiz canım. Aynı şekilde senin gibi tatilin bitmesini bekliyoruz. Sopalarim paslandi. Şöyle ağız tadıyla totoslara vuramamanin bahtsizligi içindeyim.
İyi yapmışsın canım. Vicdanın rahat en azından. Sisteme de kısa sürede düşersin inşallah.

Banucum oh ne güzel tatilde yapmışsınız ufaklığa geçmiş olsun diliyorum, senin büyük kızla akapunktur maceran ne durumda devam ediyormusunuz ne kadar kilo verdiniz anlat hele

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam yolda eve geldikten sonra az uzanayim dedim ama baygın düşmüşüm
Daha yeni uyanabildim ama iyi geldi valla kendime geldim

Ufakligin gece pek ateşi çıkmadı ama sabah yine ateşi var az da olsa
Neyse biraz sonra sağlık ocağına götürürüm ne olur ne olmaz

Bacaklarda yine ödem var ama bugün bol su ve yeşil çayla hallederim nasılsa

İnşallah bir araya gelmeye de firsatimiz olur canım
İnsan kendine ne kadar dikkat etse de işin ucunda çocuk olunca kaç yaşında olursa olsun hep aman yesin diyor insan
Olsun dönünce nasılsa bulamayacak Anne elinden o güzel yemekleri ♡ eritir o göbeğini nasılsa

Banucum oh ne güzel tatilde yapmışsınız ufaklığa geçmiş olsun diliyorum, senin büyük kızla akapunktur maceran ne durumda devam ediyormusunuz ne kadar kilo verdiniz anlat hele

Valla aslında bana göre gayet faydalıdır
Ben 4 kg verdim 3 haftada kızım da 3 kg ama işte hem ikimize birden gidince maddi yönden ağır geliyor hemde büyük kız bana etki etmedi sadece hesap veriyoruz diye haftalık kendimi kastım dedi
Şimdi kendi kendimize devam edelim dedi ama kendi birde spor salonuna yazılarım diyor ( belediyenin bedava nasılsa )
Bakalım bu hafta gidip bir görüşeceğiz

Kızlar nerelerdesiniz ♡

Ben kuzu öğlene doğru doktora götürdüm Şükür pek önemli bir şey yok sanırım sadece hava değişimi yüzünden etkilendi dedi
Yanlız kuzumun ayağının altında daha bir kaç hafta önce olan nasır gibi bir şey vardı ( hatta nasır bandı falan da almıştık bir ara ) ama bir türlü geçmedi hatta biraz daha genişledi gibime gelince onuda gösterdim tekrar

Öyle bantla mantla geçmez mecbur cerrahi müdahale lazım dedi
Tabi ondan sonra 1 hafta kadar ayağının üzerine basamayacaktir o yüzden eşim bayram sonrası hemen aradan çıkaralım hem yüzme kursu da etkilenmez dedi ama açıkçası emin de değilim okadar beklemenin alemi var mı sonuçta her türlü geçmiş olur bayrama kadar

Bakalim ne zamana Randevu alabileceğim ona göre doktorla gün belirlenir

çok gecmis olsun. Bayrama kadar sıkıntı vermezmi yürürken acaba

çok gecmis olsun. Bayrama kadar sıkıntı vermezmi yürürken acaba

Agrimiyor diyor ama doktor da cerrahi müdahale olmadan onu yok edemezsiniz dedi
Şurda zaten bayrama az kaldı gerçi bana kalsa hemen aldiririm ama işte cildiyeye randevu almak bile sıkıntı cildiye yapıyormuş sanırım gerçi çocuk cerrahisi mi yapacak onada emin değilim artık gidince yonlendirirler sanırım

Geçmiş olsun küçük kuzuya

acimiyorsa bekleyin o zaman ya bayram gecsin

Bu akşam eşimin iş arkadaşı nasır bandı getirdi ( ben aradıktan sonra iş yerinde muhabbeti olmuş )
Aslında daha evvel alıp kullanmıştık ama işe yaramadi o zaman Tabi bu İran'dan bir şeymiş ( arkadaşı İranlı ve ailesi sık sık ne lazım gönderiyor ) kendi kullanıp 2 günde kurtulmuş birde bunu deneyin dedi

Bakalim faydası olacak mı

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah sıcak suyumla güne başladım
Tatilden döndüğümden beri henüz tartilmadim ama bugün bol su ve yeşil çay içip artık yarın sonucu göreceğim
Gerci kacamaklik bir durum olmadı ama hiç doğru düzgün şu içmedim

Artık çok daha sıkı tutup şu 2li haneleri görmek istiyorum ♡

Slm kizlar
Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…