Yaa cok uzuldum grupta kimse kalmadı
Ben dönerim geri şu dönemi atlatayım.Yaa cok uzuldum grupta kimse kalmadı
Tabi canım çook teşekkür ederim. Biraz işim hafiflesin bu ara çok fena malesefmavimli senin de bildiriminin düzenledim Artık ne zaman düzenli gelebilirim dersen tekrar dönüş yaparsın
Merhaba arkadaşlar bütün mesajları okudum fırsat bulmuşken.Bulamiyorum canım Gemlik'ten gece geçtiniz sanırım. Çok güzeldi di mi
Çarşamba gece döndük memleketten. Söyledim mi hatırlamıyorum büyük oğlum geldi Avusturya' dan. Bu yıl gelmeyeceğini söylemişti işlerden dolayı. Sürpriz oldu. Küçük de salı günü geliyor. Tahmin ettiğiniz gibi çok mutluyum.Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın için de benimkileri de. En büyük zenginliğimiz onların sağlıkları huzuru..
Memleketten 2.4 kilo fazlalikla geldim.kaptanım da kızmaz ki şimdi....Hiçbir zaman bize kiyamadi zaten.
Eylülde sıkı bir diyet programı yapacağım inşallah. Ağustos' a söz veremiyorum. Bayağı bir misafir bekliyorum. Çaktırmadan dikkat ederim gene de.
15 Ağustosta benim evde küçük abimin kızının nişanı olacak. Abim Viyana'da yaşıyor. Oğlan tarafı Ankara/ Polatlı' dan. Büyük abim Antalya'da onun evi cazip gelmeyince ben, benim evde olsun dedim sevine sevine olur dediler. Bayram telaşlı geçecek. Dualarınızı bekliyorum.
Eski sakin günlerimizi çok özledim. Tuğbacimi bu tatil , görmüş olmak çok sevindirdi. Umarım cümbür cemaat bir araya gelmek nasip olur. Kaptancim şimdiden güzel bir tatil diliyorum. Allah'a emanet olun.
1 hafta kalabilseydiniz tam anlamiyla tatil yapmis olurdunuz ne güzel :)Çok şükür sonunda oturabildim
Anam kızlarla tatile çıkınca aaa buda lazım buda lazım diye ufaklık kaç kat kıyafet koyduBüyük deseniz yok yastigimi da alırım milletin carsafini kullanmam hatta birde Ütü yanımıza aldık
Gören 10 gün kalacağız sanıralt tarafı 3 en fazla 4 gün kalacağız
Ben bugün tartılamadım
Olan oldu canımYoğunluk var sende de diye izne ayırdım senide Artık 2 haftada sende toparlamaya yoğunluğun geçtiği An hemen senide listeye tekrar dahil ederiz ♡
Tabi yine de kopmak yok burdan
Kizlar merhaba dun acilen hastaneye gittik reglm gecikmisti gec olmama ragmen 1 aydir reglym telaslandim diktor rahim kalinlasmasi var dedi 6 tane ilac + antibiyotik yazdi sersem ettiler agridan duramiyorum buraya giremiyorum hakkinizi helal edin diyetime devam ediyorum sabah gene - ciktim cuma bildirimde gene cikarim ama cumaya kadar burada olamayabilirim haberiniz olsun hakkinizi helal edin ins ilaclarla duzelir yoksa amelyat olacagimilavlarsan cocuguda emziremiyorum cok moralim bozuk oynakbasi34
benim yengemde de ayni sorun olmuş. O rahimdeki kalinlasmayi kanama ile atmis. Ameliyat olmasina gerek kalmamis. Suan kg verdi epey. Cunku rahim yag topladigi icin olmuş. İnşallah seninde kendiliğinden yok olur ameliyat olmazsinKizlar merhaba dun acilen hastaneye gittik reglm gecikmisti gec olmama ragmen 1 aydir reglym telaslandim diktor rahim kalinlasmasi var dedi 6 tane ilac + antibiyotik yazdi sersem ettiler agridan duramiyorum buraya giremiyorum hakkinizi helal edin diyetime devam ediyorum sabah gene - ciktim cuma bildirimde gene cikarim ama cumaya kadar burada olamayabilirim haberiniz olsun hakkinizi helal edin ins ilaclarla duzelir yoksa amelyat olacagimilavlarsan cocuguda emziremiyorum cok moralim bozuk oynakbasi34
iyi tatiller cok guzel gecsin insallahSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Tatil süper geçiyor ama tek sıkıntı burada internet her yerde çekmiyor
Dünden beri denizde bol bol hareket etık hatta dün birde 1 saat yürüyüş yaptık
Sanirim çarşamba sabah dönüş yaparız
Allah razı olsun Arkadaş çok güzel ağırlıyor bizi hatta genelde tek didiştigimiz konu bir şeyler alırken ödeyeceğim diye
Kızlar da çok eğleniyor hatta gece 2ye kadar oturup gülüşüp durdular
Çok çok geçmiş olsunUmarim ameliyata gerek kalmadan atlatirsin ♡
Sağlık olsun da gerisi önemli değil
Merhaba arkadaşlar bütün mesajları okudum fırsat bulmuşken.Bulamiyorum canım Gemlik'ten gece geçtiniz sanırım. Çok güzeldi di mi
Çarşamba gece döndük memleketten. Söyledim mi hatırlamıyorum büyük oğlum geldi Avusturya' dan. Bu yıl gelmeyeceğini söylemişti işlerden dolayı. Sürpriz oldu. Küçük de salı günü geliyor. Tahmin ettiğiniz gibi çok mutluyum.Allah hepinizin evlatlarını size bağışlasın için de benimkileri de. En büyük zenginliğimiz onların sağlıkları huzuru..
Memleketten 2.4 kilo fazlalikla geldim.kaptanım da kızmaz ki şimdi....Hiçbir zaman bize kiyamadi zaten.
Eylülde sıkı bir diyet programı yapacağım inşallah. Ağustos' a söz veremiyorum. Bayağı bir misafir bekliyorum. Çaktırmadan dikkat ederim gene de.
15 Ağustosta benim evde küçük abimin kızının nişanı olacak. Abim Viyana'da yaşıyor. Oğlan tarafı Ankara/ Polatlı' dan. Büyük abim Antalya'da onun evi cazip gelmeyince ben, benim evde olsun dedim sevine sevine olur dediler. Bayram telaşlı geçecek. Dualarınızı bekliyorum.
Eski sakin günlerimizi çok özledim. Tuğbacimi bu tatil , görmüş olmak çok sevindirdi. Umarım cümbür cemaat bir araya gelmek nasip olur. Kaptancim şimdiden güzel bir tatil diliyorum. Allah'a emanet olun.
Kizlar merhaba dun acilen hastaneye gittik reglm gecikmisti gec olmama ragmen 1 aydir reglym telaslandim diktor rahim kalinlasmasi var dedi 6 tane ilac + antibiyotik yazdi sersem ettiler agridan duramiyorum buraya giremiyorum hakkinizi helal edin diyetime devam ediyorum sabah gene - ciktim cuma bildirimde gene cikarim ama cumaya kadar burada olamayabilirim haberiniz olsun hakkinizi helal edin ins ilaclarla duzelir yoksa amelyat olacagimilavlarsan cocuguda emziremiyorum cok moralim bozuk oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?