• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende aklimdayken bugün yediklerini paylaşayım;

Sabah uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Ara 1 kupa limonlu elmalı ve Zencefilli cay

Kahvaltı 11.00de
3 haşlanmış yumurta

Ara 13.00de
1 şekersiz duble Türk kahvesi

Ara 15.00de
1 avuç kabak çekirdeği
1 limonlu yeşil çay

Akşam 19.00da
4 kaşık kadar tavuk sote
1 tabak çoban salata

Ara 20.00de
1 sade madeensuyu

Gün içinde ancak 1 litre su içtim ama yatan kadar 1.5 daha içmiş olurum ;)

Iyi geceler kizlar
Dun utulerimi yapamamistim simdi utuye baslicam ne zaman biter Allah bilir baya biriktiler yine

Kolay gelsin canım sana ;) Benimde var ama yarın yaparım artık bugün kafam ütü havasında değil :D

Havuz dönüşü bir de markete yapıp eve döndük ♡ kuzum baya yoruldu bugün ama yine çok eğlendi ;)
Hocası bir üst gruba aldı kuzumu ;) biraz daha yorulacak ama kasları gelişmesi ve ilerlemesi için şart dedi ♡

Sabah çıkmadan sıcak suyumu içince baya tikadi şimdide kahvaltimi yapıyorum ♡♡♡
Sonra da ufak ufak işlerimi yaparım ( biraz mutfağı temizleyip yarın için sarma yapacağım ;) eşimin halası ve kızımın 2 arkadaşıyla bahçeye gideceğiz ♡ Tabi ben asla sarma yemeyecegim ;) )

Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/

Reglim gecikti 2 gün. Karnim davul gibi sanarsin 6 aylik gebeyim. Gordukce alt ust oluyorum.
Birde seker ilacina ara vermistim. Dr kullancaksin deyince basladim. O da yine agir geldi bana ishalimde ondanmis demek. Midem bulaniyor. Yusra da diş cikardigi icin ishaldi belkide o da iki gundur iyi. Bosuna ilac parasi verdim :/
Regl olsam hayırlısıyla hemen drun vercegi ilaca baslicam tahlili yaptirip. Şuan hic 2. Cocugu dusunemiyorum keza :/

r... gecikince zor oluyor. şeker ilacı bazılarında ishal yapıyor canım. benim bir akrabamda da öyle. 2. çocuğu ne zamana istiyorsun?

Aksam üzere kvye gittik ;)
Hatun belini incitmis ( daha doğrusu biraz ilgi çekmeye çalışıyor sanırım zira maşallah at gibi dolanıyor evin içinde :D )
Eşime telefonda belim diyince oda hadi gidelim hem bir kahve içeriz dedi ;)

Zaten başım agriyordu gelince de geçmediği halde kendimi mutfağa attım yarın için hazırlık yapacağım diye ;)
Yağsız tavada kabak kizarttim ( yoksa ben yiyemezdim :D )
Öğlende de kızlarla sarma sarmistim malum ;)

Sabaha artık 6da kalkıp yumurta falan hasarı ki kahvaltıda bana uygun çeşit fazla olsun :D

İnşallah Allah gönlünce verir ;)
Bende normanda olmam gerekiyordu ama halâ yok hatta olacakmış gibi de değil gerçi ben Hamilelikten pek şüphe etmiyorum :D Tıpa var :D
Ama imkansız diye bir şey de yok :D
Tek sevindim nokta olmadığım halde arti görmemiş olmam :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Gaga kahvaltısını etmeden başlayan bir gün daha ;) Şu anda aslında felaket uykum var ama inşallah birazdan kendime gelirim ;)
Gece baş ağrısından doğru düzgün uyuyamadim birazda onun etkisi sanırım ;)

İnşallah bu günü de kacamaksiz ve bol suyla atlatirim ;)

Back