- 15 Ocak 2019
- 1.086
- 5.066
- 108
- 30
Tesekkur ederim daha eksiler goruruz hepberaber insAllahne güzel vermişsin tebrikler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim daha eksiler goruruz hepberaber insAllahne güzel vermişsin tebrikler :)
Begenerek geliyor şuanBir tek Bulamiyorum kaldı bildirim yapmayan oda gelir birazdan bence ♡♡♡
Kizlar ben bir sure izine ayrilmak istiyorum.
Bu haftasonu degil sonraki haftasonu izmir yolcusuyuz insallah. Ne kadar dikkat edicem desemde yapamiyorum ornegini ramazanda gordum. Izmirden gelincede tayin isleriyle ugrasicam duzenimi kurayim en kisa zamanda listeye tekrar girmek isterim. Bu surecte listeyi kotu etkilemek istemiyorum. Diger arkadaslarimin basarilarini golgelemeyeyim. Tabiki burdan kopamam yazmaya devam
Haftaya ayir cnmCanım o zaman bu haftadan mi ayırım önümüzdeki hafta mı hani dönüşüne göre sen karar ver malum izne ayrılınca 2 hafta dönmedurumu olmuyor ancak 3.cu cuma donebilirsin ♡
Merhaba canlar
İşim bitsin rahat yazayım diye bekledim ama işler bitecek gibi değil ara ara okuyorum @YENA ablacım teşekkür ederim
Yeni ev de kombi falan değişti onları bekledik, ev sıfır ama kombiyi ikinci el takmışlar oda bozukmuş değiştirdiler, son bi temizliği kaldı, şu an herşey paket halinde bekliyor halılar temizliğe gitti felaket haldeyiz yani
Hava cok sicak nemli. Ölüyorum. Bide dayimlara kurana gittik yusrayla dusunun halimi :)
Diyetisyen bana corekotu yagi ve hindistan cevizi yagi onerdi. Kullanan var mi? Marka onerisi lazim
Selam kizlar...ben gec kaldim bildirimde...bende gecen haftadan 500 gr fazlayim...69.2 deyim. Haftaya inşallah bende listedeyim