- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Tesekkur ederim cnmspor 3 bebeyle zor tabi. biri uyusa öbürü uyanır biri doysa diğeri acıkır falan. ama yeme düzenini esnetmeden devam et bakalım. üstteki menü gayet güzeldi afiyet olsun cnm
Tebrik ederim cnm1.1 kg vermişim bu hafta. 700 gr yagdanoynakbasi34
doğumgününü yaptık bunuda atlattık
dün ben de çok erken yattım oğlanla sızmışım. illa birlikte yatalım sonra sen git diyor ben de uyumuşum. bugün havuz günüydü mayosu havlusu kirliydi onları yıkayım derken makineyi doldurdum. uykudan kalkınca sadce gereklileri astım. hava da sıcak umarım kokmazIyi geceler kizlar
Bebeler uyudular cok sukur. Benimde cok uykum var ama camasir makinesini bekliyorum bitince camasirlari serip oyle yatcam. Bu arada size bakayim dedim
Bugunku menume gelince
11.15 nesfit ve sut
14.00 4 kayisi
19.00 yogurtlu bugday corbasi kabak mucver cacik gun icerisinde bir sey yemeyimce mucver biraz fazla kacti
Simdide sade kahve ictim uyumayayim diye ama gozler gidiyor. Zaten kahve uykumu hic bir zaman kacirmadi ama psikolojik olarak belki iyi gelir dedim.
Oglen ne yedim diye dusundum dusundum bulmadim sonra farkettimki bir sey yememisim. Saat 3le 4 arasi meryem uyurken uzandim biraz bir goz acik bir goz kapali uyukladim biraz kizlarin sesleri arasinda sonra kapi calimca kalktim artik.
Yarin utu gunu olacak nasipse. Utu seni cagiriyoooo
Tesekkur ederimm :)kızınan doğum günü kutlu olsun nice güzel yılları olsun sağlıkla inş..
tartında harika gün gün eriyorsun gııı
dün ben de çok erken yattım oğlanla sızmışım. illa birlikte yatalım sonra sen git diyor ben de uyumuşum. bugün havuz günüydü mayosu havlusu kirliydi onları yıkayım derken makineyi doldurdum. uykudan kalkınca sadce gereklileri astım. hava da sıcak umarım kokmaz
Tesekkur ederimm :)
Sagolasin. Arastiririm. Aldin mi sen?büşra sana ben birkitap tavsiye edecektim bak aklıma geldi. ben psikoloğa gidiyorum ya panik atak anksiyete için. o kitap önerdi. daha başlarındayım ama başlarda kitabın hastalar üzerinde etkisini araştırmışlar ilaçlarla aynı etkiyi hatta daha kalıcı etkiyi gösterdiğini görmüşler. kitabın adı "İYİ HİSSETMEK" yazarı da "DR. DAVİD BURNS"
evet aldım ben dün. başladım okumaya. d&r var dedi doktor. belki başka yerlerde de vardır.Sagolasin. Arastiririm. Aldin mi sen?
Eskiden cok kitap okurdum ben evlendim okumayı unuttum resmen
Yusra da dün ogleden sonra ishal baslamisti. Gece itibariyle bendede başladı. Sabah ikimiDede olunca aile hekimine gidip ilac yazdirdik. Yagli hersey yasak, benim listem bu hafta cok güzeldi zaten hep yagsizdi uygulayabilirim
Telefon düzeldi sinirlenip koltuğa sipitinca
Ama aksilik biter mi yooobu sefer de çamaşır makinesi şu kaçırıyor resmen banyoyu şu götürüyor ve makine boşalan kadar çalıştırmak zorundayım
Birde başka can sıkıcı bir şey daha olunca oturup bir güzel ağladım
Allahım sabır versin ....Aminn
Allah saglik versin uzulme. Bende aglayabilsem tum negatif enerjimi atcam ama aglayamiyorum isteTelefon düzeldi sinirlenip koltuğa sipitinca
Ama aksilik biter mi yooobu sefer de çamaşır makinesi şu kaçırıyor resmen banyoyu şu götürüyor ve makine boşalan kadar çalıştırmak zorundayım
Birde başka can sıkıcı bir şey daha olunca oturup bir güzel ağladım
Allahım sabır versin ....Aminn
Eskiden benim sosyal hayatim sadece kitap okumakti ondanevet aldım ben dün. başladım okumaya. d&r var dedi doktor. belki başka yerlerde de vardır.
ben çok sevmem kitap okumayı sıkıntı basıyor. ama bunu okuyacağım. inş şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?