Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler kizlar

Bebeler uyudular cok sukur. Benimde cok uykum var ama camasir makinesini bekliyorum bitince camasirlari serip oyle yatcam. Bu arada size bakayim dedim

Bugunku menume gelince

11.15 nesfit ve sut

14.00 4 kayisi

19.00 yogurtlu bugday corbasi kabak mucver cacik gun icerisinde bir sey yemeyimce mucver biraz fazla kacti

Simdide sade kahve ictim uyumayayim diye ama gozler gidiyor. Zaten kahve uykumu hic bir zaman kacirmadi ama psikolojik olarak belki iyi gelir dedim.

Oglen ne yedim diye dusundum dusundum bulmadim sonra farkettimki bir sey yememisim. Saat 3le 4 arasi meryem uyurken uzandim biraz bir goz acik bir goz kapali uyukladim biraz kizlarin sesleri arasinda sonra kapi calimca kalktim artik.

Yarin utu gunu olacak nasipse. Utu seni cagiriyoooo

doğumgününü yaptık bunuda atlattık

kızınan doğum günü kutlu olsun nice güzel yılları olsun sağlıkla inş..
tartında harika gün gün eriyorsun gııı

dün ben de çok erken yattım oğlanla sızmışım. illa birlikte yatalım sonra sen git diyor ben de uyumuşum. bugün havuz günüydü mayosu havlusu kirliydi onları yıkayım derken makineyi doldurdum. uykudan kalkınca sadce gereklileri astım. hava da sıcak umarım kokmaz

Tesekkur ederimm :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün ne güzel evde otururum diye düşünürken telefonum bozuldu aslında herşeyi çalışıyor ama kesinlikle ne ses geliyor nede ses gidiyor

Kızlarla telefonu tamire götüreceğim mecbur artık laptobdan yazarım dönünce yine

Tesekkur ederimm :)

büşra sana ben birkitap tavsiye edecektim bak aklıma geldi. ben psikoloğa gidiyorum ya panik atak anksiyete için. o kitap önerdi. daha başlarındayım ama başlarda kitabın hastalar üzerinde etkisini araştırmışlar ilaçlarla aynı etkiyi hatta daha kalıcı etkiyi gösterdiğini görmüşler. kitabın adı "İYİ HİSSETMEK" yazarı da "DR. DAVİD BURNS"

Sagolasin. Arastiririm. Aldin mi sen?
Eskiden cok kitap okurdum ben evlendim okumayı unuttum resmen

Telefon düzeldi sinirlenip koltuğa sipitinca
Ama aksilik biter mi yooo bu sefer de çamaşır makinesi şu kaçırıyor resmen banyoyu şu götürüyor ve makine boşalan kadar çalıştırmak zorundayım

Birde başka can sıkıcı bir şey daha olunca oturup bir güzel ağladım

Allahım sabır versin ....Aminn

Sagolasin. Arastiririm. Aldin mi sen?
Eskiden cok kitap okurdum ben evlendim okumayı unuttum resmen
evet aldım ben dün. başladım okumaya. d&r var dedi doktor. belki başka yerlerde de vardır.
ben çok sevmem kitap okumayı sıkıntı basıyor. ama bunu okuyacağım. inş şifa olur.

Yusra da dün ogleden sonra ishal baslamisti. Gece itibariyle bendede başladı. Sabah ikimiDede olunca aile hekimine gidip ilac yazdirdik. Yagli hersey yasak, benim listem bu hafta cok güzeldi zaten hep yagsizdi uygulayabilirim

geçmiş olsun size bo su için. şeftali muz ver minnoşa iyi gelir.

amannnnn canını sıktığın şeye bak. 1 yıldır makinenin altında kova duruyor
neden?? çünkü eşim vurdum duymaz. yoğunmuş da servise getirebiyormuş da muş.
üzme tatlı canını. senin eşinin elinden iş geliyor. bakar olmadı çağırı o servisi.

Allah saglik versin uzulme. Bende aglayabilsem tum negatif enerjimi atcam ama aglayamiyorum iste

evet aldım ben dün. başladım okumaya. d&r var dedi doktor. belki başka yerlerde de vardır.
ben çok sevmem kitap okumayı sıkıntı basıyor. ama bunu okuyacağım. inş şifa olur.
Eskiden benim sosyal hayatim sadece kitap okumakti ondan universite de baya azalmisti okumam ama evlenince aldiklarimi bile okumadim esim hep soyler. Bana sikinti basmasi ders calisirken olmustu lisede. Bi dahada toparlayamadim o yuzden cok iyi bi okul hayatim olamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…