Tesekkur ederim bugun dikkst etmeye basladik yediklerimize
Ne yazikki oyle dusersin bir tekmede ordan yersinSelam arkadaşlar ...son günlerde pek keyfim yok..biraz sorunlarim var...birkez daha anladimki insana en çok zarar veren kendi akrabalari....insanlarin Allahtan korkusu kalmamiş..yeterki benim işim olsun gerisi boğulursa boğulsun batarsa batsin düşüncesinde artik insanlar ne yazikki
Malesef insan akrabalarindan boyle gorunce daha cok yikiliyor elalem olsa ammmaaaannn der gecersin ama tanidik olunca olmuyor. Allah sikintilarini hayra cikarsin cnm ne diyeyimSelam arkadaşlar ...son günlerde pek keyfim yok..biraz sorunlarim var...birkez daha anladimki insana en çok zarar veren kendi akrabalari....insanlarin Allahtan korkusu kalmamiş..yeterki benim işim olsun gerisi boğulursa boğulsun batarsa batsin düşüncesinde artik insanlar ne yazikki
Yaaaa harikasınhesap makinasıyla çekmiş gibi olsamda 100 grı yok sayıp EKSİ 15 DİYORUMMM :)
Vayy bravooo cnm bnm harikasin tebrik ediyorum gonuldenhesap makinasıyla çekmiş gibi olsamda 100 grı yok sayıp EKSİ 15 DİYORUMMM :)
Ahhh ahhh maalesef oyle cnm bnm tas yakindan gelir bosa dememisler artik bu sozu bulanda ne yasadiysaSelam arkadaşlar ...son günlerde pek keyfim yok..biraz sorunlarim var...birkez daha anladimki insana en çok zarar veren kendi akrabalari....insanlarin Allahtan korkusu kalmamiş..yeterki benim işim olsun gerisi boğulursa boğulsun batarsa batsin düşüncesinde artik insanlar ne yazikki
Berlin yanıyordu resmen şimdi ise acayip serinledi. Başım ağrıyor bu dengesiz havalardan.Son günlerde almanya cok sicak...cok bunaltici...tansiyonum düşük kaç gündür hep uykum geliyor..alişkin değiliz bu kadar sicağa...normalinde buralar bukadar sicak olmuyo...ağir geldi
Yediklerimede pek dikkat edemiyorum malesef..yinede mümkün olduğunca dikkat etmeye çalişiyorum
Gunaydin kizlar haftanin ilk bildirimini yapayim
Gecen hafta 72.7
Guncel 71.5
Fark 1.2
ne güzel vermişsin tebrikler :)Gunaydin kizlar haftanin ilk bildirimini yapayim
Gecen hafta 72.7
Guncel 71.5
Fark 1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?