• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi aksamlar kizlar mevlut hazirliklari yapiyorum affiniza siginiyorum kusura bakmayin pek gruba giremiyorum yarini bir atlatayim dua edin 💋 bugun menum sabah nesfit oglen 6 z.y.sarma 3 adet diyet biskuvi aksam ton balikli salata oglen fazla gibi geldi insallah bu bana + olarak donmez benim koca ayi isten gelir gelmez uyudu beyimiz pek yorgun 😂 dedim ben öleyim o zaman hem cocukla butun evi kaldirdim temizledim ve bitmedi hala kolay gelsin bana :temizlik: :uykucu:
Kolay gelsin canim. Eslerin hepsi ayni sanirim. Bazen erkegin is yaptigini okuyorum inanamiyorum

Yarın için kızlar poğaça yaparken biz eşimle kahve keyfi yaptık :D
Valla çocuklar büyünce insan hakikaten rahatlıyor :D Gerci daginikliklari da büyüyor ama bugün okadar ugrasinca büyük ultimatom verdi ; Evi dağıtan ağzını burnunu kirarim diye :D :D :D

Sağ Olsun ufaklık bizim biraz daha rahat nasılsa birimiz peşini toplariz diye ama oda söz verdi her şeyini kaldiracak ortada bırakmayacak hesapta :D

Iyi aksamlar kizlar mevlut hazirliklari yapiyorum affiniza siginiyorum kusura bakmayin pek gruba giremiyorum yarini bir atlatayim dua edin 💋 bugun menum sabah nesfit oglen 6 z.y.sarma 3 adet diyet biskuvi aksam ton balikli salata oglen fazla gibi geldi insallah bu bana + olarak donmez benim koca ayi isten gelir gelmez uyudu beyimiz pek yorgun 😂 dedim ben öleyim o zaman hem cocukla butun evi kaldirdim temizledim ve bitmedi hala kolay gelsin bana :temizlik: :uykucu:

Sana kolay gelsin canım ;) Hadi yarını da Allahın izniyle atlar sonra nasılsa yine aramızda olursun ♡♡♡♡
Rabbim şimdiden kabul etsin ....Aminnnnn
Aralarda yeşil çay ve bol su içmeyi ihmal etme ;)

Bugün olmayan menümü de paylaşayım :D :D :D
Bir nevi ölüm orucu diyebilirsiniz ama cidden kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡♡

Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 08.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 09.00da :D
1 kupa şekersiz sade filtre kahve

Kahvaltı 10.00da
1 kase bol naneli cacık

Ara 12.30da
1 kupa elmalı, limonlu ve tarçınlı socak suyumdan

Ara 15.00de
1 bardak az kahve sıcak süt

Akşam 19.00da
1 kavanoz bardak ayran

Ara 21.30da
1 şekersiz sütlü filtre kahve

Gün içinde 1.5 litre su ancak içtim ;)
İnanmayacaksiniz belki ama cidden hiç canım bir şey istemedi birde hani evin işi bitsin diye odaklanırken ;) Benim icin bir nevi detoks oldu bugün ;)

Yarın tabi normalde sağlıklı Kahvaltı ve öğünler olacak beslenmede ;) tabi abartiya kaçmadan ;) Carsambayi resmen iple çekiyorum ♡♡♡♡

Bugün olmayan menümü de paylaşayım :KK70: :KK70: :KK70:

Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 08.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 09.00da :KK70:

Kahvaltı 10.00da
1 kase bol naneli cacık

Ara 12.30da

Ara 15.00de

Akşam 19.00da
1 kavanoz bardak ayran

Ara 21.30da

Gün içinde 1.5 litre su ancak içtim :KK66:
İnanmayacaksiniz belki ama cidden hiç canım bir şey istemedi birde hani evin işi bitsin diye odaklanırken :KK66: Benim icin bir nevi detoks oldu bugün :KK66:

Yarın tabi normalde sağlıklı Kahvaltı ve öğünler olacak beslenmede :KK66: tabi abartiya kaçmadan :KK66: Carsambayi resmen iple çekiyorum ♡♡♡♡
sosyal içici olmuşsun heee :KK70: :KK70: :KK70:

menümü vereyim

10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay

11:30 kiraz sapı çayı

13:00 leslie (23 dk)

13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)

17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür :KK48: )

19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt

21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)

Bugün olmayan menümü de paylaşayım :D :D :D

Uyaninca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 08.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 09.00da :D

Kahvaltı 10.00da
1 kase bol naneli cacık

Ara 12.30da

Ara 15.00de

Akşam 19.00da
1 kavanoz bardak ayran

Ara 21.30da

Gün içinde 1.5 litre su ancak içtim ;)
İnanmayacaksiniz belki ama cidden hiç canım bir şey istemedi birde hani evin işi bitsin diye odaklanırken ;) Benim icin bir nevi detoks oldu bugün ;)

Yarın tabi normalde sağlıklı Kahvaltı ve öğünler olacak beslenmede ;) tabi abartiya kaçmadan ;) Carsambayi resmen iple çekiyorum ♡♡♡♡
Elma cayini sicak mi icmek gerekiyo. Ben 2 bardak ictim ama henuz bi gelisme yok :/

menümü vereyim

10:40 1.5 haşlama+1tam yumurtanın sarısı (kızlardan kalınca onlarıda yedim) 1 domates, 1 salatalık, 1 dlm tam tahıllı ekmek, 1 dlm az yağlı üçgen peynir (emine pembe ambalajlı inekli peyniri merak etti aldırdı sevmedi bana kaldı bir kaç tane daha var içinde) 5i bir yerde çay

11:30 kiraz sapı çayı

13:00 leslie (23 dk)

13:30 1 tk hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

15:00 450 ml ayran. ortaya karışık yemek (200 gr tavuk göğsü, 1 sb haşlanmış nohut, 1 çay bardağı haşlanmış maş fasülyesi, 100 gr haşlanmış kinoa. dondurucudan elime bunlar geçti hemen bir yemek yapayım istedim. tavuğu soteledim baharatladım. diğer haşlanmış malzemelerle karıştırıp ocakta bir kaç kez çevirdim. yarısını yedim yarısını yrn öğlene sakladım)

17:30 3 adet cakepops (kaçamaaakkkk instagramda ekli olanlar görmüştür :KK48: )

19:00 1 kase taarhana çorbası, baamya yemeği ve 1 kase yoğurt

21:30 1 avuç içi çiğdem. parkta çitledik epeydir yemiyordum (kaçamaaakkkk)

Kız vari bir adet cakepops yeseydin ;) gerçi menu güzel bence kötü değil ;)
Afiyet olsun ♡

Elma cayini sicak mi icmek gerekiyo. Ben 2 bardak ictim ama henuz bi gelisme yok :/

Ben genelde sıcak içiyorum bağırsakları yumuşatır diye ;) ama soğuk da olur ;)

sıcak soğuk farketmez diye biliyorum ben

Aynen canım ama işte benim mantigim yağ ancak sıcağı görünce çözülür ;) gece yatmadan içince sabah direk lavaboya gidebiliyorum yoksa önceden hem 1 saatten fazla bekliyordum hemde maşallah ebedi çağırın moduna giriyordum :D

Kız vari bir adet cakepops yeseydin ;) gerçi menu güzel bence kötü değil ;)
Afiyet olsun ♡

Ben genelde sıcak içiyorum bağırsakları yumuşatır diye ;) ama soğuk da olur ;)

Aynen canım ama işte benim mantigim yağ ancak sıcağı görünce çözülür ;) gece yatmadan içince sabah direk lavaboya gidebiliyorum yoksa önceden hem 1 saatten fazla bekliyordum hemde maşallah ebedi çağırın moduna giriyordum :D
Bi ilik bi soğuk ictim. Bir etki olmadi henuz. Saat 11de ilaç aldim kan verene kadar yeme içme yok. Yarin da sicak icerim bakalim bide oyle deniyim :) doktor işlerim bi bitemedi ya. Surekli yeni tahlil

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bende erkenden uyandım hatta birazdan sıcak suyumla güne başlıyorum ♡
Büyük kız gece poğaçaları yaptı maşallah hem kabardı hem de mis gibi kötü ama asla aklımdan bile geçmedi kalite kontrolünü yapmak :D

Evden cikmadan da yumurta haşlar yerim ki orada çok açlık kalmamış olsun ;) birde hatunlar bir kısmı 10a doğru gelimiz demişti o yüzden birde güzel bir filtre kahve yapar yanıma alırım termos bardagima ♡
Kesinlikle bu günü de çok güzel geçireceğim ki gelsin eksileri ;)

Günaydın. Saat 9 da açken kan vermem lazım. Bilin bakalim ben kaçta kalktim :/ ağlamak istiyorum ya nolur uyusa şu çocuk sütüde birakti hala 5 saat uyuyup uyaniyor ya :KK43:

Hala alışkanlık devam ediyordur kuzunun ;) gece biraz daha geç yatırım yada az daha uyku öncesi yor kuzu ki iyice baygın düşsün ♡
Belki o zaman biraz daha geç uyanır ;)

günaydın kızlar..

Anam okurken bir An gözümün önüne geldi de hakikaten cinnet sebebi :KK70: :KK70: :KK70:
Erkekler o konuda biraz daha rahat ama aksam geldiğinde ona en pis işi yaptır ki bir daha tövbe desin :KK66:
Ben ilk evlendigimde 3 ay sonra Almanya'ya Annemler ziyarete gitmiştim de evi çiçek gibi bırakıp gittim döndüğümde işe resmen evde bomba patlamiş gibiydi :KK43: :KK43: :KK43:
Eşimin bekar arkadaşı ben gelmeden 2 gün önce bize gelmiş ve eşşek hem halimi bir yerini sigarayla yakmış hemde sabaha kadar oyun konsolunda oyun oynamislar ( her yerde oyun CD'leri çekirdek çöpleri bulaşık )
Resen iki gün evin ağzına miçmişlar :KK70: sonra tabi ben eve gelince ağladım durdum bizimki de tövbe bir daha eve bile sokmam o arkadaşı diyip bütün evi tek başına temizledi :KK70: :KK70: :KK70: birde disarda yemek ısmarlama zorunda kaldı protesto ettim diye :KK70: Sonuçta 1 hafta ayrı kalmisiz ve bunun gecesi de var :KK70: :KK70: :KK70:

Bir daha o oldu ben Almanya'ya giderken öyle dip köşe temizlik yapmadım ama geldiğimde ev gittigimden daha temizdi :KK70: Resmen adam bal dök yala yapardı gerçi artık rahat pek umursamiyor ama dagitmiyor da :KK66:
dün yalan oldu temizlik işimiz :D
benim psikolog randevum vardı. ordan çıktım eve geçtim. binada 2 kişiyiz o yüzden temizliği biz yapıyoruz. genel de komşum yapıyor. o benden daha az çalıştığı için vakti bol. tabi ben bu durumdan mahcup oluyorum. yemeği dışarda yeriz dedik. eşim oğlanı okuldan alıp halasına bırakmış. kendi de çiftliğe gitmiş. oğlanı alıp gelesiye kadar binayı yıkadım. eşimde yıkarken geldi yardım etti biraz. sonra dışarı çıktık yemeye. hadi yürüyelim dedik abartmışız. kuzuşumun da sesi çıkmadı yürüdü o kadar yolu :D sonra eve gel çay iç diyene kadar 12 oldu uyuduk.
bugün ucundan başlayacağım artık. çünkü eninde sonunda yine ben yapacağım.
cnm bizim ilk yıllarımızda eşim beni anneme bırakır kendi temizlik yapardı. hele kıskançlıktan balkonu asla bana yıkatmaz camları sildirmezdi.
ne zaman çiftlik işine başladı işleri saldı. ve ben kapanınca da kıskanma işi sona erdi :D her şey de üzerime kaldı. en son ramazanda arkadaşları iftara gelecekti. yetiştirme de zorlanıyorum diye tezgahı topladı :D o kadar çalışkandır kendisi.
şunu kabul ediyorum hiç uyumadan çok çok ciddi çalışıyor. ben olsam dayanamam ama işte insan azıcık da destek görmek istiyor. tabi bana psikolog konusunda güzel destek oluyor. kendimi iyi hissedeyim diye çaba var. bunun için valla baya mutluyum. o yüzden yaptığı evin içine etme olayını görmezden geleceğim :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bende erkenden uyandım hatta birazdan sıcak suyumla güne başlıyorum ♡
Büyük kız gece poğaçaları yaptı maşallah hem kabardı hem de mis gibi kötü ama asla aklımdan bile geçmedi kalite kontrolünü yapmak :D

Evden cikmadan da yumurta haşlar yerim ki orada çok açlık kalmamış olsun ;) birde hatunlar bir kısmı 10a doğru gelimiz demişti o yüzden birde güzel bir filtre kahve yapar yanıma alırım termos bardagima ♡
Kesinlikle bu günü de çok güzel geçireceğim ki gelsin eksileri ;)

Hala alışkanlık devam ediyordur kuzunun ;) gece biraz daha geç yatırım yada az daha uyku öncesi yor kuzu ki iyice baygın düşsün ♡
Belki o zaman biraz daha geç uyanır ;)
Geçte yatsa erken de yatsa farketmiyo illa uyaniyo. Kesintisiz uykumuz yok. Gunduz zaten deli gibi gezmekten yoruluyo ama yine faydasi yok

Meryemi uyuttum simdi filtre kahve yapiyorum kendime. Sonra mutfak toplayip yemek yapcam aksama. Bugun program dolu meryem uyaninca kizlari yedircem sonra pazara migrosa ve bime gitcez.

cnm bana kızma ama sen biraz saldın mı ne 92 görmüştün sen şimdiye 8 leri görürdün ilk performansını korusaydın. o yüzden eski performansını bekliyorum senden.
ama şunu diyemeden asla geçmemeliyim. MaşAllah hayranınım. 3 bebeyle hayatı sürdürmek kolay değil. kaldı ki çalışan kadınsın. benim oğluşum snein büyük kızla yaşıt. ben cesaret edemedim yıllarca ikinciye. ve bu koşturmada onca da kilo verdin. çok tebrik ediyorum seni. ve işe başlarken tığ gibi gitmeni istiyorum kız..

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Sabah kahvaltı faslı çok güzel geçti ve cok şükür beni vicdanen rahatsız edecek hiç bir şey olmadı ♡♡♡♡

Öğlene kadar oturduk parkta ve çocuklar da doya doya eğlendiler ♡
Tam eve gececekken bir arkadas benide şuraya birakirmisin diyince hadi birakayım dedim ;) Eve geçerim diyordum ama arkadaşlardan biri ille bana kahveye gel diyince de onada tekrar bir kapı yaptım :D

Şükür bu saate kadar kaçamak yok sıkı bir şekilde devam ♡

Geçte yatsa erken de yatsa farketmiyo illa uyaniyo. Kesintisiz uykumuz yok. Gunduz zaten deli gibi gezmekten yoruluyo ama yine faydasi yok

Allah yardımcın olsun ;) sabır beli ufak ufak duzelmeye başlar uykuları ;)

Temizlik yaparken gumuslugun icinde ne varsa indi asagi cogu sey kirildi her yer cam oldu ve dee yusra yanimdayken. Hemen onu gonderdim obur odaya tv actim yarim saate camlari zor topladim. Bugunluk temizlik benim icin bitti :KK43:((

Oyyyy çok geçmiş olsun Şükür sizlere bir şey olmamış ;)
İş cikmış ama kuzu özellikle bir şey olmadığına şükür ♡♡♡
Rabbim esirgesin.....Aminnnn

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler ;)

Sabah kahvaltı faslı çok güzel geçti ve cok şükür beni vicdanen rahatsız edecek hiç bir şey olmadı ♡♡♡♡

Öğlene kadar oturduk parkta ve çocuklar da doya doya eğlendiler ♡
Tam eve gececekken bir arkadas benide şuraya birakirmisin diyince hadi birakayım dedim ;) Eve geçerim diyordum ama arkadaşlardan biri ille bana kahveye gel diyince de onada tekrar bir kapı yaptım :D

Şükür bu saate kadar kaçamak yok sıkı bir şekilde devam ♡

Allah yardımcın olsun ;) sabır beli ufak ufak duzelmeye başlar uykuları ;)

Oyyyy çok geçmiş olsun Şükür sizlere bir şey olmamış ;)
İş cikmış ama kuzu özellikle bir şey olmadığına şükür ♡♡♡
Rabbim esirgesin.....Aminnnn
Amin amin sagolasin bende ona sukrettim

Back