• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menumu vereyim fırsatım olmaz sonra

Saat 12
2 yumurta az peynirli (bitiremedim)
2 dilim kepek ekmegi

14.30
8 yk etli sehriye corbasi
1 dilim ekmek

15.40
Sade turk kahvesi
2 kare cikolata

17.30
Yeşilçay

19.30
2 kepce sebze türlüsü
Afiyet olsun canım ;) Gayet güzel bir menü ♡♡♡♡

Bende bugün yine tartı öncesi çok sıkı tuttum ;) hatta bugün fark ettim ki bilmeden IF diyeti yapiyormusum :D aralıklı oruç diyeti diye de geçiyor ;)

Yarın malum tartı günümüz ♡♡♡

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 07.45de ( kahvaltıya gitmeden tıkama için :D )
2 haşlanmış yumurta

Ara 08.30da
1 şekersiz Nescafe

Kahvaltı 10.30da
3 - 4 dilim domates salatalık
2 yk menemen
1/2 poğaça ( kızım yapınca ille tadına bak bari dedi ki yumurtadan az büyüktü bir tanesi )
Bol şekersiz çay

Ara 13.00de
2 avuç çekirdek

Ara 15.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Ara 17.00de
1 büyük kupa ayran

Ara 18.00da
1 şişe madensuyu

O saaten sonra kesinlikle şu harici hiç bir şey yemedim ;) işin garibi kendimi cidden iyi hissediyorum ki normalde olsa az açlık hissedince elim ayağım titrerdi ;)

If sistemine göre sabah 8de kahvaltı etsem 14 saat kadar açlık olmuş oluyor :D
Bir çok hastalığa iyi geldiği de yazılmış ( he ben tartı için böyle beslendiği bugün ama sonradan fark ettim oda Ig de biri yazınca onunla ilgili ;) yoksa bilinçli yapılmış bir şey yok :D

Bende bugün yine tartı öncesi çok sıkı tuttum ;) hatta bugün fark ettim ki bilmeden IF diyeti yapiyormusum :D aralıklı oruç diyeti diye de geçiyor ;)

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 07.45de ( kahvaltıya gitmeden tıkama için :D )
2 haşlanmış yumurta

Ara 08.30da
1 şekersiz Nescafe

Kahvaltı 10.30da
2 yk menemen
1/2 poğaça ( kızım yapınca ille tadına bak bari dedi ki yumurtadan az büyüktü bir tanesi )
Bol şekersiz çay

Ara 13.00de
2 avuç çekirdek

Ara 15.00de

Ara 17.00de
1 büyük kupa ayran

Ara 18.00da
1 şişe madensuyu

O saaten sonra kesinlikle şu harici hiç bir şey yemedim ;) işin garibi kendimi cidden iyi hissediyorum ki normalde olsa az açlık hissedince elim ayağım titrerdi ;)

If sistemine göre sabah 8de kahvaltı etsem 14 saat kadar açlık olmuş oluyor :D
Bir çok hastalığa iyi geldiği de yazılmış ( he ben tartı için böyle beslendiği bugün ama sonradan fark ettim oda Ig de biri yazınca onunla ilgili ;) yoksa bilinçli yapılmış bir şey yok :D
Açlık hissetmemen çok güzel. Keşke benim midemde acıkmamayı ögrenebilse. İcerde kıyım var şuan

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bu sabah da erken uyanabildim ;)
Umarım hepimiz için çok güzel ve bol ekşili bir hafta olur ;)

Bugün için bir planım yok ;) evdeyim ve dün kalan işleri bitirip biraz ütü yapacağım ;)
Malum çarşamba günü yine kontrolumuz var o yüzden şu iki günü mümkün olduğu kadar hafif gecirecegiz Ana kız ;)

Sabah tartilmayı unutup sıcak suyumla güne başladım ;) Sonra dayanamayıp tartiya çıktım 117.8 gördüm ;) cumaya göre 100 gram eksi ama dedigim gibi suyumu icmistim o yüzden az daha eksik olduğumu düşünüyorum ♡♡♡

Tekrar hoşgeldin canım o zaman aramıza ;)
Diyet yapmadan her zaman bekleriz kuzum ♡ Bu arada inan çok sevindim ♡ Rabbim sağlıkla kucağına da almayi nasip eder inşallah ....Aminnnn
Sağlıklı beslenirsen Kilo almadan da bitirirsin hamileligini ♡♡♡

Süper demekki cumaya yine çok güzel bir rakam göreceğiz senden ♡♡♡♡
İnş abla en az kilo ile bitirmek istiyorum hamileliğimi senin diyetin nasıl gdyor abla

günaydın (tünaydın) kızlar

cuma 93.5
bugün 94.2

hafta sonu ekstra bir şey yapmıyorum ama neden ısrarla pazartesileri artı çıkıyorum bilmiyorum. neyse cumaya gider nasılsa yani inşallah.

bende mesajı kahvaltı yaparken yazdım. alıntıları ekledim. sonra kızlara baktım yiyorlar mı diye. meryemi yatağına attım bir ihtimal kendisi uyur mu acaba diye. sonra aidatı komşuya vermeye çıktım birazdan temizlikçiler para toplamaya gelir diye. biz kapıda konuşurken geldiler zamanlamam süper :KK48: meryem uyumadı mama yedirip uyuttum. balkondaki ayakkabıların büyük bir kısmını topladım sadece bir kaç kalın bot hafif nemli gibi geldi onları bıraktım ( buraya yazmadım galiba dünden önceki akşam ayakkabılıktaki bütün ayakkabıları yıkadım. kocam ıslak terliğini poşetiyle ayakkabılığa koyunca küf kokutmuş her yeri. diğer ayakkıbılarada sinmiştir belki diye hepsini yıkadım. müsayit zamanda tekrar kutularına konulup kaldırılacak şimdilik bir köşede bekliyorlar)

ayyy ne yazdım beeee

en güzel yerine gelelim. şimdi de kiraz sapı çayımı demledim. balkonda efil efil size yazıp çayımı yudumluyorum. sonra 2 mile leslie yapıp işe başlıcam. önce iş yaparsam spor kalır.

bugün inşallah sakarya parka gideriz. hava biraz daha iyi görünüyor.

misafir gazı diyoruz biz buna :KK70: 2 günde yapılacak iş 2 saate indirgeniyor :KK48::KK48:

hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah

yaşasın ağlama kardeşliği :rapci::rapci::rapci::KK70::KK70::KK70:

ilk evlendiğimde demişsin ya. sandımki evlendin boşandın şu an ikinci evliliğin. Allah Allah dedim ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç bahsi geçmedi. mesajın sonunda anladımki evliliğinin ilk dönemlerinden bahsediyormuşsun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sağol canım inş

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Karga kahvaltısını yapmadan uyandık yine :D Büyük kız duşunu alana kadar Size bir bakayım dedim ;) Sonra bende ancak duş alip hazırlanırım ;)

Bakalım Son ölçüme göre ne kadar fark göreceğiz Ana kız ♡♡♡

Hemen Size de sonucu yazarım ;)

Açlık hissetmemen çok güzel. Keşke benim midemde acıkmamayı ögrenebilse. İcerde kıyım var şuan

Canım bence Akupunkturun da etkisi büyük ;) yoksa normalde açlık başladığı An şekerden yada insülin direnci yüzünden midir bilmiyorum ama direk elim ayağım titremeye başlardı :( Şimdi evet içim kiyiliyor tabiki ama asla rahatsız edecek bir durum yok eskisi gibi ♡♡♡♡♡

İnş abla en az kilo ile bitirmek istiyorum hamileliğimi senin diyetin nasıl gdyor abla

Valla sen en Son gittiğinde kaçtım hatırlamıyorum ama ben verdiğim kiloların hepsini geri alıp tekrar sil baştan başlamak zorunda kaldım :(
He bu kez de Akupunktur desteği alıyorum hatta benim büyük kızda benle birlikte ♡♡♡

Bu 3.cu gidisimiz olacak ;) geçen hafta ben 2.5 kg verdim kızım 1.1 ;)
İnşallah o bu hafta daha da fazla vermiştir de motivasyon olur ♡

Hastaneye geldik ♡ hatta doktordan önce gelmişiz :KK70:
Allahtan önümüzde 2 yada 3 kişi var fazla beklemeyiz tabi doktor 08.30da basliyormus :KK66:

sonuçlarınızı merakla bekliyorum kaptiş..
kızınkini de :D o da gizli takibimizde olsun :D
başlarken inş foto çekilmişsinizidr analı kızlı. bitişte de foto çekinip öncesi sonrası yaparsın bize ;)

Evet gelelimsonuca ♡♡♡♡

Ben geçen haftaya göre 1.9 eksideyim ♡
Kizimda 1.2 kg ♡♡

Doktor özellikle benimkinden çok memnun hatta kızıma dedi Annen ne yapıyorsa aynısını yap diye ;) Dedim o benim gibi su ve yeşil çay içmiyor :D tamam o zaman bu hafta harfiyen Annene uy bakalım dedi ;)

Hayirli sabahlar kizlar...ne güzel menülerinize imrendim...ben malesef dikkat edemiyorum.üzerimde ağirlik var sicak hava bana iyi gelmedi...sarhoş gibiyim .😣😔

Çok çok geçmiş olsun canım ♡

Evet gelelimsonuca ♡♡♡♡

Kizimda 1.2 kg ♡♡

Doktor özellikle benimkinden çok memnun hatta kızıma dedi Annen ne yapıyorsa aynısını yap diye ;) Dedim o benim gibi su ve yeşil çay içmiyor :D tamam o zaman bu hafta harfiyen Annene uy bakalım dedi ;)

Çok güzelll harikasiniz anne kiz (:
Bende ogleden sonra gidicem. Bugun yine cok yogunum. Hem diyetisyene gidice ordan hastaneye gecip sonuclarimi gostercem. Daha sonra eve gelip aksam icin hazirlik yapcam, kizima doğumgünü yapicam. Yarin ananem hastaneye yatis yapacak bir daha kalir diye bu aksama sıkıştırdık

slm kızlar

dün çarşı işlerine 5 te çıkınca eve geç geldim yemek hazırla ye kaldır çocuklarla uğraş yatır derken pertim çıktı giremedim. terapi niyetine çocukları yatırınca biraz etamin işledim :KK48: sonrada yattım

dünkü menümü vereyim

sabah kırmızı ve yeşil biberli 2 yumurta 3 badem salatalık 5i bir yerde çay
ara filtre kahve
öğle önceki gün yaptığım uydurma yemeğimin kalan yarısı
ara 1 kase kiraz
akşam tavuk döner ayran salata 2 yk pilav

cnm bana kızma ama sen biraz saldın mı ne 92 görmüştün sen şimdiye 8 leri görürdün ilk performansını korusaydın. o yüzden eski performansını bekliyorum senden.
ama şunu diyemeden asla geçmemeliyim. MaşAllah hayranınım. 3 bebeyle hayatı sürdürmek kolay değil. kaldı ki çalışan kadınsın. benim oğluşum snein büyük kızla yaşıt. ben cesaret edemedim yıllarca ikinciye. ve bu koşturmada onca da kilo verdin. çok tebrik ediyorum seni. ve işe başlarken tığ gibi gitmeni istiyorum kız..

evet cnm bayramdan sonra toplayamadım bir türlü 2 gün iyiysem 3. gün batıyorum sonraki gün baştan başlıyorum. boyle oluncada bir ileri bir geri sabit dolanıyorum. sıcaklardan spor yapamıyorum aslında bahane değil biraz uykudan feragat edip sabah erken kalkıp yapılabilir ya da kızları yatırır yatırmaz dinlenmeye geçmeden hemen yapılabilir. önceden ne olursa olsun akşam en az 2 mile yapardım.

Bende bugün yine tartı öncesi çok sıkı tuttum :KK66: hatta bugün fark ettim ki bilmeden IF diyeti yapiyormusum :KK70: aralıklı oruç diyeti diye de geçiyor :KK66:

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Ara 07.45de ( kahvaltıya gitmeden tıkama için :KK70: )
2 haşlanmış yumurta

Ara 08.30da
1 şekersiz Nescafe

Kahvaltı 10.30da
2 yk menemen
Bol şekersiz çay

Ara 13.00de
2 avuç çekirdek

Ara 15.00de

Ara 17.00de
1 büyük kupa ayran

Ara 18.00da
1 şişe madensuyu

O saaten sonra kesinlikle şu harici hiç bir şey yemedim :KK66: işin garibi kendimi cidden iyi hissediyorum ki normalde olsa az açlık hissedince elim ayağım titrerdi :KK66:

If sistemine göre sabah 8de kahvaltı etsem 14 saat kadar açlık olmuş oluyor :KK70:
Bir çok hastalığa iyi geldiği de yazılmış ( he ben tartı için böyle beslendiği bugün ama sonradan fark ettim oda Ig de biri yazınca onunla ilgili :KK66: yoksa bilinçli yapılmış bir şey yok :KK70:
Allah iyiliğini versin beynim yandı bir az
yarın malum tartı günümüz diyince bir az aaa bugün perşembe mi dedim sonra mesajı dün yazmış o zaman bugün cuma mı dedim sonra birden dün pazara gittin ya salıydı dedim sonra bugünün çarşamba olduğuna karar verdim ve sonra da jeton düştü doktorda tartı günüüüüüü
bunların hepsi saniyelik bir süreçte geçti aklımdan
Allah ım sen aklıma mükayet ol Ya Rabbim amiinnn :KK70: :KK70: :KK70:

Evet gelelimsonuca ♡♡♡♡

Kizimda 1.2 kg ♡♡

Doktor özellikle benimkinden çok memnun hatta kızıma dedi Annen ne yapıyorsa aynısını yap diye :KK66: Dedim o benim gibi su ve yeşil çay içmiyor :KK70: tamam o zaman bu hafta harfiyen Annene uy bakalım dedi :KK66:

tebrik ederim cnm

evet cnm bayramdan sonra toplayamadım bir türlü 2 gün iyiysem 3. gün batıyorum sonraki gün baştan başlıyorum. boyle oluncada bir ileri bir geri sabit dolanıyorum. sıcaklardan spor yapamıyorum aslında bahane değil biraz uykudan feragat edip sabah erken kalkıp yapılabilir ya da kızları yatırır yatırmaz dinlenmeye geçmeden hemen yapılabilir. önceden ne olursa olsun akşam en az 2 mile yapardım.

Allah iyiliğini versin beynim yandı bir az
yarın malum tartı günümüz diyince bir az aaa bugün perşembe mi dedim sonra mesajı dün yazmış o zaman bugün cuma mı dedim sonra birden dün pazara gittin ya salıydı dedim sonra bugünün çarşamba olduğuna karar verdim ve sonra da jeton düştü doktorda tartı günüüüüüü
bunların hepsi saniyelik bir süreçte geçti aklımdan
Allah ım sen aklıma mükayet ol Ya Rabbim amiinnn :KK70: :KK70: :KK70:

tebrik ederim cnm

spor 3 bebeyle zor tabi. biri uyusa öbürü uyanır biri doysa diğeri acıkır falan. ama yeme düzenini esnetmeden devam et bakalım. üstteki menü gayet güzeldi afiyet olsun cnm

Çok güzelll harikasiniz anne kiz :-)
Bende ogleden sonra gidicem. Bugun yine cok yogunum. Hem diyetisyene gidice ordan hastaneye gecip sonuclarimi gostercem. Daha sonra eve gelip aksam icin hazirlik yapcam, kizima doğumgünü yapicam. Yarin ananem hastaneye yatis yapacak bir daha kalir diye bu aksama sıkıştırdık

Sana da kolay gelsin canım ;) inşallah Anannecigin de ameliyatı sıkıntısız atlatir da sizde derin bir nefes alırsınız ;)

slm kızlar

dün çarşı işlerine 5 te çıkınca eve geç geldim yemek hazırla ye kaldır çocuklarla uğraş yatır derken pertim çıktı giremedim. terapi niyetine çocukları yatırınca biraz etamin işledim :KK48: sonrada yattım

dünkü menümü vereyim

sabah kırmızı ve yeşil biberli 2 yumurta 3 badem salatalık 5i bir yerde çay
ara filtre kahve
öğle önceki gün yaptığım uydurma yemeğimin kalan yarısı
ara 1 kase kiraz
akşam tavuk döner ayran salata 2 yk pilav

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡♡♡

1.1 kg vermişim bu hafta. 700 gr yagdan oynakbasi34 oynakbasi34

Harikasın canım ♡ inşallah seninde her hafta en az bu kada güzel eksiler devam der ;)

Kızlar nerelere kayboldunuz ;)

Ben doktor kontrolünden sonra kızımı bir arkadaşla Veliefendi Hipodromuna götürdüm ♡ Kuzum arkadaşıyla bir tür da olsa ata bindi ve sonra da hatta birde at yarışı izledik :D

Çok keyif aldılar kuzular ♡

Meğer bir kaç senedir her yaz çocukları ücretsiz bir tur ara bindirilebiliyormussun ;) alan zaten müthiş yemyeşil ;) bir sürü bank koymuşlar hatta civarda oturanlar da gelip orda kahvaltı bile yapiyorlarmis ♡ Bakalim belki bir daha gideriz okullar açılmadan ♡

Eve gelip biraz dinlendikten sonra da eşim gelince alışverişe gittik ;) oda lazım buda lazım derken adamın helvasini yiyecektik az daha :D :D :D
Tabi eve gelip yemek yememiz geç oldu o yüzden ben kendi adıma bugünden hiç memnun kalmadım ama yarın acısını cikarirım ;)

Back