günaydın (tünaydın) kızlar
cuma 93.5
bugün 94.2
hafta sonu ekstra bir şey yapmıyorum ama neden ısrarla pazartesileri artı çıkıyorum bilmiyorum. neyse cumaya gider nasılsa yani inşallah.
bende mesajı kahvaltı yaparken yazdım. alıntıları ekledim. sonra kızlara baktım yiyorlar mı diye. meryemi yatağına attım bir ihtimal kendisi uyur mu acaba diye. sonra aidatı komşuya vermeye çıktım birazdan temizlikçiler para toplamaya gelir diye. biz kapıda konuşurken geldiler zamanlamam süper
meryem uyumadı mama yedirip uyuttum. balkondaki ayakkabıların büyük bir kısmını topladım sadece bir kaç kalın bot hafif nemli gibi geldi onları bıraktım ( buraya yazmadım galiba dünden önceki akşam ayakkabılıktaki bütün ayakkabıları yıkadım. kocam ıslak terliğini poşetiyle ayakkabılığa koyunca küf kokutmuş her yeri. diğer ayakkıbılarada sinmiştir belki diye hepsini yıkadım. müsayit zamanda tekrar kutularına konulup kaldırılacak şimdilik bir köşede bekliyorlar)
ayyy ne yazdım beeee
en güzel yerine gelelim. şimdi de kiraz sapı çayımı demledim. balkonda efil efil size yazıp çayımı yudumluyorum. sonra 2 mile leslie yapıp işe başlıcam. önce iş yaparsam spor kalır.
bugün inşallah sakarya parka gideriz. hava biraz daha iyi görünüyor.
misafir gazı diyoruz biz buna
2 günde yapılacak iş 2 saate indirgeniyor
hayırlı olsun cnm sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah
yaşasın ağlama kardeşliği
ilk evlendiğimde demişsin ya. sandımki evlendin boşandın şu an ikinci evliliğin. Allah Allah dedim ben böyle bir şey hatırlamıyorum hiç bahsi geçmedi. mesajın sonunda anladımki evliliğinin ilk dönemlerinden bahsediyormuşsun