• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gelsin benim olmayan menum :D

Uyaninca; 06.45de ( kahvaltıya kadar tikasin dedim yol uzun diye )
1 şekersiz duble Türk Kahvesi

Kahvaltı 09.30da
1 dereotlu poğaça ( yağsız desem yeridir 1 dilim ekmek hakkimin yerine yedim )
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay

Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 14:00de ( açlık hissetmedim )
1 ufak ayran

Ara 16:00da
1 şişe madensuyu

Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan :D )

Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim ;)
Gittiğimiz yerde hava inanılmaz sicakti sansimiza ve okadar çok terledi şu içtim ki ondan sanırım karnım hiç acikmadi ♡♡♡♡

Gelsin benim olmayan menum :KK70:

Kahvaltı 09.30da
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay

Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe

1 ufak ayran

1 şişe madensuyu

Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan :KK70: )

Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim :KK66:
Gittiğimiz yerde hava inanılmaz sicakti sansimiza ve okadar çok terledi şu içtim ki ondan sanırım karnım hiç acikmadi ♡♡♡♡
Kaptanım evet az olmuş ama sen kendini iyi hissediyorsan bence hiç sıkıntı yok çok sevindim 😘

Yarin cok dikkat kaptanim, ben ettim sen etme

Yok yok valla arkadaşım kızlara dönüşte dondurma alırken bizde soğuk bir şeyler içelim dedi ;) kendi Kolay alırken sende Zero al bari demesine rağmen ben maden suyu aldım ;) Asitliyse oda asitli :D Hem bana serbest olanlarda ;)

Gelsin benim olmayan menum :KK70:

Kahvaltı 09.30da
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 zeytin
6 dilim salatalık
4 dilim Domates
3 bardak şekersiz çay

Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe

1 ufak ayran

1 şişe madensuyu

Akşam 18.00de
1 kavanoz Ayran ( şu pipetli kavanozlardan :KK70: )

Gün içinde 3 litre su icildi ama yatan kadar bir 500 ml daha içerim :KK66:
Benim bugünlerde yiyip içtiklerimde neredeyse bukadar yani birbirine denklersek yediklerimiz benzer, akşam gayet aç hissederek yatıyorum ama mutlu 🤗 bu kilomda bu şekilde yiyerek eksi görüyorsam sende güzel eksiler göreceksin eminim.

Yok yok valla arkadaşım kızlara dönüşte dondurma alırken bizde soğuk bir şeyler içelim dedi :KK66: kendi Kolay alırken sende Zero al bari demesine rağmen ben maden suyu aldım :KK66: Asitliyse oda asitli :KK70: Hem bana serbest olanlarda :KK66:
Ay zero mero içme canım kolanın hertürlüsü zararlı asla masum değil gaza gelme :KK70:

Benim bugünlerde yiyip içtiklerimde neredeyse bukadar yani birbirine denklersek yediklerimiz benzer, akşam gayet aç hissederek yatıyorum ama mutlu 🤗 bu kilomda bu şekilde yiyerek eksi görüyorsam sende güzel eksiler göreceksin eminim.

İnşallah canım valla Carsambayi iple çekiyorum ;)

Ay zero mero içme canım kolanın hertürlüsü zararlı asla masum değil gaza gelme :KK70:

Yok Annemmmmm :D uymadim ona :D
Yarın da alirim Maden suyumu soğuk soğuk içerim içim yanardağ yoksa çay ve suya devam ;)

Ben de öyle yapıyorum biraz açlık hissedince Türk kahvesine sarılıyorum :KK70: dondurma falan yemiyorum bilmem anlatabildim mi Amine Busra Amine Busra :KK70:

:D Vurdu Çekti Gol oldu :D :D :D
Bencede Türk Kahvesi candir ;) ya tamam bende çok seviyorum dondurmayı ama.işte bana yaramıyor ;) Amine Busra Amine Busra maşallah hem yiyor hem veriyor ;)

Ben de öyle yapıyorum biraz açlık hissedince Türk kahvesine sarılıyorum :KK70: dondurma falan yemiyorum bilmem anlatabildim mi Amine Busra Amine Busra :KK70:
İnan her sabah bugun yemiycem diye kalkiyorum yataktan sonra kendime engel olamiyorum. Birde cebime de zarar yani, hep para gidiyor. Carsambaya kadar direneyim bari :D
Bende carsambayi iple cekiyorum orda 87.5 ciksam o gun harika olacak oynakbasi34 oynakbasi34

Normalde kizimin dogumgunu 11 temmuz. Ama ben ananem ameliyat olacagi icin maas alinca temmuz basinda dogumgunu yapmayi dusunuyorum. Zaten parti havasinda olmicak. Sadece pasta kesicez. Maksat kizima anı kalsın... Babannesi, ananesi, dedeleri, halasi falan yeterince kalabalik oluruz. İste o gune kadar hedefim 85 gormek.. dogumdan 113 kg ile cikinca 1. Yaş gununde 85 oldugumu hayal etmistim ama bu hayal icin hic savasmadim. Savassaydim olurmuş, ne yapalım şimdi yapiyorum ya onemli olan bu. Mesela ilk sene kizimla boydan resmimiz neredeyse hic yok. Bu sene anı kalsin diye sirf cekindigim oldu. Neden? Cunku hep kilolu olmamdan kaynakli. Kendimi begenmedigimden. Ama bundan sonra bol bol cekincez. Hatta 2 yas hatırası fotografcida aile resmi cekinsek diyorum daha esime demedim

İnan her sabah bugun yemiycem diye kalkiyorum yataktan sonra kendime engel olamiyorum. Birde cebime de zarar yani, hep para gidiyor. Carsambaya kadar direneyim bari :D
Bende carsambayi iple cekiyorum orda 87.5 ciksam o gun harika olacak oynakbasi34 oynakbasi34

Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah ♡♡♡♡ Aminnnn

Normalde kizimin dogumgunu 11 temmuz. Ama ben ananem ameliyat olacagi icin maas alinca temmuz basinda dogumgunu yapmayi dusunuyorum. Zaten parti havasinda olmicak. Sadece pasta kesicez. Maksat kizima anı kalsın... Babannesi, ananesi, dedeleri, halasi falan yeterince kalabalik oluruz. İste o gune kadar hedefim 85 gormek.. dogumdan 113 kg ile cikinca 1. Yaş gununde 85 oldugumu hayal etmistim ama bu hayal icin hic savasmadim. Savassaydim olurmuş, ne yapalım şimdi yapiyorum ya onemli olan bu. Mesela ilk sene kizimla boydan resmimiz neredeyse hic yok. Bu sene anı kalsin diye sirf cekindigim oldu. Neden? Cunku hep kilolu olmamdan kaynakli. Kendimi begenmedigimden. Ama bundan sonra bol bol cekincez. Hatta 2 yas hatırası fotografcida aile resmi cekinsek diyorum daha esime demedim

Kesinlikle bol bol resim çekilin canım ;) ileride keşke dememek için ;) Varsın kilolu olsun gerçi sende abartılı bir kilon yok ♡♡♡

Mrb kizlar sabah yumurta domates peynir koz biber altinbasak light yarim
Oglen 1 kase kiraz
Aksam kabakli omlet 2.yumurtali yogurtlu semizotu salatasi
Birazdan kahve icerim
💋

Afiyet olsun şimdiden canım ;) Menü gayet güzel ♡♡♡♡

Daha yorgunlugumu atmadan yarın için hazırlık yapıyorum :D
Çocuklar için limonata yapıyoruz büyük kızımla ;) tabi ondan ben içmiyorum ;)

Arkadaş da demin arayıp yarın için sarma sardım demezmi :D ki yine sıkıntı yok ondan da yemiyorum ;) tadına dahi bakmayacagim çünkü dayanamam belki birde daha geçen hafta yedim ;)

Gerci büyük kız sarmayi duyunca suratı düştü :D çok sever kuzum ama eğer dayanamazsa ona da ancak 3 tane tadımlık veririm ;)
Arkadaşa da kalabalıkta kız şimdi yedim dünya kadar sarma diye yalan atarım yirtmak için :D :D :D

Bu arada bugün gittiğimiz yerde nasıl yandiysak Ameleye döndüm :D Sağ tarafım daha çok yanmış eve gelince eşimle büyük kız nasıl guluyorlar :D dedim ne guluyorsunuz ( ben fark etmiyorum aslında ) Yarın da artık diğer tarafı yakarım eşitlenir :D :D :D

Daha yorgunlugumu atmadan yarın için hazırlık yapıyorum :D
Çocuklar için limonata yapıyoruz büyük kızımla ;) tabi ondan ben içmiyorum ;)

Arkadaş da demin arayıp yarın için sarma sardım demezmi :D ki yine sıkıntı yok ondan da yemiyorum ;) tadına dahi bakmayacagim çünkü dayanamam belki birde daha geçen hafta yedim ;)

Gerci büyük kız sarmayi duyunca suratı düştü :D çok sever kuzum ama eğer dayanamazsa ona da ancak 3 tane tadımlık veririm ;)
Arkadaşa da kalabalıkta kız şimdi yedim dünya kadar sarma diye yalan atarım yirtmak için :D :D :D
Ben günlerde bilerek tok gidip cayı cok tutuyodum. Sadece tatliya dayanamadigim icin tatli ve salata kisir tarzi ne varsa ondan yiyodum. Pogaca borek caktirmadan geri koyuyodum. Gün bitene kadar kimseye diyet yapiyorum demedim. Olaki kacirirsam arkamdan konusmasinlar dye. Çünkü bir arkadas oyle yapti devam edemedi diyete. Sonradan ogrendi cok kisi. Eger bu sene ayni grupla gün yaparsak eminim zayifladigimi farkederler daha cok dikkat etmem gerekir benim icin daha iyi :)

Birde artik utanmadan basladigim kiloyu ve suanki kilomu soyleyebiliyorum. 113 kg olan da bendim. Suan 90 olanda. İnsallah ilerde de 65 70 olcam. Ne kadar zorlu bisey yaptigimi herkes bilsin istiyorum

Bu arada bugün gittiğimiz yerde nasıl yandiysak Ameleye döndüm :D Sağ tarafım daha çok yanmış eve gelince eşimle büyük kız nasıl guluyorlar :D dedim ne guluyorsunuz ( ben fark etmiyorum aslında ) Yarın da artık diğer tarafı yakarım eşitlenir :D :D :D
Ben hic yanamiyorum anca krem rengi yada kipkirmizi oluyorum :D

Back