• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. TAKIM 627. ETAP****

mavimli ( 79.4 / 80 / + 0.6 / - 0.76 %)
Zarpy ( 68.8 / 68.5 / 0.3 / 0.44 % )
HasibeG ( 94 / 93.8 / 0.2 / 0.21 % )
aijoo ( 90.6 / 89.2 / 1.4 / 1.55% )
adayaren38 ( 71.6 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
Ben gecen hafta 90.9 sanıyordum cok pardon yanlis yazmisim

Sıkıntı yok canım Son bildirimde ne geçiyorsa onu yazıyorum zaten hani hatirlamasan da sıkıntı yok ♡♡♡♡
Tesekkur ederim :)
Sade turk kahvesine buyrun, baya alistim sade icmeye. Tabi burdaki arkadaslardan feyz alarak :) eskiden iki küp şeker atip acı derdim. Bu sene basinda tek şekere düşürmüştüm. Sanırım 3 4 seferdir sadece içiyorum

Sade turk kahvesine buyrun, baya alistim sade icmeye. Tabi burdaki arkadaslardan feyz alarak :) eskiden iki küp şeker atip acı derdim. Bu sene basinda tek şekere düşürmüştüm. Sanırım 3 4 seferdir sadece içiyorum
Yanında hep şekerli bişeyler yiyerek alıştım. Üzüm dut kurusu gibi. İlk başlarda birazda tarçın koyuyodum pişirirken.

8. Takım Ortalaması; %

Bende ilk zamanlar asla alisamam derdim ama şimdi çok iyi geliyor hatta eşimde alıştı ;) gerçi misafirliğe gidince ev sahibine eXtra iş çıkarıyoruz karı koca ama genelde sen onu yaparken bende bize yapayım diyorum :D Benimki cins benden başkasının kahvesini beğenmiyor :D Resmen de söylüyor Banu yaparsa ancak içerim diye :D :D :D

8. Takım Ortalaması; %

Bende ilk zamanlar asla alisamam derdim ama şimdi çok iyi geliyor hatta eşimde alıştı ;) gerçi misafirliğe gidince ev sahibine eXtra iş çıkarıyoruz karı koca ama genelde sen onu yaparken bende bize yapayım diyorum :D Benimki cins benden başkasının kahvesini beğenmiyor :D Resmen de söylüyor Banu yaparsa ancak içerim diye :D :D :D
Ben gunduz ictigim icin aksam esime yapmayi unutuyorum cok zaman :d ben akşam içince gece uyuyamıyorum

adayaren38 ( 71.6 / / / % ) sabit, üye izne ayrılmak istiyor

8. Takım Ortalaması; 0.288 %

Benim Cadılar yine bir işler karıştırıyor derken şimdi aradılar Abla kardeş kuaföre gitmişler saç kestirmeye :D
Ufakligin saçını fazla kısaltma dedim ama bakalım ne çıkacak ortaya :D Ablası sıkıldıkça saciyla oynar ufaklikta bende isterim der :D

İyi akşamlariniz olsun efenim

Menü bildirmeye geldim, sizlerden de bekliyorum :-)

Sabah 11.30
Yogurt yulaf karisimi

15.00
Patlicanli sulu yemek susuz 8 yk
2 sb ayran
1 dilim cok tahilli ekmek

15.30-16.30 arasi
1 yesilcay
1 sekersiz turk kahvesi

Aksam 19.30
2 kepce yogurtlu corba
3 yk pilav 1 yk patlicanli yemek
Pilav olmamaliydi biliyorum. Ekmek yemedim o sebeple
2 yogurt

Aralarda bi yerde dondurma var ha bide

Inanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorum ;) bakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız ;) evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle :D
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡

Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek ;)

Kız az mı sanki ;) bence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler

Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok ;)

Sanada Hayirli cumalar canım ;)
Nasılsın bugün ;) beslenme nasıl gidiyor

İnşallah bir daha cikmazlar ;) Cidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan ;)

Canım hiç bozma moralini ;) okadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki ;)
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡

Tebrikler canım ;) harika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun ;) bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başıma ;) Aminnnnn
Insallah kuzum ya karnim sis kilo gibi duruyo moral 0

Sabah 11.30
Yogurt yulaf karisimi

15.00
2 sb ayran

15.30-16.30 arasi
1 yesilcay
1 sekersiz turk kahvesi

Aksam 19.30
2 kepce yogurtlu corba
2 yogurt

Sen dondurmadan vazgecemiyosun kiz e sicak malum 😃

Sabah 11.30
Yogurt yulaf karisimi

15.00
2 sb ayran

15.30-16.30 arasi
1 yesilcay
1 sekersiz turk kahvesi

Aksam 19.30
2 kepce yogurtlu corba
2 yogurt

Hergün olmadıktan sonra haftada 1-2 gün ekmek değişimi pilav olabilir kuzu yeterki ölçüyü geçme.

Dondurmada aynen az miktarda 2 topu geçmeden ara öğününde meyve yerine yersin ara sıra bazı bazı :)

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Yarın için hazırlıklar bitti sayılır ;) yedek kıyafetleri de sırt cantasına koyarım taşıması kolay olur ;)
Beykoz'a gecicegiz çocukları macera parkuruna götürmek için ♡ Nasıl heycanlı kuzular ;)

Gören tatile çıkacağız sanır :D oturup aaa onuda koyayım lazım olur diyorum :D

Hergün olmadıktan sonra haftada 1-2 gün ekmek değişimi pilav olabilir kuzu yeterki ölçüyü geçme.

Dondurmada aynen az miktarda 2 topu geçmeden ara öğününde meyve yerine yersin ara sıra bazı bazı :)
Aynen oyle. Evde her zaman yapmıyorum zaten ama yusra zaten zayif arada yesin bari :D

Back