• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Yarın için hazırlıklar bitti sayılır ;) yedek kıyafetleri de sırt cantasına koyarım taşıması kolay olur ;)
Beykoz'a gecicegiz çocukları macera parkuruna götürmek için ♡ Nasıl heycanlı kuzular ;)

Gören tatile çıkacağız sanır :D oturup aaa onuda koyayım lazım olur diyorum :D
Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ile :D

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 yumurta
1 parça beyaz peynir
1/3 domates
1/3 salatalık

Ara 10.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 12.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Öğlen 14.00de
1 büyük bardak Ayran
2 avuç kabak çekirdeği ( garip ama sınırsız serbest olanlar listesinde :D )

Ara 16:00da
1 kupa sade filtre Kahve

Akşam 19.00da
2 kepçe tavuk suyu çorbası ( dünden kalan )
3 kaşık çoban salata

Ara 21:00de
1 madensuyu

Gün içinde 2.5 litre su içildiğinde devamı da gelecek :D
Nasilimmmmmm ♡♡♡♡

Beykoz çok guzel bir yer ya istanbulda en yasanilcak yerlerden bence. 1 sene okula gittim geldim oraya 4 vesait ile :KK70:

Bende çok severim özellikle sahili ♡♡♡ Bu sefer gidecegimiz yeri bilmiyorum ama navigasyon sağ olsun :KK70:
Biz arabayla gidecegiz o yüzden sabah erken trafik olmaz da 40 dakikada gideriz sanırım ;)

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 yumurta
1 parça beyaz peynir
1/3 domates
1/3 salatalık

Ara 10.00de
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 12.00de
1 kupa kiraz saplı çay

Öğlen 14.00de
1 büyük bardak Ayran
2 avuç kabak çekirdeği ( garip ama sınırsız serbest olanlar listesinde :D )

Ara 16:00da
1 kupa sade filtre Kahve

Akşam 19.00da
2 kepçe tavuk suyu çorbası ( dünden kalan )
3 kaşık çoban salata

Ara 21:00de
1 madensuyu

Gün içinde 2.5 litre su içildiğinde devamı da gelecek :D
Nasilimmmmmm ♡♡♡♡
Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum ben :D kabuguyla yiyiveriyorum hahaha :D

Menun guzel ben bisey itiraf ediyim kabak cekirdegi yiyemiyorum ben :KK70: kabuguyla yiyiveriyorum hahaha :KK70:

Aman dikkat et fazla yiyince çıkışı fena :D :D :D Ben ufakken hep kabuğu ile yerdim bir gün miktar fazla kaçınça ne aglamistim :D :D anam o zaman bile bağırsaklar fazla calismiyordu daha beter olmuştum :D

Aman dikkat et fazla yiyince çıkışı fena :D :D :D Ben ufakken hep kabuğu ile yerdim bir gün miktar fazla kaçınça ne aglamistim :D :D anam o zaman bile bağırsaklar fazla calismiyordu daha beter olmuştum :D
Uzun zamandir yedigim yok zaten :))

Kızlar ne durumda herkes ;)

Ben biraz aç ama mutlu ♡♡♡♡
Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdim :D Eşimde hayırdır diyor :D
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız ;)

Kızlar ne durumda herkes :KK66:

Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdim :KK70: Eşimde hayırdır diyor :KK70:
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız :KK66:
Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettim :KK45:

Kızlar ne durumda herkes ;)

Benim şu akupunktur iğnelerden birinin yapiskani minik açılacak gibi olacaktı üzerine yara bandı yapistirdim :D Eşimde hayırdır diyor :D
Valla Carsambayi iple çekiyorum bakalım ne çıkacağız ;)
Stres yapma inşallah guzel sonuc alacaksin. 1 kg vermis bile olsan sevinmelisin. Ben oyle oyle yaklasik 3 ayda 12 kg attim uzerimden.

Aç ama mutlu bunu sevdim :D bende acikmaya dogru gidiyor gibiyim o sebeple yaticam. Eger cok acikirsan yogurt ya da süt tuketebilirsin bence yasakli degilse

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Baya oldu uyanalı hatta yanımıza almak için cayimizi da demledim ;) çıkarken termosa koyarım ♡ Güzelce kahvaltimizi orada yapacağız ;) hatta birazdan da yumurta haslarim ♡

Küçük kuzum gece uyuyamadi heycandan :D biraz sonra uyandiririm ki hemen giyinip çıkarız ki hadi ne zaman çıkıyoruz cümlesini çok fazla duymayayim :D

Kaptanım o akupunkturu belli bi kilonun üzerine mi yapıyorlar yoksa bende yaptırabilirmiyim merak ettim :KK45:

Yapıyorlar canım ;) hatta benim gittiğim yerde birde daha etkili olsun diye bölgesel de yapabiliyorlarmis ;) hani normal akupunkturu yapıyor diyelim zayıflamak için ;) göbekte yağlar daha fazla o yüzden oraya daha çabuk etki etsin diye fazladan iğne takılabilir ;)
Sırf kol sarkması için yaptıran bile vardı biz gittiğimizde ♡
Hatta eşim göbek ve basen için extra taktir daha çabuk sonuca ulasirsin dedi de önce biraz gitsin de öyle yaparız dedim ;)

Stres yapma inşallah guzel sonuc alacaksin. 1 kg vermis bile olsan sevinmelisin. Ben oyle oyle yaklasik 3 ayda 12 kg attim uzerimden.

Aç ama mutlu bunu sevdim :KK70: bende acikmaya dogru gidiyor gibiyim o sebeple yaticam. Eger cok acikirsan yogurt ya da süt tuketebilirsin bence yasakli degilse

Aslında bende yatmadan bir düşündüm ayran icsem mi diye ama o aç ama mutlu halim çok hoşuma gitti :D
Hem 100 gramda olsa fazla gitse kardır ;)
Uzun zamandan sonra ilk kez cidden odemsiz uyandım bugün ♡♡♡♡

Slm kizlar
Duzceye geldik bugun. Aksam giremezsem yarin aksam donunce girerim insallah.
Pazartesi karpuz diyetine baslamayi dusunuyorum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Lilimam Lilimam senin nasil gidiyor hala devam mi karpuza

Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7

Insallah bir daha 90 yuzu gormezsin cnm ❤

Inanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorum :KK66: bakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız :KK66: evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle :KK70:
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡

Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek :KK66:

Kız az mı sanki :KK66: bence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler

Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok :KK66:

Sanada Hayirli cumalar canım :KK66:
Nasılsın bugün :KK66: beslenme nasıl gidiyor

İnşallah bir daha cikmazlar :KK66: Cidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan :KK66:

Canım hiç bozma moralini :KK66: okadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki :KK66:
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡

Tebrikler canım :KK66: harika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun :KK66: bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başıma :KK66: Aminnnnn
Amin cnm insllah
Akapunturla iyi toparladin sende cok guzel gidiyorsun

Cumartesi gunahiyla geldim

Sabah 9.20
Yogurtlu baharatlk yulaf

Öğlen
Patlican kabak sote
Ayran
Dondurma

16.00
Avucici cips, yarim dondurma [annemlere ugradim :KK43:(((( ]

18.00
Yarim kase mercimek
3 kofte
Oglenden kalan soteden 2 yk
Salata

Toplamda 45 dk leslie+ egzersiz

Yatmadan yesilcay

Herkese hayırlı aksamlar ;)

Kizcemle eve geleli 1 saat olacak neredeyse ama hala kendime gelemedim :D
İnanılmaz keyifli ve bir okadar yorucu bir etkinlik oldu hem kuzulara hemde bize ;)
Orman içinde çok güzel bir yer ♡♡♡♡ ve mutlaka bir ara yine gidelim diyoruz ;)

Etkinliğe gittiğimiz halde asla Beslenmeme zarar verecek şekilde beslenmedim ♡♡♡♡

Hatta birazdan yediklerimi de paylaşayım ;)
Gerci pek bir sey yememissin diyeceksiniz ama cidden hiç aç değilim :D

Eşimde çok dusuncelidir sağ olsun :D Yarın için arkadaşlarla piknik ayarlamis bizim bahçede :D :D :D
Ben ne güzel evde keyif yaparım diyordum :D Neyse sağ olsun gelecek olan arkadaşlar çok sevdiğim insanlar ve Allah razı olsun eşi de hep bana yardımcı olur birlikte yapar birlikte keyif yaparız diye ♡
Yarini da inşallah kacamaksiz ve guzel bir şekilde atlaririm ;)

Herkese hayırlı aksamlar ;)

Kizcemle eve geleli 1 saat olacak neredeyse ama hala kendime gelemedim :D
İnanılmaz keyifli ve bir okadar yorucu bir etkinlik oldu hem kuzulara hemde bize ;)
Orman içinde çok güzel bir yer ♡♡♡♡ ve mutlaka bir ara yine gidelim diyoruz ;)

Etkinliğe gittiğimiz halde asla Beslenmeme zarar verecek şekilde beslenmedim ♡♡♡♡

Hatta birazdan yediklerimi de paylaşayım ;)
Gerci pek bir sey yememissin diyeceksiniz ama cidden hiç aç değilim :D

Eşimde çok dusuncelidir sağ olsun :D Yarın için arkadaşlarla piknik ayarlamis bizim bahçede :D :D :D
Ben ne güzel evde keyif yaparım diyordum :D Neyse sağ olsun gelecek olan arkadaşlar çok sevdiğim insanlar ve Allah razı olsun eşi de hep bana yardımcı olur birlikte yapar birlikte keyif yaparız diye ♡
Yarini da inşallah kacamaksiz ve guzel bir şekilde atlaririm ;)
Yarin cok dikkat kaptanim, ben ettim sen etme

Slm kizlar
Duzceye geldik bugun. Aksam giremezsem yarin aksam donunce girerim insallah.
Pazartesi karpuz diyetine baslamayi dusunuyorum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Lilimam Lilimam senin nasil gidiyor hala devam mi karpuza

Insallah bir daha 90 yuzu gormezsin cnm ❤

Amin cnm insllah
Akapunturla iyi toparladin sende cok guzel gidiyorsun
Merhaba canım 😘
Karpuz peynir yarı zamanlı devam :KK66: şöyle ki kahvaltıyı öyle yapmışsam yani karpuz peynirle akşama yok denecek kadar az yağ ile pişmiş sebze oluyor ya da tavuk,köfte... bu şekilde yine eksi görüyorum :KK66:

Back