How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bunlar sana hirs olarak donsun hic uzulme aksone utandir. Bi kemik ne kadar kalin olabilir ki belki biraz uzun surecek ama o guzel vucuda kavusucaksin bu kadar insan nasil yapiyo 50 kilo 60 kilo sadece diyet ve sporla veren birsuru insan var youtube den bak ben hergun izliyorum ve inan 2 ayri insan neden yapamayasin once kafada bitiyor ve ayrica sakin baskasi icin degil kendin icin ver saglikli olmak icin rahat nefes almak icin guzel kiyafetler icinde iyi hissetmek icin herzaman bunlari dusun sakin motiveni dusurme yapamam deme kadin isterse dunya degisir bunu unutma herzaman yanindayiz senin ve cok seviyoruz seni :KK200:
Zaten o sözleri 2018 kışında soylemisti. İnadimdan daha cok yiyordum. Gecen yil hic kg vermedim. Bu kıs baktim ki almaya basladim. Kendim için ilk adimi attim. 25 yaşındayım, ve bu yil daha başka gozle bakmaya basladim hayata. Kendimi en degerli sey yaptim. Buna uymaya çalışıyorum. Bunun basinda da ne yazikki kg vermek var. Çünkü özgüven eksikligi illa oluyor kilolu olunca

Zaten o sözleri 2018 kışında soylemisti. İnadimdan daha cok yiyordum. Gecen yil hic kg vermedim. Bu kıs baktim ki almaya basladim. Kendim için ilk adimi attim. 25 yaşındayım, ve bu yil daha başka gozle bakmaya basladim hayata. Kendimi en degerli sey yaptim. Buna uymaya çalışıyorum. Bunun basinda da ne yazikki kg vermek var. Çünkü özgüven eksikligi illa oluyor kilolu olunca
Malesef aynen oyle ben alisverise cikmiyorum zaten yakismayacak diye hicbir pantolonum olmuyo 1 tane taytim var hep onu giyiyorum. Diyete baslamadan once birde lousalik pskolojisi onuda cok agir gecirdim evden cikmiyodum kimse gelsin istemiyodum surekli aglamalarim oluyor aynaya bakmaya tahamullum yok once.kendime dedim ne istiyosun zayiflamak istiyosan boyle kacarak olmaz hirsimdan oyle yiyodum ki anlatamam gunde 3 tam ekmek bitiriyodum yetmiyodu aburcubur ve gece yemelerim vardi. Artik dur demek gerekiyor du ve onu bu hafta yaptim suan daha iyi hissediyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidecek kilolar sonuna kadar ve kendimi cok daha iyi hissediyorum ben hem yiyordum hem kendimi kotu hissediyodum herkez cok kilo almissin diyodu ben sanki bilmiyorum kilo aldigimi her kafadan bir ses bogasim geliyodu herkesi ama kararliyim ya gidecek ya gidece bu kilolar bu fptografim kalsin burada kurban bayraminda fark olacak arada

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler :KK66:

Bu gece erken yatacagim malum yarın ve pazar büyük kızımın üniversite sınavı var ♡♡♡♡ Şimdi kendi yattı beni de tembihliyor aman geç yatma diye :KK70:

Kızlar dua edin de kuzumun sınavı güzel geçsin de istediği okulu ve bölümü tutturabilsin :KK66:

Insallah iyi sonuclar alir cnm

Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.

Benimde eşim gircek :KK70: sinav oldugunu carsamba ogrendi gozlerini deviren emoji

@HasibeG aklima geliyosun :KK70:

:KK70: kiz o burda degildi 90 topigindeydi :KK70:

Malesef aynen oyle ben alisverise cikmiyorum zaten yakismayacak diye hicbir pantolonum olmuyo 1 tane taytim var hep onu giyiyorum. Diyete baslamadan once birde lousalik pskolojisi onuda cok agir gecirdim evden cikmiyodum kimse gelsin istemiyodum surekli aglamalarim oluyor aynaya bakmaya tahamullum yok once.kendime dedim ne istiyosun zayiflamak istiyosan boyle kacarak olmaz hirsimdan oyle yiyodum ki anlatamam gunde 3 tam ekmek bitiriyodum yetmiyodu aburcubur ve gece yemelerim vardi. Artik dur demek gerekiyor du ve onu bu hafta yaptim suan daha iyi hissediyorum kendimi gidebildigi yere kadar gidecek kilolar sonuna kadar ve kendimi cok daha iyi hissediyorum ben hem yiyordum hem kendimi kotu hissediyodum herkez cok kilo almissin diyodu ben sanki bilmiyorum kilo aldigimi her kafadan bir ses bogasim geliyodu herkesi ama kararliyim ya gidecek ya gidece bu kilolar bu fptografim kalsin burada kurban bayraminda fark olacak arada
Sen yeterki iste nasil bir fark goreceksin. 2.5 ayda 10 kg verdim. Şu 3 haftadir çok veremedim ama yeniden duzen kurmaya basladim bende

Sen yeterki iste nasil bir fark goreceksin. 2.5 ayda 10 kg verdim. Şu 3 haftadir çok veremedim ama yeniden duzen kurmaya basladim bende
Aynen oyle yapacagimiz kacamak bize zarar olarak donuyo o yuzden yapmayalim tam gaz ileri hic canini sıkma arkadasım oyle bir ders ver ki utansin
Hayirli geceler seviyorum hepinizi

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK70:Hatta şu anda kampüse geldik bile :D
Büyük kız sağ olsun bir aksilik olursa diye erkenden bizi yollara döktü :D

Hesapta heycanlı değil ama deminden beri saçmalama derecesinde espiri yapiyor :D :D :D Sınav başına vurdu :D

İnşallah çok fazla sıkıntı yapmadan atlatir ;)

Allah zihin açıklığı versin. İnşallah bir çırpıda kolaylıkla çözer soruları. Sana da kolay gelsin. İşleriniz yolunda gitsin.
Yarın ben de sınavda gorevliyim. Allah çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın.

Aminnnn canım inşallah ♡ Sanada kolay gelsin şimdiden ;)

Basenlerim ayri bi organizma bagimsizliklarini ilan edecekler nerdeyse :KK14:

Kız sen öyle diyorsan benimkiler ne yapsın :D Ayrı bir hükümet kuracaklar neredese :D

Allah yardımcısı olsun zihin açıklığı versin kuzuya inşallah canım 😍

Aminnnn canım cümlesine ♡♡♡♡♡

Slm kizlar

Sabah karne aldik sonra kizlari biraz dolastirdim. Arkadasini eve davet ettim. Onlar oyun oynadilar biz de annesiyle kahve ictik. Cocuklari yedirdik. Onlar gidince mutfak topla yemek yap derken esim geldi. Is yerinden kizlar toplnacakmis bir arkadasin evinde esine dedim gideyim mi ok dedi. Cocuklari biraktim oraya aksam oturmasina gittim. 11de geldim eve cocuklar uyumus ohhh ne guzel. 😄

Ohhh iyi yapmışsın ;) Arada böyle tek takılmak da iyi geliyor ♡

Allah zihin açıklığı versin. İnsallah istedigi yeri kazanabilir.

Benimde eşim gircek :KK70: sinav oldugunu carsamba ogrendi gozlerini deviren emoji

@HasibeG aklima geliyosun :KK70:

Aminnnn canım inşallah ♡ Rabbim eşinin de gönlüne göre verir inşallah ;)

Karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK70:Hatta şu anda kampüse geldik bile :KK70:
Büyük kız sağ olsun bir aksilik olursa diye erkenden bizi yollara döktü :KK70:

Hesapta heycanlı değil ama deminden beri saçmalama derecesinde espiri yapiyor :KK70: :KK70: :KK70: Sınav başına vurdu :KK70:

İnşallah çok fazla sıkıntı yapmadan atlatir :KK66:

Aminnnn canım inşallah ♡ Sanada kolay gelsin şimdiden :KK66:

Kız sen öyle diyorsan benimkiler ne yapsın :KK70: Ayrı bir hükümet kuracaklar neredese :KK70:

Ohhh iyi yapmışsın :KK66: Arada böyle tek takılmak da iyi geliyor ♡

Aminnnn canım inşallah ♡ Rabbim eşinin de gönlüne göre verir inşallah :KK66:
Gunaydin Allah zihin acikligi versin kiz oyle diyosun cok guluyorum hantal gibi tasimak istemiyorum artik ya

Kızı sınavın olduğu binaya ugurladim ;) Rabbim inşallah zihin açıklığı verir ;)
Bende hazır abdesti kaçmadan :D Arabada kuran okuyayım bari ;) Gerci sınav daha başlamadı ama olsun neme lazım bir pırt işi bozar :D
İİnsallahinsallah kimsenin emekleri boşa gitmesin ya. Ben asiri hazirlanmadigim hlde cok stresliydim, heyecanlanmistim 2012de (: lys ye girmedigime cok pismanim sadece

İİnsallahinsallah kimsenin emekleri boşa gitmesin ya. Ben asiri hazirlanmadigim hlde cok stresliydim, heyecanlanmistim 2012de :-) lys ye girmedigime cok pismanim sadece
Aynen seneye tekrar deneyecegim ben sansimi aciktan bir bolum bitireyim hazir evde oturuyoken cocukla

Ysabah nescafe sekersiz yarim
Oglen special k
Form karisik meyvrli biskuvi 3 adet muz
Aksam ara salatalik 1 adet
Aksam ispanak yemegi yogurt domates salatalik altinbasak light yarim
Suan yarim nescafe daha
Toplam 826 kalori
Sabah pek istahim yoktu aksama dogru aciktim ama fazla abartmak istemedim az olmus gene ama olsun 😊
2 litre su sabah supor ve temizlik full

Senin önerileri dikkate almanı Lilimam Lilimam a benzetiyorum. Nescafe yarıya inmiş Harika. Lili çok çabuk hedefe ulaşmıştı sıra sen de :KK66:
Kızlar inanamayacaksiniz ama sonuçlara göre bizim Takım

:KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: BİRİNCİ olmuş :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Bence güzeldi eksiler bekliyordum kaptan ben. Tebrik ederim..
Size simdi hamilelik oncesi zayiflamis halimi 60 kilo halimi ve dogum sonrasi forografimi atiyorum tabi tekrar verecegim

Basen var ama üst bence ince. Öyle ooo kollara bak denecek birşey yok. Zaten başladın sonu güzel olsun inş.
Neyse bana müsaade kızlar malum sabah erken uyanacagim :KK66:

Hepinizi öpüyorum :KK66: Sabah artık üniversite önünde beklerken Size bol bol yazarım ama tabi önce oturup bir kuranimi okurum :KK66:
Ne olur sizlerde dualarinizi eksik etmeyin ♡♡♡♡♡

Allah zihin açıklığı versin. Eşimde sunan görevine gitti ne var acaba diyorduk demek ki önemli bir sınavmış. Gelmez o artık :KK70:
Biz evlenirken ayni kgdaydik. 72 ile evlendik cok net hatirliyorum. Ayni kgda olmamiza cok sasirmistim.. sonra 6 ay içinde kg aldik ikimizde 85 civari olduk. Ama o kg verdi ben misliyle aldim. 113le dogum yaptim :KK70: işte güler misin ağlar misin, suan hirs yaptim ondan zayif olcam (halka ceviren emoji) :KK70:

Senin Azmin ve kararlılığın yerinde bence.kafada bitirmişsin zaten. Merakla sonucunu bekliyorum. Manda kimmiş asıl mandaya göster!

Karga kahvaltısını etmeden uyandım :KK70:Hatta şu anda kampüse geldik bile :KK70:
Büyük kız sağ olsun bir aksilik olursa diye erkenden bizi yollara döktü :KK70:

Hesapta heycanlı değil ama deminden beri saçmalama derecesinde espiri yapiyor :KK70: :KK70: :KK70: Sınav başına vurdu :KK70:

İnşallah çok fazla sıkıntı yapmadan atlatir :KK66:

Aminnnn canım inşallah ♡ Sanada kolay gelsin şimdiden :KK66:

Kız sen öyle diyorsan benimkiler ne yapsın :KK70: Ayrı bir hükümet kuracaklar neredese :KK70:

Ohhh iyi yapmışsın :KK66: Arada böyle tek takılmak da iyi geliyor ♡

Aminnnn canım inşallah ♡ Rabbim eşinin de gönlüne göre verir inşallah :KK66:

Az onun eşinin gönlüne göre değilde Amine Busra Amine Busra nun gönlüne göre verdin Allah. Sabah sabah sinirimi zıplattı

Son düzenleme:
Sınav başladı ♡
Çok şükür bende diledigim sureleri okuyabilir ;)

Anam Lavabo durumunda nereye gidilecek bilmiyorum :D olmadı artık hemen yanda bir cafe var oradaki görevliye sorarim sonuçta velilerin o durumunu da göz önünde bulundurmuslardir :D

Sınav başladı ♡
Çok şükür bende diledigim sureleri okuyabilir ;)

Anam Lavabo durumunda nereye gidilecek bilmiyorum :D olmadı artık hemen yanda bir cafe var oradaki görevliye sorarim sonuçta velilerin o durumunu da göz önünde bulundurmuslardir :D
Okula almayacakları kesinde cafede vardir bence wc :)

Slm kizlar
Kahvaltiyi gec yaptim 11 de buyuzden 2 ara yapip aksam yemegi yemeyi dusunuyorum
Yemek islerine baslamadan once bir ugrayayim dedim
20190615_110106.jpg

Back