• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. TAKIM 623. ETAP****

mavimli ( 78 / 78 / / %) Sabit
Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )
adayaren38 ( 72.6 / 72.3 / 0.3 / 0.41 % )

8. Takım Ortalaması; %
Aaaa kac kisi kalmışız boyle

Slm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.

Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.

cnm ben de tam tututuramıyorum bence ama yeniyor işte nimet :KK70:
fırın dediğim ev fırını değil cnm bizim burda odun fırınlarında yemeklerimizi pişirirler ona veriyorum. ocakta ya da evdeki fırında yapmayız biz güveç o yüzden kıyaslayamadım. ama güzel olmuş anladığım kadarıyla eline sağlık afiyet olsun..

geçmiş olsun cnm. inş bol su içmişsindir. sıcaklar birden geldi. doğayı o akdaar kötü kullanıyoruz ki mevsim geçişleri falan kalmadı. kıştan direkt yaza geçtik. lkbahar olmadı. dikkat et kendine.

tatlılar gitmiş menünden süpersin. gelsin eksiler..
Yok yok ablacım tubacim fırını ne lezzetli olur o fırın yemeği benim kide oldu ama tabi taş fırını gibi değil 😀
ay kızlar bir tülü üdzelemedim ben. yine boğazım nüksetti. ilaca tekrar başladım. dün kendimi hiç iyi hissetmiyordum kahvatı hazırlayım dedim. zaten uzun zamandır kahvaltı yapmıyoruz. sahura kalkmadığımızdan ötürü. neyse eve gittim az uzanayım dedim iftara 20 dakika kala uyandım :KK70: uyuyakalmışım. ramazandan beri pide yemete kısmet olmamıştı. eşime dedim pide al gelirken. resmen bir pide yedim :KK70: o az yedi. zaten ramazandan beri 4 kilo verdi. ramazanda birşey oluyor ona yiyemiyor. yoksa dünyayı yer yani
Görümce dünyanı kararttı 😂😂😂

Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
Anammm bir elin parmagi kadar kalmisiz.
Kilom 92.0 cnm adet sisligim yeni inmeye basladi. Insalah hurma yogurtla haftaya guzel bir eksiyle donerim

Slm kizlar
Bugun emineyi kbbye goturdum simdi geldim eve. O tvnin sesini aciyor ben kisiyorum. Duymuyorum diyor cocuk. Dedim ihmal etmeyeyim bir gostereyim. Sag kulagi iltihaplanmis sivi toplamis. Ilac kullancaz 20 gun sonra kontrol. Allerji tedavisi goruyordu 1 aya yakindir kesmistik. O ilaclara devam et dedi bir de burun spreyi verdi.

Hastaneye giderken gec kalmayayim diye acele ettim arabanin kapisini nasil actiysam dannn diye kafama carptim. Kasim acildi kanadi baya. Bir elimle baski yaptim kasima bi elimle araba kullandim. Emineyi gosterince acile indim. Cok sukur dikis atilmadi striple tutturdular.

Ay çok geçmiş olsun hasibecim dikkat et kendine bebeklerine

Geçen cuma 80 kusurdum tam hatirlayamadim

Eklentiler

• 20190524_120019-1-1.jpg
    20190524_120019-1-1.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 24
Slm kizlar

Çok geçmiş olsun canım görülmez kaza 😔

Zarpy ( 73 / / / % )
HasibeG ( 92.2 / 92 / 0.2 / 0.22 % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Aaaa kac kisi kalmışız boyle

Merak etme Bayramdan sonra hemen taze kan da toplar o listeyi de canlandırıriz :KK66:

Slm kizlar

Çok çok geçmiş olsun :KK66: yine verilmiş sadakan varmış ♡ Allah korumuş

Anammm bir elin parmagi kadar kalmisiz.
Kilom 92.0 cnm adet sisligim yeni inmeye basladi. Insalah hurma yogurtla haftaya guzel bir eksiyle donerim

Harikasın canım Ha gayret bayrama 8i goreceksin bu gidişle ♡♡♡♡

Geçen cuma 80 kusurdum tam hatirlayamadim

Müthiş bir sonuç canım tebrikler ♡♡♡♡

Vay vay vay bu harika işte 💞😎👏👏👏

Zarpy ( 73 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Merak etme Bayramdan sonra hemen taze kan da toplar o listeyi de canlandırıriz :KK66:

Ay valla bende çok şaşkınım sanki tartı yanlış gibi geliyor inanamadım 😂

Çok geçmiş olsun canım görülmez kaza 😔

Zarpy ( 73 / / / % )
aijoo ( 93 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Sagolun kizlar
Cok sukur milim oynasa goz gidecekti neyseki kastan olduk 😊
Bayrama inermiyim bipmiyorum ama izmire gidesiye 85 olmayi hedefliyorum bakalim ne kadar yaklasicam.

Bu arada esimle hayatimizda degisiklik yapalim dedik duzceye tayin istedim. Bakalim 26 haziranda belli olacak. Esimde temmuzdan sonra duzceden is bakacak. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim mubarek gunlerde insallah dogru karar vermisizdir Allah utandirmasin amin.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:

Sabah beri deli gibi yağmur yağıyor bizim buralarda :KK66: arada duruyor ama yağmaya başlayınca felaket yağıyor :KK66: ama o mis gibi yağmur kokusu inanılmaz rahatlatıyor beni ♡♡♡♡

İyice mayismadan kalan işlerimi de bitirdim ( anam o mutfak ve Salon hiç mu toplu durmaz :KK70: ) Bir posta da çamaşır yıkayıp astım :KK66:
Bir tek banyo kaldı tekrar temizlenecek onuda öğleden sonra kızları da topladiktan sonra orayı halledip en Son da duşumu alır dinlenir :KK66:

Yarın kızın ingilizce kursu bizim evde :KK66: Gerci Ramazan olduğu için sonrasında kahve faslı da olmayacağı için ders biter bitmez herkes kapıdan evladını alıp gidecek :KK66: Sadece bir tanesi Annesi çalıştığı için az bende kalacak o da kızlar oynar nasılsa :KK66: benlik bir şey olmaz hatta onlar ders yaparken bende çocukların odasında ütü yaparım oda aradan çıkar :KK66:

Anayasa bu tarafa mı geliyorsun :KK66: Ramazan olmasaydı buluşup bir kahve içelim derdim ama belki başka zaman kısmet olur :KK66:

Valla benim pek hoşuma gitmedi birde su ancak 1.5 litre olmuştur :KK43:
Neyse artık Bayramdan itibaren çok daha dikkatli beslenirim :KK66:

Oda kknin eski sistemini bildiği için yeni haline pek alışamadım diyordu :KK66: döner inşallah bir kaç güne :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım :KK66: aman dikkat et daha fazla hasta olma :KK66:
Valla pide sıcak olunca insan yemek istiyor da işte ben de başlarsa bitirmem diye niyetlenmiyorum yoksa o pideler neler neler yapılır :KK70:

aleyküm selam cnm. durduramıyorsan uzak durmak en iyisi bencede. benim de ilkti :D ve son olacak sanıyorum..
teşekkürler iyi dileklerin içinde tatlım ;)
Slm kizlar

geçmiş olsun cnm. sana da minnoşa da . nazar diyelim.

zukkum zukkum kuzum listeye girip hem kendini daha iyi motive edip hem de gruba destek olabilirsi.
MaşAllah 90+ lardan enrelere geldin. azmin daim olsun

aleyküm selam cnm. durduramıyorsan uzak durmak en iyisi bencede. benim de ilkti :KK70: ve son olacak sanıyorum..
teşekkürler iyi dileklerin içinde tatlım :KK66:

zukkum zukkum kuzum listeye girip hem kendini daha iyi motive edip hem de gruba destek olabilirsi.
aleyküm selam cnm. durduramıyorsan uzak durmak en iyisi bencede. benim de ilkti :KK70: ve son olacak sanıyorum..
teşekkürler iyi dileklerin içinde tatlım :KK66:

Sagol cnm :nazar:

Back