• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eşim 10 haziran da gidiyor bebeğim 20 günde gündeme kadar eririrm bilemiyorum 😂😂😂

Aaaa sen ev mi aldın maşallah maşallah canım hayırlı olsun büyütme kafanda tut birini yeni ev için temizlesin en azından onla ugrasmazsin
Temizlik kısmını dert etmiyorum zaten orayı temizlettiririm de toplanıp yerleşmek beni fena düşündürüyor, ufaktan toplanıyorum ama minik kuzu hep peşimde sefil oluyor ki daha çok az şey toplandı :işsiz:

Yok yavrum nerdeee 😂 ev alan kendi annem ve görümcem ben kiradayım yine kiraya çıkıyorum 😂
Temizlik kısmını dert etmiyorum zaten orayı temizlettiririm de toplanıp yerleşmek beni fena düşündürüyor, ufaktan toplanıyorum ama minik kuzu hep peşimde sefil oluyor ki daha çok az şey toplandı :işsiz:
Oda olur ciğerim 5 sene sututyo daire kadar bir evde oturdum sabrettim ne balkon vardı ne ayrı mutfak şimdi koskocaman bir evim oldu çok şükür çok çok daha iyileri senin olur inşallah

Bebeğini ihmal etme gerekirse geç olsun ama çocuk daha önemli

Oda olur ciğerim 5 sene sututyo daire kadar bir evde oturdum sabrettim ne balkon vardı ne ayrı mutfak şimdi koskocaman bir evim oldu çok şükür çok çok daha iyileri senin olur inşallah

Bebeğini ihmal etme gerekirse geç olsun ama çocuk daha önemli
İnşallah canım sağol 😘😘😘 yardıma gelsen ne olur :lülülü:

İnşallah canım sağol 😘😘😘 yardıma gelsen ne olur :lülülü:
Eminmisin 😂😂 ben gelirsem 3 gün daha gecikir ben bir temizledigim odayı 3 kere daha temizliyorum 😯😯 evimi bir kat yukarı taşıdım yerleşmek 4 gün sürdü 1 gün mutfağı hallettim tek başıma aşağıdan yukarıya taşıdım parkeleri telledim resmen kullandığım çamaşır suyunun haddi hesabı yok ☺☺

Eminmisin 😂😂 ben gelirsem 3 gün daha gecikir ben bir temizledigim odayı 3 kere daha temizliyorum 😯😯 evimi bir kat yukarı taşıdım yerleşmek 4 gün sürdü 1 gün mutfağı hallettim tek başıma aşağıdan yukarıya taşıdım parkeleri telledim resmen kullandığım çamaşır suyunun haddi hesabı yok ☺☺
Olsun şahane tertemiz olur :dondurma: sen toparlanma yerleşme kısmına yardım et ozaman:KK53:

Ayyy herkesin taşınması da beni buldu, görümcemde ev almış oda taşıncakmış onun bana faydası olacağından değilde kayınvalidem çocuğa baksa diyodum artık küçücük bi ihtimal de kalmadı o kızına yardım eder 😏 annemler desem onlardanda fayda yok onlar da ev aldı bayram sonrasına taşıncaklar dolayısıyla kaldım bir başıma nasıl olacaksa :KK14:

Allah yardımcın olsun canım ;) çocukla zor ama sen hallederiz varsın 3 gün geç bitsin ;)

Malum iftara davetlidir bu akşam isguzar kizkardeşime ;)
Neyin kafasını yaşıyorsa amcamlari da davet ettiğini bize söylemedi ve kapıdan girinceonlari görünce şok olduk :( ulen daha geçen hafta bir aradaydik resmen Ramazan günü beni günaha sokacaklar :( körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı evcilik oynuyoruz sanki :(
İnsanlar Ramazanin önemini anlamıyorlar herhalde ;) amaç olanları iftara çağırıp aman 2 çeşit ondan fazla yapayım da altta kalmayayim kafası bana göre çok ters :(
Eskiden insanlar iftar saati kapılarını açık birakir yoldan geçen ihtiyaç sahipleri de bunu görüp dildeileri eve iftara misafir olurlarmis ;) şimdi aman Ayse çağırdı 3 çeşit yaptı bende onu çağırıp 4 çeşit yapayım yarışında millet :(

Sağ Olsun babamda yine formundaydi ve laf sokup sokup durdu ama sinir olduğumu anladığı halde durmadı :(
Eşimde masada resmen beni yerin dibine soktu salata yerken :( neymiş çok cebellesiyormusum catala gelmiyor diye ama hala inatla götürmeye devam ediyormusum :(
Amcam duyunca gülmeye başlayınca uyuz oldum sonuçta senin bana saygin olmazsa başkasının nasıl olsun saygısı ( gerçi düşünmeden söyledi ama yine de çok kırıldım o An millete eğlence çıkardığı için )

Hayırlı olsun canım. Kolaylıklar diliyorum. Neden taşiniyorsun hiç bahsetmedin ya da ben hatırlamıyorum her zamanki gibi :eek:
Sağol kuşum 😘 bahsettim ama nerde bahsettim bilmiyorum :KK70: ya abla birinci kattayım balkonum işlek bi caddeye bakıyor yol üstü o yüzden kapısını bile açmıyorum birde kimse anlam veremiyor bu sene sitemizdeki bütün binaların bütün katlarında rutubet oldu kiracılar hep taşınıyor ev sahipleri de satışa çıkarmışlar mecbur oturuyorlar.Dışardan bakınca gayet gösterişli bakımlı da bi site yani niye böyle oldu anlamadık 🤔

Malum iftara davetlidir bu akşam isguzar kizkardeşime ;)
Neyin kafasını yaşıyorsa amcamlari da davet ettiğini bize söylemedi ve kapıdan girinceonlari görünce şok olduk :( ulen daha geçen hafta bir aradaydik resmen Ramazan günü beni günaha sokacaklar :( körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı evcilik oynuyoruz sanki :(
İnsanlar Ramazanin önemini anlamıyorlar herhalde ;) amaç olanları iftara çağırıp aman 2 çeşit ondan fazla yapayım da altta kalmayayim kafası bana göre çok ters :(
Eskiden insanlar iftar saati kapılarını açık birakir yoldan geçen ihtiyaç sahipleri de bunu görüp dildeileri eve iftara misafir olurlarmis ;) şimdi aman Ayse çağırdı 3 çeşit yaptı bende onu çağırıp 4 çeşit yapayım yarışında millet :(

Sağ Olsun babamda yine formundaydi ve laf sokup sokup durdu ama sinir olduğumu anladığı halde durmadı :(
Eşimde masada resmen beni yerin dibine soktu salata yerken :( neymiş çok cebellesiyormusum catala gelmiyor diye ama hala inatla götürmeye devam ediyormusum :(
Amcam duyunca gülmeye başlayınca uyuz oldum sonuçta senin bana saygin olmazsa başkasının nasıl olsun saygısı ( gerçi düşünmeden söyledi ama yine de çok kırıldım o An millete eğlence çıkardığı için )
Kizkardesine diyecek laf yok. İki yil once esim geldi dediki isyerinden arkadas iftara cagiriyor. Ya olurmu hic tanismiyoruz falan dedim. Olsun tanisiriz sonrada sen çaya çagirirsin dedi. Tamam dedim. Anam bir gittik gelmeyen yok. Mahalle iftari gibi kalabalik ev. 5 6 sofra sadece kadınlara kurulmus. Bide herkes birbirini taniyo beni taniyan yok. Ev sahibide tanımıyor. Sanki sokaktan geçerken girmişim gibi. Hamileyim diye kimse ses etmedi :D sonra ev sahibi geldi sordu necisin dercesine :/

Eşinde bilerek yapmadiysa takilma. Evet kirici oluyor. Ama benimki mesela bile bile beni ezmek icin ailemin yaninda nerdeyse her sofrada bana laf soyluyor. Umrumda bile olmuyo artik. Her sofrada kilodan konu aciyor. Kardeşlerim kilolu, ben kiloluyum. Yemekleri bogazimiza diziyordu hep. Bende kilolu olmayan anlamaz falan dedim en son bi yemekte sustu. Eve gelince de kalayladim daha ustune trip yedim. Yemesinler diye diyorum diyor. Sanami kaldi dedim bende. Artik pek soylemiyor. Ama baska seylerden bana laf soyluyo

Sağol kuşum 😘 bahsettim ama nerde bahsettim bilmiyorum :KK70: ya abla birinci kattayım balkonum işlek bi caddeye bakıyor yol üstü o yüzden kapısını bile açmıyorum birde kimse anlam veremiyor bu sene sitemizdeki bütün binaların bütün katlarında rutubet oldu kiracılar hep taşınıyor ev sahipleri de satışa çıkarmışlar mecbur oturuyorlar.Dışardan bakınca gayet gösterişli bakımlı da bi site yani niye böyle oldu anlamadık 🤔
Tasinmak zor, cocukla tasinmak cok daha zor.. ben bir gun esimle ise giderken gittim, aksam esimle döndüm evi toplarken. Kızımı anneme biraktim. Bide o dönemde annemde kaldik.
Tasinma gunu aksamdan mutfak araclarini getirmiştik, temizliğimide 1 gunde yapmistim hemen diger esyalar gelene kadar mutfagi yerlestirdim. En yorucu kisim gardrop ve ivir zivirlarin yerlesimiydi. Sagolsun annemle gorumcem epey yardimci oldu. Kizima o gun kv bakti

Sagol cnm. Esim muhendis fabrikada calisiyor. Duzceden is bakacak o da. O is bulduktan sonra tasincaz benim daha ucretsiz iznim var. Kayinvalidem duzcede ondan oraya istedik cocuklara o bakiyor ben calisirken

Amin cnm.insallah

Cocukken bir turk filmi izlemistim.. uvey anne kucuk kizina iskence ediyordu. O bocegi burnundan sokuyordu sonra kiz hastalaniyordu bas rontgen filminde bocek gorunuyordu. Cocuk aklima cok korkmustum o gunden sonra bi tiksinti igrenme geldi o hayvana karsi
O filmi ben de hatırlıyorum sanırım Ferdi Tayfur ve Banu alkan oynuyordu ben de çok etkilenmiştim hala köyde kaldığım günler acaba uyuyunca herhangi bir böcek gelir de burnumdan girer mi diye düşünürüm demekki çocukken etkisine alınan duygu hayat boyu devam edebiliyor seni anlıyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah uykumu almış şekilde uyandım büyük kızda yiyip yatınca ( hesapta ben bugün oruç tutacaktim dünkü sinirle yattım direk sonrada zaten uyanamadim :( )
Neyse zaten böbrekler sızlıyor bugün suya abanayim bari o bahaneyle ;)

Kizkardesine diyecek laf yok. İki yil once esim geldi dediki isyerinden arkadas iftara cagiriyor. Ya olurmu hic tanismiyoruz falan dedim. Olsun tanisiriz sonrada sen çaya çagirirsin dedi. Tamam dedim. Anam bir gittik gelmeyen yok. Mahalle iftari gibi kalabalik ev. 5 6 sofra sadece kadınlara kurulmus. Bide herkes birbirini taniyo beni taniyan yok. Ev sahibide tanımıyor. Sanki sokaktan geçerken girmişim gibi. Hamileyim diye kimse ses etmedi :D sonra ev sahibi geldi sordu necisin dercesine :/

Eşinde bilerek yapmadiysa takilma. Evet kirici oluyor. Ama benimki mesela bile bile beni ezmek icin ailemin yaninda nerdeyse her sofrada bana laf soyluyor. Umrumda bile olmuyo artik. Her sofrada kilodan konu aciyor. Kardeşlerim kilolu, ben kiloluyum. Yemekleri bogazimiza diziyordu hep. Bende kilolu olmayan anlamaz falan dedim en son bi yemekte sustu. Eve gelince de kalayladim daha ustune trip yedim. Yemesinler diye diyorum diyor. Sanami kaldi dedim bende. Artik pek soylemiyor. Ama baska seylerden bana laf soyluyo

Valla hep derim bu evde benden başka kimseye Trip hakkı tanımam :D
Ben soylenince baktım abartiyorsun muhbbetine girecek hemen len okadar dellendiriyorsun ki beni yeminle bir gün atacağım kendimi bir yerden ( tabi nerden olduğunu demedim :D koltuk olur yatak olur :D maksat yemin yerine gelsin :D ) sizde kurtulacaksiniz bende dedim :D
Anında sesi kesildi gitti sessizce yattı :D
Gerci daha bugün de burnundan getirmezsem bana da Banu demesinler ;)

20 sene olmuş evleneli ve bir bakisimdan ne demek istediğimi anlayan adam böyle bir çam devirmek artık :(
Babam zaten her zaman doğuştan diyetisyen :D nerde bir karışım dusa bir sonraki buluşmada şunu da yap bunuda yap hatta benim kıza da resmen yemek yerken az ye falan der deli olurum :( ki normalde inan hiç aşırı yemez ama bir türlü hormonlarda bir şey olduğunu regl olmadigini falan unutuyorum gibi can yakar sözleriyle :(

Babamla uğraştığım yetmiyor birde koca çıktı başıma :(
Ama Allah büyük elbet hepsinin ağzını da kapatmayı Rabbim nasip edecek ♡♡♡

Anladım canım onada çok iyi gelir eşini kaybettikten sonra torunlarına daha da çok adar kendini allah sabır versin inşallah herşey gönlünüzce olsun

Zarp beyyyyy mihtesemmmm bir gelin olacaksın 😍😍😍 canimmmm inşallah bir ömür mutlu olursun

Sagol cnm ben de oyle dusundum

Beni yeme , benimle ilgilenmen kâfidir dudu dillim. :KK31: bu imoci benim sevinç çığlıklarımdır
Emine'ye ve sana geçmiş olsun canım. Senin geçirdigin kazanın aynısını ben yaşadım iki yıl oluyor. Arkadaşım beni caddeden alıp başka bir arkadaşa oturmaya gidecektik. Arabayla geldi otobüs durağında durdu ben koştum otobüs gelmeden bineyim ceza almasin diye kapıyı nasıl acele actiysam kaşıma oturdu bir yarıldı ki sorma avucum kan doldu....izi var hala ...bir ara gösteririm ...aklıma geldi birden..
Tayin işinize sevindim çocuklar için çok iyi olacak ... inşallah olur... Allah eşine de hayırlı iş kapıları açsın kuzum...

Amin cnm sagol. Dun pek birseyim yoktu bugun hafif agriyor bakalim dayanamicak gibi olursa agri kesici alirim. Oruc yok bir kac gundur :KK66:

Çok geçmiş olsun canım inşallah iz falan kalmaz 😘💕

Ayy şahanesin Dilantoş 💕 düğüne kadar daha da verirsin,gelinlik bakıyo musun? 6 lı sayılara inip öyle bak bence :KK66: 😘💕

@sonundaoldu miniğim sana da geçmiş olsun iyi bak kendine sen bize lazımsın :KK66: 😘💕

zukkum zukkum şekerim seni de görmedim sanma çok iyi gidiyosun,eşin gidip gelene kadar mikemmelll olacaksın :KK66: 😘💕

Sagol cnm

Ayyy herkesin taşınması da beni buldu, görümcemde ev almış oda taşıncakmış onun bana faydası olacağından değilde kayınvalidem çocuğa baksa diyodum artık küçücük bi ihtimal de kalmadı o kızına yardım eder 😏 annemler desem onlardanda fayda yok onlar da ev aldı bayram sonrasına taşıncaklar dolayısıyla kaldım bir başıma nasıl olacaksa :KK14:

Emlak piyasasi durgun diyorlardi ev alan alana masallah :KK70: Allah sana da gonlune gore bir ev almayi nasip eder insallah cnm.

Bugün kızın ingilizce kursu bizim evde ;) birde unuttugum bir yakin tanidigimizin Anneciginin 40 mevludu var :(
Oraya da gitmem lazım o yüzden büyük kız Öğretmen ve çocuklarla evde kalacak ;)
Nasılsa ders bitene kadar bende dönmüş olurum ;) sonuçta Ramazan dolayısıyla ikram da olmayacak 1 saat gider gelirim ;)

Birazdan da iki dakika bankadan para çekip birde çocuklara kek ve meyve suyu alırım ;) Ramazandan evvel hep ikram olurdu sonrasında o yüzden çocuklar mutlaka birşeyler bekler :D

Dönünce de sadece salonu süpürge tutup dinlenirim ( uyandigimdan beri banyoyu temizledim ;) dün yetismeyince bugüne kaldı )

Tasinmak zor, cocukla tasinmak cok daha zor.. ben bir gun esimle ise giderken gittim, aksam esimle döndüm evi toplarken. Kızımı anneme biraktim. Bide o dönemde annemde kaldik.
Tasinma gunu aksamdan mutfak araclarini getirmiştik, temizliğimide 1 gunde yapmistim hemen diger esyalar gelene kadar mutfagi yerlestirdim. En yorucu kisim gardrop ve ivir zivirlarin yerlesimiydi. Sagolsun annemle gorumcem epey yardimci oldu. Kizima o gun kv bakti
Bende ne kv olacak ne anne, tam taşınma günü bari baksa yoksa bu çocuk ne olur düşünemiyorum bakar heralde 🤔 mutfakla çocuğun odası öncelikli yerleştircem yer olacak artık.

Back