- 9 Ocak 2012
- 15.060
- 28.947
- 798
Çok şükür bitti sayılır ama işte sabah beri ağrıdan kalan islere henüz girisemedim az daha dinlenip kalanları da hallederim de iyice rahatlarim ♡
Valla bende ayniyim kendimi paralırım ama dediğin gibi ben evde yokken Annem dahi evde yanlız olsun istemem heleki sevmedigim birini asla evde yanlız bırakmam
Bende gorumceyim ama inan erkek kardeşim 10 senedir evli, değil yatiya gitmek Almanyadayken daha bir kere evinde kahve bile icmisligim yok
Evlendikleri sene 20 gün kaldık Almanyada Annemlerde ve her şeylerin ben kosturdum onlar gezerken ve sadece 5 dakika eşim bir dolap rafı montajı yaptigi icin evlerine girdik ( montajı aldıkları yer yapsaydı dünya para vereceklerdi ) inan 1 bardak su bile ikram etmedi erkek kardeşim
Sonraki gidislerimde de hiç davet etmediler ki Annemler evinin hemen karşı sokağında oturuyorlar
Ben Ufakliga hamileyken birde utanmadan gelip karı koca Annemlerin buradaki evi boş olduğu halde ( Annemler onlardan 20 gün sonra gelecekti o zaman ) ben 8 aylık hamile olduğum halde yatiya bana geldiler ve o kullanma konusunu sonuna kadar gerçekleştirerek beni cildirtma noktasına getirdiler
Düşün 7/24 hizmet ettim o hamile halimle, ne isteseler pişirip önlerine koydum, bütün işlerimi yine kendim yaptım hatta birde bizim gelin utanmadan bütün kirlilerini af edersin micindaki tanga dona kadar yikatti
Annemler gelincede hadi ben agirlastim hep birlikte Annemde kalalım valla doğum sancim tutarsa mümkün değil bizim Bayırı acil çıkamam dediğimde birde utanmadan biz rahatiz sen git dediler doğum öncesi temizliği de yapmistim hani aniden doğum olursa kimse ugrasmasin diye Bunlar tatili benim evde güzelce tamamladı hatta benim evin ağzına micmislar ( eşim ben eve inemiyorum diye resmini atmıştı )
Koltuk altlarında boş kola şişeleri, dolu kül tablaları hatta daha 10 gün evvel teslim edilen yeni halimi bile yakmislar normalde evde asla sigara icilmesini istemediğim halde
Adamcağız tekrar temizlik yaptı sonrasında Heee birde utanmadan Almanya'ya dönünce Anneme telefon açıyor İstanbula yok efendim hiç memnun kalmadık, bizi hiç iyi agirlamadi falan diye beni anneme şikayet etmişler
Dedim madem öyle bundan sonra asla evime giremez yazın gelirse de sende görüşürüz onların yaptığı gibi 8 sene oldu evime sokmadim hatta bir keresinde laf soktu evimde orta sehpadan bahsederken evine alıyormusun ki görelim diye bende resmen sen beni nekadar evine soktuysan bende okadar sokuyorum Rüyanda ancak görürsün dedim bir daha o oldu ses etmedi
Okadar iyi davrandim yaranamadim bende artık gayet mesafeliyim kafam rahat
Kesinlikle çok güzel yok tutuyor ve Kilo da verdiriyor benim bir arkadaşım 5 gün yaptı 3 kg gitti he yarısı belki odemdir ama motivasyon için çok işe yaradı onda
çok afedersin ohaaa diyorum kardeşin ve eşine! yuh yani yuh. birde hamile halinle. Peygamber sabrın varmış vesselam. yok ben o kadar yapamazdım
o zaman hep birlikte deneyelim müsati zamanda daha da merak ettim şimdi hurmyaı da yoğurdu da severim.
kuzum sen yoğurt mayalamaya başladın mı evde. komşuya mayalatmayı öğrettim 2 gün önce onu da doğal yoğurda başlattım. aklıma gelmişken sorayım dedim sanada.