• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Siralamada 2. Olmusum cok mutlu oldum :KK76:

Zarpy Zarpy bir dahaki analizde ayagini kaydircam haberin ola :KK70:

Eki Görüntüle 2271146

Harikasın canım ♡♡♡♡♡
Bayram sonrası zaten eminim herkes daha sıkı tutup güzel eksileri görecektir ;)
Bende kesinlikle artık yine eksileri görmem lazım ;) eski resimlerimi baktıkça bunalıma giresim geliyor :( oruçlu değilken bol su içmeye çalışıyorum malum yetersiz şu yüzünden yine kabizlik oluyor :(

Sende benim gibi yoğunsun :KK66:
Hazır reglken bayram temizligini de aradan cikarirsin artık ♡
Bende Salonun camlarını sildim şimdi bir de çamaşırlar bitti onları asıp kız okuldan çıkana kadar süpürge faslini da bitirip bir güzel buharlı temizleyiciyle yerleri bir paspaslarim ♡♡♡♡ Anam bugün içimden temizlik manyakligi çıktı :KK70: Normalde zor gelir ama hazır girismisken çoğunu hallederim dedim :KK66: Akşam da artık oturur ütüleri de bitiririm hazır gaza gelmişken :KK66:
Yarın da yatak odasını ve banyoyu halleder bitiririm bu haftalık dip köşe temizliği :KK66: Nasılsa Bayrama daha var tekrar üzerinden geçerim :KK66:

Benim temizlikte bir tek kapilar ve mutfakta yemek masasinin uzerindeki dolap kaldi gerisini hallettim. Kalanlarida yarin yaparim bugun dinlenmeye aldim kendimi. Yemegimde var kafam rahat. Bayramada duzceye gitcez zaten ev kirli olmus temiz olmus fark etmiyor :KK70:

Meryem uyaninca komsuma gecicem. Babamdan 1 hafta sonra onun oglu vefat etmisti 14 yasinda. Memleketlerine defnettikten sonra annesinin yaninda kaldi bir sure kocaelinde. Kocaeline taziyeye gitmistim ama kendi evindede bir gideyim. Diger oglida emineden 1 yas buyuk bebekliklerunden beri arkadaslar onlarda bi hasret gidersinler.

Canım Hoşgeldin tekrar ♡
Senide tekrar burada gördüğüme sevindim :KK66: inşallah birlikte tekrar veririz aldığımız kiloları :KK66: gerçi Ramazanda zor ama Bayramdan sonra daha kolay olacaktır :KK66:
Hoşbulduk canim...unutmadan güncel kilomu bildireyim...şu anki kilom 68....hedef kilom 60

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün yine aksiyonlu bir gün oldu :KK43:
Öğlene doğru yine büyük kızın migreni tuttu ve stajdan erken çıktı ağlayarak. Ufakligi Babamla göz doktoruna goturecektim zaten Son anda Annemde eklendi :KK66: hepsi sırayla muayene olduktan sonra Babamın gözlüğünü de siparis verdikten sonra soluğu bu sefer de büyük kızla acilde aldık :KK66:
Çok şükür fazla bekletmediler ve ağrı kesici iğne yapıldı da biraz rahatladı :KK66:

Tabi ben oruçlu oruçlu kosturunca akşam 18.00de eve geldiğimizde ben bu sefer fenalık geçirdim :KK43: resmen dilim uyusmaya başladı ve kafamı kaldiramadim Son 2.5 saat.
Bugün için de oruç tutmadim mecbur daha beter olmamak için :KK66: büyük kızda zorla da olsa tutmadı bugün gerçi ona kalsa tutacakti da eşim bir gün ara verin diye tutturunca zorla da olsa kabul etti :KK66:
Geçmiş olsun hepinize canım migren ağrısını çeken bilir çok zor gerçekten

Menüm gelsin

Sabah
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
2 dilim ekmek

Ara
1 küçük muz
1 bardak yarım yağlı süt

Öğle
8 yk mantar sote
Bol salata
2 dilim ekmek

Ara
2 üçgen dilim karpuz
8 tane badem

Akşam
5 yk etli kuru fasulye
Bol salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara
1 yeşil elma

2 lt su

Benim temizlikte bir tek kapilar ve mutfakta yemek masasinin uzerindeki dolap kaldi gerisini hallettim. Kalanlarida yarin yaparim bugun dinlenmeye aldim kendimi. Yemegimde var kafam rahat. Bayramada duzceye gitcez zaten ev kirli olmus temiz olmus fark etmiyor :KK70:

Meryem uyaninca komsuma gecicem. Babamdan 1 hafta sonra onun oglu vefat etmisti 14 yasinda. Memleketlerine defnettikten sonra annesinin yaninda kaldi bir sure kocaelinde. Kocaeline taziyeye gitmistim ama kendi evindede bir gideyim. Diger oglida emineden 1 yas buyuk bebekliklerunden beri arkadaslar onlarda bi hasret gidersinler.

Rabbim aileye sabırlar versin....Aminnnn
Anne Baba tabiki çok üzücü ama evlat kaybı düşününce bile insanın yüreğini acıtıyor :(

Nasilsiniz kızlar

Felaket yorgun :(
Öğleden sonra ufakligi alıp salonun temizligini bitirdim şükür ;) Sonra da kızlarla Avm'ye gittik küçük kuzuya gözlük seçip sipariş vermek için ;)
Gecen sene kuzum beğendiği ama çok pahalı olduğu için alamadigimiz gözlük çerçevesi indirime girmiş şansa ♡
200 TL'lik çerçeve indirimli 90 TL'ye geldi tabi camı inceltmesi derken yine 190 tl tuttu :D indirimsiz 300 TL'yi bulacakti ;)

Kuzum hemen alacak sandı çok heveslendi ama sonra 3 gün bekleyeceğini öğrenince fena bozuldu :D

Menülerin hepsini alintilamadim ama genel olarak menüleriniz gayet güzeldi ♡

Bu arada yemekten sonra oturup küçük kızın saçlarını Afrikalilar gibi incecik ördüm tabi kollar da belim de ağrıdı gündüz de yorulunca ;) Yarın da artık kalan işleri ufak ufak bitirir sonraki bir iki gün dinlenirım ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah kızları stajdi okuldu attip geldim ;)
Biraz kendime geleyim de bugün de yatak odasını paklarim ;)
Dünden beri gormemisler gibi perdelerini bakıyorum aman pek beyaz oldu pek temiz oldu diye :D

İlk kez yıkarken toz şeker de kullandım :D
Önce 2 - 3 kaşık kadar şekerle ılık suyu kızın bebeklik kuvetine doldurdum ( çamaşır basmak için saklıyorum ) içine tulleri basıp birazda deterjan koyup üstüne telefonla da su tuttum iyice erisin diye ;)
2 - 3 saat kadar beklettikten sonra girip bir güzel cignedim tülleri sonrada iyice suyu döküp makineye attım ;) 30 derecede uzun programa attım çamaşır deterjanina birazda çamaşır sodasi ekledim ♡♡♡♡♡

Normalde Soda ekliyorum ama ilk kez şekerli ön işlemi yaptım ve cidden ilk aldığım günkü gibi oldu tüller ♡♡♡♡♡♡
Üstelik üst kısımları bir türlü temizlenmezdi tam istediğim gibi ama su anda gram leke kalmamış ♡ Kesinlikle tavsiye ederim ;)

Günaydın hanımlar mutlu sağlıklı bir gün sizinle olsun

Sanada günaydın canım ;)
Hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah ♡ Aminnn

Back