Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın çitosummm ne yamuk yaptı yaw kötükedihüso klava:

günaydın hasibe ablaaa

günaydın azadımmm

Aman sorma ya..2 senedir geliyordu kadın bana.hamileyken normal haftalık temizliğe de alamay başlamıştım..yarım gün geliyordu.25-30-35 ne denk gelirse veriyorudum..bir gün doğumdan sonra yine geldi yarım gün o gün de bozuğum yoktu 50 verdim..ertesi hafta geldiğinde 35 verdim..öbür hafta çağırmak için telefon eçtığımda bana neden 35 verdin diye cak cak etti,ben de çok sinirlendim.hiç parasını az vermedin şimdiye dek büyük temizliğe geldiğinde aman hak geçmesin diye 70 filan verdim gülüğü 50 iken..işte 3 kuruşluk adama 5 kuruş verince 2 kuruşla seni satıyor şekerim..

geldim okudum yazılanları çitos bence birini bulma uğraş işlerle günlere böl o da bir aerobik sayılır:) ama bebekle nasıl olur bilmem... bizim komsunun midesi agrıyomus ya kız kıvrana kıvrana gitmiştiya hani yeni dogum yapan... kıza bir şişe şurup vermişler şimdi dipçik gibi :)))

Günaydın canım arkadaşlarım, bu sayfaya bir göz attım birazda geçmişi okuyup geliyorum:))
günaydın fıstıkımmm

hadi bakalım geçmişolsunn morr çok sevindimmm allah kurtarmış yavrucağı :1hug:

Afiyetler olsun Lillycim :içelim:

işte Akrep bu :sm_cool: bende artık sinirlenince çekirdeğe vurmuyorum kendimiyerimseniben

Huselcim pilav yerine çorba olsa daha iyi olmazmıydışutarafagitti pilav bana çok kilo aldırıyor:çok üzgünüm:

hay sen çok yaşa gülom 2 kıs 2:)
sırnaşık şey

Çitos aldırma daha iyisini bulursun ama bu kez bulduğuna tam hakkını ver fazla verecek olursanda hakkı olanı ver diğerini çocuklara harçlık veriyorum diyerek ver yerimseniben işleri kendin yapmaya kalkma enerjini ev işleri için harcama :jeyyar::jeyyar:

:CüvCüv::CüvCüv:
ya valla haber saldım arıyorum bakalım..bi de küçük yer olunca herkes gelmek istemiyor,ee sen de herkesi alamıyorsun..bakalım kendim yapıyoruz şimdilik büyük temizliklere birini bulucam artık..

Aman ev işi olmasa batu var şekerim enerjimi sömürcek..sabah uyandık emzirip geri uyutucam aklımca ben de uyuycam tabii.ama nerdee uyandı emdi 45 dk uaynık dıurdu anasının uykusunu açtı geri uyudu hem de 2,5 saat şu anda tekrar uyandı..:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar çok fenayım ya kafam yerinde değil hiç
diş ağrısı kafama kulağıma her yerime vurdu
gözümü bile zor açıyom evde olmak istiyom ben yaa

geçmişler olsun şeker.ben de dün diş tedavisine başladım..kanal başlandi bi dişime dolgu olacak da 5-6 diş var..ağzımda sağlam idş kalmamış..yaşlanmışız yavvvv..

sen de ihmal etme bence..

selam şekerler
hemen dünkü raporumu vereyim
sabah: 1 dilim ekmek, biraz peynir, 2-3 tane zeytin
öğle: tavuk döner, 2 dilim ekmek
akşam: 6-7 tane çiğ lahana yaprağı, 1 dilim (minik bir dilimdi ) yağlama

akşam eşimle birlikte 45 dk spor yaptık kızımızın çok hoşuna gitti karşımıza geçip güldü

huselim 60 haa bak ben bile unutmuşum o günleri vay bee ne istikrarsız insanım ben yaa

daha spor yapacam... ya bu evin ne bimez işi varmış beeeeee:)

yap işte kız ne şikayet ediyosun..bitmesin iş ki kilo verebilesin
ev işleri acaip kilo verdiriyor..
ben akşamları otururken kalkıyorum tuvalete gider gibi banyo temizliyorum odanın birirni siliyorum wc temizliyorum..hepsini birden değil tabii
eşimin haberi olmadan içeri geçmem gerekiyor çünkü yapışık ikiz gibi hep yanında olmamı istiyor..özlüyormuş.geçen akşam banyo temizlerken biraz uzadı sanırım fazla uğraştım;geldi bizimki bir afra tafra içeri gitti..
anacım buna nolduysa son zamanlar iyice üstüme düşmeler
dün tvde aşka inananlardanmısınız diye bir konu vardı.benimki bende inananlardanım dedi
ben şoklarda tabi bakakalmışım yüzüne..noldu dedi..yok bişey şaşırdım dedim..bir zamanlar tam tersini diyodun dedim..ben hatırlamıyorum dedi yaaa
ben 80 kiloyken adam aşka sevgiye inanmıyordu hep dışarda takılmaya çabalıyordu..
şimdi inanırmısınız 15 tatilde izin aldı hiç dışarı çıkmadı alışveriş hariç..bende rahatsızdım evdeydim..dedim belki sıkılır çıkar bende nefes alırım..adamda tık yok
akşam kk ya girdim eli elimde yazamıyorum dedim yazı yazıcam
küstü adam benimle ilgilenmiyosun sevmiyosun diye çocuk gibi
bende oyun açtım sırayla oynadık..
daha nedim şekerler
kilo vermek iksir gibi bişimiş hala şoklardayım..

kızlar çok fenayım ya kafam yerinde değil hiç
diş ağrısı kafama kulağıma her yerime vurdu
gözümü bile zor açıyom evde olmak istiyom ben yaa

çok geçmiş olsun doktora gitsene canım ya diş ağrısı çekilirmi

komşun adına sevindim canım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…