- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Ay evet ya benim misafirlerimde de öyle olmuştu, normal de yiyen insanlar beni görünce onlarında yemeyesi geliyor, onlar yesin diye yiyorsun çok kötü bir durum ya onlar yemeyince de suçluluk duygusu hissediyorsun
Tünaydın kızlar biraz geç oldu ama bi pazar uyuyayım dedim onu da ufaklık izin vermedi diş çıkarıyo da onla uğraşıyodum biraz huysuzlandı da yeni sakinleşti daha bende hemen geldimbazen motivasyonum düşüyo da sonra yazılanları okuyup motive ediyorum kendimi daha yolun başındayım şimdiden böyle oluyosa diye şeytan dürtüyo resmen ama pes etmek yok
Selamün Aleyküm tekrar
Hesapta 1 saat kalıp dönecektim komşudan ama sağ olsun kızlar çok güzel eğlenince alt komşuda salmadı
Baya kalabalıktıbir sürüde şey hazırlamış
Tabi hazır kalabalıkken bende fırsat o fırsat çaktırmadım ve sadece 4 adet sarma ve 1 kaşık makarna salatası yedim öğlenlik niyetine
Biraz evvel çıktık eve bir baktım bu sefer eşini göndermiş bir tepsi yiyecekleakşam abide yer dedi
Tabi ben pastadan kaçıp pasta peşimden gelince 2 çatal aldımartık akşamlık yemek yemem onun yerine koca bir bardak ayran içerim
Kıyamam kuzuya demekki baya ağrısı varİnşallah bir sonraki dişleri ağrısız sızısız çıkar
Kolay değil o durumda diyet yapmak ama ben inanıyorum başarabilirsinSabır canım
Sorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artıkBugunki menum
Sabah yarim kase mercimek ceyrek lavas iki catal peynir 1 tane salam bir lokma balli ekmek
Ara yarim portakal
Oglen bir kase ispanak yemegi iki kasik yogurt
Aksam 3 parca tavuk 3 yk makarna 4 yk salata 2 dilim turp
1 litre su spor yok bacaklarim mosmor olmuş yapmadim
Kizlr menum bukadar ama cok acim hic doymadim ne sabah ne ogle ne aksam ne olacak bu halim ya
Sorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artık
Afiyet olsun canim ismi farkli gelsede tadi guzel odem atiyor kilo vermeye yardimciInsan yemek yapinca guzel yemekler cikmazmi karsisinanormal zaman olsa gelmez.
Huzurvemavi ve kaptanım hibiskusumu aldim iciyorum. Esimle carsiya inmistik. Aktara narcicegi dedim o da bana hibiskus getireyim hemen dedi. Esim bana bakiyor o ne diye askim latince adı sanirim bosver dedim ama gulduk baya hibiskus asagi hibiskus yukari simdi :) Onceden sekerli iciyordum ama boylede icimi guzel.
Afiyet olsun canm acikinca. Tarcinli sut ic mutlaka bastirir ve tatli istegi duymazsinBugunki menum
Sabah yarim kase mercimek ceyrek lavas iki catal peynir 1 tane salam bir lokma balli ekmek
Ara yarim portakal
Oglen bir kase ispanak yemegi iki kasik yogurt
Aksam 3 parca tavuk 3 yk makarna 4 yk salata 2 dilim turp
1 litre su spor yok bacaklarim mosmor olmuş yapmadim
Kizlr menum bukadar ama cok acim hic doymadim ne sabah ne ogle ne aksam ne olacak bu halim ya
Tatli istegi icinde tarcin devadirSorma ya ben de regl olucam canım acayip tatlı istiyo yemişim diye evden tüm çikolata benzeri seyleri çıkarmıştım 3 tane bebe bisküvisi yedim artık
T turkmenkizi86 canım sen diyince araştırdım da bu çayı demir eksikliğine de çok iyi geliyomuş 7 aylık oğluma da bi kaç çay kaşığı versem bişey olur mu
Afiyet olsun canim ismi farkli gelsede tadi guzel odem atiyor kilo vermeye yardimci
Bu ara birde aclik otu var duydunuzmu arastirin ...
Yag yakici vucudun yag tutmasina engel oluyormus ve kabizlik icin cok iyi ...
12 saat arayla demlenerek iciliyor bilginize kizlar
Afiyet olsun canm acikinca. Tarcinli sut ic mutlaka bastirir ve tatli istegi duymazsin
1 bardak ilik sute 1 cay kasigi tarcin at ve ic ...
Tatli istegi icinde tarcin devadir
Elmanin uzerine tarcin atip yiyebilirsin
Çok güzel menü. Ben de çoğu kez öğlen ve akşamı birleştiriyorumKızlar kahvaltı menüm
Beyaz peynirli kepekli tost
2 haslanmış yumurta
Şekersiz çay
Öğle akşam beraber yine
Zeytinyağlı patlıcan
Tarhana çorbası
Yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
2.bucuk lt su
Çok iyi menü tam tarzımGunun ozetii
Sabah 2 bardak su
1 elma
11 gibi..
Peynir
Zeytin
Yesillik
2 d.ekmek
2 kofte
1 d.sucuk
Ara..
1 hibiskus cayi
3 yulafli biskuvi
Aksam...
1 k.mercimek corbasi
Z.Pirasa yemegi
Yesillik
Su.2.5 lt
Spor 20 dak
H.toplam spor = 60 dk.
Tskr edrm canm senin menunde cok guzel dikkatimi cektiÇok iyi menü tam tarzımsabah yiyrbildiğin kadar ye, son öğüne doğru azalt :) hem sabah yediklerin akşama kadar tok tutuyor insanı hem de gün içinde yakılıyor sabah öğünü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?