Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorum Bundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor

Kırmızı Grup ; Diademe E elifdnzzz Alya39
Sarı Grup ; @Titan_ @serenalar LargeGemini
Mavi Grup ; ISILDURU Huzurvemavi Urmiaa3
Yeşil Grup ; Esrasi X xyz_s M musmutlu8787
Mor Grup ; oynakbasi34 @deniz_74 zambak86

Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorum Hem takım her anlamda renglenmiş olur hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz

Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim

Geçen konuşmuştuk zaten canım henüz listede olmadığın için sıkıntı yok yoğunluğun bitince düzenli paylaşım yaparsan hemen listeye alırım zaten seni
Allah yardımcın olsun canım inşallah çabucak işin biterde aramıza dönersin

Geçen kış bende kısa kestirdim kulak üstü idi gri boyatmistim modaydi bu sene uzadı omuzda sarı rofle ilk işlemi 25 yaşında yaptırmıştım saçıma beyazım hala yok çok şükür

Benimde çok çok az var hatta inatla boyatmıyorum 3 aydır biraz saçlarım kendine gelsin boya ayda 1 de olsa yıpratıyor gerçi önümüzdeki hafta boyatsammı diyorum eşim arada diyor kız ufak ufak beyazlar var diye ama eşimin halaları kız onlarda beyazmı yıpratma saçını diyorlar :)

Eline emegine saglik canim guzel bir liste olmus ....
Mor lafinada baya guldum Allahta seni guldursun

Bu arada kızlar Takım yarışmasında düzenli paylaşım için devamlı diğer kaptanlarda uyarılarda bulunuyorlar
Bazen sadece bildirime gelenler oluyormuş yada sadece haftada 1 - 2 uğrayanlar onlarla ilgili sitem oluyor arada
Biliyorsunuz Yöneticilerde arada takımları gözden geçiriyorlar o yüzden listede olan herkes mutlaka günde en az 5 mesaj kuralına uysunlar

Heee çoğumuz zaten her gün buralardayız ama genel olarak tekrar hatırlatmak istiyorum çünkü düzenli paylaşım olmayınca liste dışı bırakmam gerekir normalde

Vallahi kaptanim bende cikim diyorum da aslinda bir haftadir yogunim birde ehliyet sinavina calisiyorum ondanda cikamdim son zamanlar malum hava cok kotu biraz havanin soguklugu kirilsin ilk firsatta cikacagim

Birde kaptanim benim adimi yazmayi unutmusun listede bende varim bu grupta saniyodum

Benimde tek tuk basladi beyazlar zamaninda cok boyadigim icin pekte istemiyorum aldim duruyor boyam gaza gelip boyasammi

Güle güle kullanın cicilerinizi oynakbasim bizde dün eşimle deri mont aldık iki tane baya indirim vardı çok içime sindi bayadir istiyordum gerçeğini

Yaptırınca da hep yaptırmak gerekiyor dibi geliyor çünkü sen bilirsin canım

Ben aslında sarıyı çok seviyorum ama eşim en son 1.5 sene evvel çok dikkat çekiyor diye kahve rengiye döndürdü ( kendi saç rengime yakın ) o yüzden pek dip boyama derdi olmuyor sadece şakaklarda olan beyazlar belli olunca boyarım diye düşünüyorum bundan sonrası için

Su mor olayi beni kopturdu birde ben sari gruptayim bikadar rastlanti olir uzerimdeki hirka civciv sarisi

Afiyet olsun canim

Allah kolaylik versin canim tez bitir islerini bekliyoruz
Amjn ,insallah oyle olur da biz de rahatlariz bir an once,cok sagol canim
oynakbasi34 Emegine saglik canim,bu hafta bu enerji ve motivasyonla super olacagiz biz

Geçen kış bende kısa kestirdim kulak üstü idi gri boyatmistim modaydi bu sene uzadı omuzda sarı rofle ilk işlemi 25 yaşında yaptırmıştım saçıma beyazım hala yok çok şükür
Ben baya bir kisa kestirdim,cok rahat ve severek kullandim yazin .uzun saci da cok seviyorum.uc yil oncesine kadar hep uzun du saclarim,son yillarda sendromlarami girdim ne yazin kestirip kisin uzatmaya calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…