İyi aksamlar kizlar. Nasilsiniz.
Kaptancim guzel bir gun gecirmissiniz ne guzel.cicilerinizide gule gule kullanin.
Bu hafta ben cok yogun olacagim.badana,resmi islemler, vs vs pazartesi ya da sali nakil devir isleriyle ugrasacagim.bir iki gun kv de kalacagiz.bu sebeple internet olmayacak.benim telim gecen hafta servise gitti.uc haftalik sure de olur demisler.gecici esimin telini kullaniyorum.onun ki de sorunlu nete girince kisa sure sonra kapaniyor.cuma gunu bildirim yapamayabilirim bu yuzden canLar.yazdiklariniz cok guzel,motive edici fikirler.uygulamak icin ben de can atacagim.
Geçen kış bende kısa kestirdim kulak üstü idi gri boyatmistim modaydi bu sene uzadı omuzda sarı rofle ilk işlemi 25 yaşında yaptırmıştım saçıma beyazım hala yok çok şükür
Eline emegine saglik canim guzel bir liste olmus ....Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorumBundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor
Kırmızı Grup ;Diademe E elifdnzzz Alya39
Sarı Grup ; @Titan_ @serenalarLargeGemini
Mavi Grup ;ISILDURU Huzurvemavi Urmiaa3
Yeşil Grup ;Esrasi X xyz_s M musmutlu8787
Mor Grup ;oynakbasi34 @deniz_74 zambak86
Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorumHem takım her anlamda renglenmiş olur hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz
Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim
Menün gerçekten harikasporunda bence toplam bir 45 dakika olmuştur ( zıplamalar aşağı yukarı bir 20 dakika sürmüştür diye düşünüyorum )
Ben ne güzel geçen sene 92 - 94 kglardayken 46 benden giyebiliyordum
Sanırım etim baya sıkı tabi birde pantolon baya dardı ama neticede oluyordu
Valla bugün aldığım kot 50 bedenLCW bedeni
48 çok rahat oluyordu ama bugün baktım 50 diyor tabi kesimde önemlidir belki ama yinede insan sinir oluyor o rakamı görünceşu an 46 olsam valla göbek atarım ama inşallah yaza kadar oda yine olacak
Canım kuzu hasta olacak diye sakınmainan alışıyorlar
Ben büyük kızım doğduktan 5 gün sonra falandı alışverişe çıkmıştım5 - 6 saat sokaktaydık hatta kuzu ağladıkça bir kuytu köşede emzirmeye uğraşıyordum
Ufak kuzuda da eşimin rahmetli Anannesi yatalak olduğu için son günlerimde ay acaba ne zaman görürüm torunumun çocuğunu, kim bilir ne zaman gelebilirsiniz falan diye kendi kendine üzülürken söz doğumdan sonra ilk sana geleceğim demiştimİnanmayacaksınız ama ben sabaha karşı doğumumu yaptım aynı gün öğlen 2de hastaneden çıktım normal doğum olduğu için ve eve gitmeden direk eşimin Anannesine gittim
Beni görünce şok oldu ne işin var burada diyededim çaya geldim İnanılmaz mutlu olmuştu Rahmetli hiç kendinide cocuğuda sakınmadan geldin diye ve inan ölene kadarda hep söyledi çılgın gelinim sen cansın diye
Karda yağsa mutlaka canımız sıkılıyorsa dışarı çıkarız çünkü cidden o soğuk hava bile mikropların kırılması için gerekliBak Almanlar yağmurda yağsa çocuklarıyla her gün yürüyüş yaparlar, karda yağsa çocuklarını her gün parka götürürler
Benimkilerinde bağışıklık sistemleri gelişti sanırım hiç hasta olmuyorlar dışarı çıktıkları için
Hee tabi onlarda grip oluyor arada ama o mikrobu genelde okulda havasız kaldıklarında kapıyorlar zaten
Yanında gelecek birimi yok al kuzunu çık bir hava al hem kuzu eve gelince mayışır daha güzel uyur hemde sen spor yapmış biraz kafa dağıtmış olursun
Benim büyük kuzu bugün okçuluğa giderken biraz erken çıkmış sahilde oturdum denizi seyrettim diyor bu soğuktainanılmaz iyi geldi ama diyor
Senin gibi gelin bulmuşlar öpüp başlarına koysunlar
Eminim oda senin titizlendiğinin farkındadırhem Allah görüyor karşı taraf görmesede olur be kuzum
8. Takım Haftalık Menü ve Spor Takip Listesi;
Üye.................... Paylaşılan menü & spor............................ eksik olan gün ..............................Toplam Spor
oynakbaşı
diademe
Işılduru
Titan
Esrasi
xyz_s
serenalar
Huzurvemavi
elifdnnz
alya39
deniz_74
zambak86
Urmiaa3
musmutlu8787
Benimde tek tuk basladi beyazlar zamaninda cok boyadigim icin pekte istemiyorum aldim duruyor boyam gaza gelip boyasammiGeçen konuşmuştuk zaten canım henüz listede olmadığın için sıkıntı yokyoğunluğun bitince düzenli paylaşım yaparsan hemen listeye alırım zaten seni
Allah yardımcın olsun canıminşallah çabucak işin biterde aramıza dönersin
Benimde çok çok az var hatta inatla boyatmıyorum 3 aydırbiraz saçlarım kendine gelsin boya ayda 1 de olsa yıpratıyor gerçi önümüzdeki hafta boyatsammı diyorum eşim arada diyor kız ufak ufak beyazlar var diye ama eşimin halaları kız onlarda beyazmı yıpratma saçını diyorlar :)
Yaptırınca da hep yaptırmak gerekiyor dibi geliyor çünkü sen bilirsin canım
Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorumBundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor
Kırmızı Grup ;Diademe E elifdnzzz Alya39
Sarı Grup ; @Titan_ @serenalarLargeGemini
Mavi Grup ;ISILDURU Huzurvemavi Urmiaa3
Yeşil Grup ;Esrasi X xyz_s M musmutlu8787
Mor Grup ;oynakbasi34 @deniz_74 zambak86
Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorumHem takım her anlamda renglenmiş olur hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz
Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim
Rakibem atsana resim bakim nasil oldun yakistimi iyi yaptimi kuaforunYaptırınca da hep yaptırmak gerekiyor dibi geliyor çünkü sen bilirsin canım
8. Takım Haftalık Menü ve Spor Takip Listesi;
Üye.................... Paylaşılan menü & spor............................ eksik olan gün ..............................Toplam Spor
oynakbaşı
diademe
Işılduru
Titan
Esrasi
xyz_s
serenalar
Huzurvemavi
elifdnnz
alya39
deniz_74
zambak86
Urmiaa3
musmutlu8787
Afiyet olsun canim
Amjn ,insallah oyle olur da biz de rahatlariz bir an once,cok sagol canimAllah kolaylik versin canim tez bitir islerini bekliyoruz
Ben baya bir kisa kestirdim,cok rahat ve severek kullandim yazin .uzun saci da cok seviyorum.uc yil oncesine kadar hep uzun du saclarim,son yillarda sendromlarami girdim ne yazin kestirip kisin uzatmaya calisiyorum.Geçen kış bende kısa kestirdim kulak üstü idi gri boyatmistim modaydi bu sene uzadı omuzda sarı rofle ilk işlemi 25 yaşında yaptırmıştım saçıma beyazım hala yok çok şükür
Mavi yazalim artik canim lutfenMavi olduk biz demek urmia kaç kilo ki?
Aygül kız yoksun sen liste dışısin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?