• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iiyi geceler arkadaşlar ben halen gıremıyorum cok kg aldım annemler oldugu ıcın hep yıyorum neyse carşamba yada perşembe gıdecekler bakalım ne kader artıyla donecegım aranıza

bu gün uludaga cıktık cok yoruldum şu an hıchalım yok hepiiiiniiiiiiiiiize ıyı geceler öptüm önümüzdekı hafta aranızdayım

Bende aranıza katılmak istiyorum,
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirima.s.
Kilom:64 ideal kilom 55 9 kg. vermem gerek, sizlerinde desteğiyle bunu başaracağımdan eminim..
Çok sık kilo alıp vermiyorum 2 çocuk sonrası kendimi bildim bileli 60-65 arasındayım, kilo almıyorum ama aynı zamanda veremiyorumda....
ılginize şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
kerebiç nasıl bişey arkadaşım merak ettik şimdi bi anlatsanızda bizde öğrensek?? herkese ii zayıflamalar a e olun

kerebiç mersine özgü bir ramazan tatlısıdır.irmikle yapılır...üstüne köpük krema eklenir...yemede yanında yat valla.....

bu arada çilekçiğim tekrar tebrik ediyorum.. çözmüssün bu işi..darısı başımıza..

sağolasın canım....darısı cümlemizin başına.....

8 takım arkadaşları merhaba bana hoşgeldin mesajı yazmışsınız.Hepinize teşekkür ederim ama daha takımınızda değilim.Olmayıda çok isterdim.Benim 15.08.2009 tarihli(cuma) kilom 61.8 bugün ise(cumartesi)kilom 61.2 ben takımdaymış gibi kendimle yarışıyorum.Her gün yarım saat(takıma kabul edilince spor odamdan çıkmam herhalde )yürüyüş bandına çıkıyorum.Günlük 3 lt su içiyorum.Eğer kabul edilirsem bırakın takımlarla yarışmayı kendi kabul edileceğim(tabii kabul ederlerse)takım içerisindeki tüm arkadaşlarlada yarışacağım.Kabul edilmesemde hedefim tüm takımların içinde birinci olmak.Cumaya kadar verdiğim kiloları size günlük bildireceğim.Hepinize başarılar.Saygılar;
SelmaY
bildirmeye devam et cnmm
önceden de dediğim gbi konulmuş bi kural var tabii bnm koyduğum değil
12 kiş en fazla
bunu sbnmcsm de bilirneden dersen o da gelip yazdığın da ona da dolduk dedim ama bi
kaç arkadaş çıkınca aldım
belki sana da öle olur
onun için
yoksa neden olmasıın
ama sen yazmaya devam et lütfen

Bende aranıza katılmak istiyorum,
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirima.s.
Kilom:64 ideal kilom 55 9 kg. vermem gerek, sizlerinde desteğiyle bunu başaracağımdan eminim..
Çok sık kilo alıp vermiyorum 2 çocuk sonrası kendimi bildim bileli 60-65 arasındayım, kilo almıyorum ama aynı zamanda veremiyorumda....
İlginize şimdiden teşekkürler..
arkadaşım üstede yazdığım gbi şuna bnm takım doldu ama motive olmak için girip günlük yazabilirsin bi boşlukta alabiliriim ama nezmn olur bilmem
iiyi geceler arkadaşlar ben halen gıremıyorum cok kg aldım annemler oldugu ıcın hep yıyorum neyse carşamba yada perşembe gıdecekler bakalım ne kader artıyla donecegım aranıza

ne diyim bilemedim bak ama ne göstercemi biliyorum:oklava::oklava::oklava::oklava:

günaydın arkadaşlar
dün çok süper bi gündü bnm içiin
öle çook kaçırmadım
sadece düzensiz yeme oldu bnm için o kadar

günaydın arkadaşlar...bugün tatilim bitiyor ve küf kokan yalnızlığıma dönüyorum...tatilde kilo almadım şükür istediğimi verdim..
sabah kalktım 1 adet elma yedim....canım bişi istemiyor.......

günaydn kızlar dün giremedim dışardaydım ama fzla kaçırmadım fkt sporlarımı ve meyve sevze yememi aksattım ama bugn tam gaz devam ediyorum sbh aç karnına 20dk yürüyüş yaptım sbh kahvaltısına da şekersiz çay kepek ekmek 1yumurta 1k.kpeynir domates yedim böle biazdn da mekik çekecem bu arada gbğim de 1.5cm incelmiş çoook sevindim

kızlar selammmm,
dün giremedim teyzemlerdeydim ama ben ufak tefek kaçırdım biliomusunuz çok değil ama iş yerinde olduğum gibi düzenli yapamıorum evde olunca senağlama senağlama
yarın itibariyle tekrar eski düzene geçilioooorr

Merhaba dağçileği msj. aldım.Kilom cuma=61.8 cumartesi=61.2 pazar=61 nasıl gidiyorum ama, umarım iyidir.Arkadaşlar günlük kilolarını yazsalar dahada hırslanacağım.Mesajlarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Sağlıklı kilo vermeler.(Arkadaşım dağçileği (birebir varım)başlama kilon kaç?)Hoşçakalın

Merhaba dağçileği msj. aldım.Kilom cuma=61.8 cumartesi=61.2 pazar=61 nasıl gidiyorum ama, umarım iyidir.Arkadaşlar günlük kilolarını yazsalar dahada hırslanacağım.Mesajlarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Sağlıklı kilo vermeler.(Arkadaşım dağçileği (birebir varım)başlama kilon kaç?)Hoşçakalın

bu akşam eve geçecem ama şuan 76.4 kg....günlük kilo yazmıyoruz..ancak haftalık bildiriyoruz....zemuszemus

benide kabul edicek bi grup varmı=) çok hırslıyım ama genede desteğe ihtiyacım var..en az 10 kilo vermem lazm..boyum 1.59 kilom 64..şimdiden teşekr ederm:))

merhaba arkadaşlar.. fenayım regi oldum.. sabahtan beri kıvranıyorum..
bugünkü yediklerime gelince:1 bardak süt içtim 1 kesme şekerle.. 1 elma.. 1 bardak yeşil çay.. ılık su içmeye çalışıyorum..
ben yatayım duramıyorum ayakta..

Back
X