Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
dağçileği tbrik ederim canım
günaydın arkadaşlar bugün buluşmamız var:lepi:
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım
dağçileği tbrik ederim canım
slm kızlar ben bugn gremicem akşama anca gelirim inş dışarda fazla kaçırmam ya hadi hhepinizi öptm kendinize ii bakın
günaydın bacılar......
sabah kahvaltımı yazayım 4 kuru kayısı 1 kase yoğurt
ÇİLEKCİMM GÜNAYDINNNNNN....
teşekkür ederim canım........
gecmısı okumadan once herkese gunaydııınnn. ben dun gıremedım cok ısım vardı aksam sızmısım... dun 1 elma 1 armut 1 kepek ekmek lıght peynır tost 1 dılım kek yedım. 2-2,5 lt su ıctım tum gunum bu tabı saatlerce yaptıgım temızlık de cabası yanı.. sımdı tekrar temızlık yapıp sagı solu bı toplym mısafır var aksama yatılı muhtemelen bugun de pek olmam haberınız olsun..
dagcılegı tebrıkler cnm. akrep33 elma dıyetıyle vermıs o kadar kıloyu ben sok oldum cok da fazla kılosu yok. ya ben eksı elma yıyemıyorum zaten artık boyle dıyetler yapamam staja baslıyorum pazartesı. evde kahvaltı yaaprım her sabah oglen ne yenır bılemıyorum yemek olayı nasıl orda bakcam duruma gore. cantamda kepeklı bıskuvı falan tasırım heralde :) aksam yemegını de hafıf gecırırım oglen kalorılı seyler olur aksam meyveyle gecıstırırm falan boyle dusunuyorum zaten ramazan gelıyor. kesın kılo verırım her ramazanda oldugu gıbı.
dagcılegı tebrıkler cnm. akrep33 elma dıyetıyle vermıs o kadar kıloyu ben sok oldum cok da fazla kılosu yok. ya ben eksı elma yıyemıyorum zaten artık boyle dıyetler yapamam staja baslıyorum pazartesı. evde kahvaltı yaaprım her sabah oglen ne yenır bılemıyorum yemek olayı nasıl orda bakcam duruma gore. cantamda kepeklı bıskuvı falan tasırım heralde :) aksam yemegını de hafıf gecırırım oglen kalorılı seyler olur aksam meyveyle gecıstırırm falan boyle dusunuyorum zaten ramazan gelıyor. kesın kılo verırım her ramazanda oldugu gıbı.
GNYDN OSLEMCİMMM....KOLAY GELSİN SANAAA....
GEÇEN GÜN M.KÖYDEN SEN METROBÜSE BİNDİN Mİ? SANKİ SANA BENZER BİRİNİ GÖRDÜM DE??
OFF OFFF ŞU RAMAZANDAA KİLO ALMAK BİR BANA MI YAAAAA......
SIRF BU YÜZDEN HAFTAYA DİYETİSYENE GİDİCEMMM.....LİSTE İSTEYECEMM....:):)
a.s.![]()
günaydın aarkadaşlar
kaçıncı olduk buarada???
dağçileği tebrikller cnm
sabah 1 yeşil elma ama bayağı büyüktü ya çenem yoruldu
öğlen ve ikindide de elma yicem akşamada balık salata
öpüyorum sizleri
arkadaşlar ben ramazanda sahura pek kalkmam ama busefer kalkıcam heralde çnkü hem sıcak hem günler uzun ama geçen sene deil diger sene 4 kilo vermiştim sahurdalıght süt içerdim iftardada 1kase çorba salata yer kalkardım bazı haftanın3 yada4 günüde haşlama tavuk fırında balık yada haşlama sebze yiydum tatlı yerinede elma yiyodum akşamları bide yürüyüş yapardım tam 4kilo verdim buşekilde
yine böyle yapmayı düşiünüyorum bakalım inşallah 4 kilo vericem öyle hedefledim kendime bakalım inşallah
inşallah canım...bende ramazanda en az 6 kg vermek istiyorum...bakalım...inşallah.... zemuszemus
dağçileği canım sen nasıl bir uygulama yaptın kilo vermek için...
2 hafta da epey yol katettin tebrikler şeker.
ben eskiye oranla çok çok çok az yedim....bide sporu artırdım..kilo fazla olunca az olanlara göre daha çok kilo veriliyor....60 lara inince daha zor olacak...bu haftada denizdeydim...baya ii oldu anlayacağın...tek tip beslenmedim yani....herşeyden çok çok çok çok az yedim...bazılarını sadece kokladım.....
buarada akrep bende mersinde büyüdüm..2 hafta önce mersindeydim...özledim mersini.......
anladım şeker..
aslında işin sırrı burda biliyomusun ama uygulayamıyoruz işte...
herşeyden yemek ama az yemek......
hem sünnet hem sağlık..
yapabilene de bravo kaydirigubbakcemile5
hadiiii....
mersinle alakan nerden peki...
mersinli değilmisin...
çok sevindim canım benim..görüşseydik keşke ne güzel olurmuş..
hep kilomuzdan söz ederdik kaydirigubbakcemile3