• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım harika bir adım
okul bitince denklik belgesi vereceklermi çocuk gelişimi mezunlarına burda veriyorlar ve okul bitince
üniversite sınavlarına girip açıköğretimden anasınıfı öğretmeni olabiliyorsun
hem okul hem iş birarada devam ediyor ufkunu geniş tuta.s.

selmacım puanı çok mu düşüktü oğlunun
otur ve konuş ne istiyor hayattan beklentisi nedir
sebepleri nedir birlikte dökün ortaya
herşey okul başarısı demek değil hayatta başarılı olsun
bunun içinde iyi bir değerlenedirme şart canıma.s.
evt cnm denklik belgesi var
öss ye girerseen ek puan veriyorlar
olacak bu sefer biliyoruum
bu sefer kaderr bnle olacaak bnm yanımda olacaak
önce inanmak lazıım:lepi:

ayrıca haftaya yİne yarıŞ varmıŞ 6. Takımlaaa.....

Bu sefer yİne 1. Olmaya varızz dİmeeeee...(ee aldıĞım kİloyu telafİ etmem lazım tabİİ takımdan atılmaz İsem :(((

haftaya var yarıış ve bu aldığın 3 kilo geri gitceek gitmezse görüürsüün sen
takımdan mı atılıooom şutlanıoonmu görüşürüz omnkötükedihüso

geldıımm :D ben de benım durum kotu sanıyodum ben de +400gr. 57.900 üm vermek ıcın cok ugrastım o 400 gramı ama ınat ettıler gıtmedıler bu hafta kokten gıdecekler.... :oklava:

amanınnn gözünn yağını yiyeeem neslihann ne yaptın sen böle
yaktın bizi 3 kilo artıdaaasn :oklava:

bu ara bnde +1 deyiiim:oklava:
arkadaşlar bu hafta sondan birinciyiiz:çok üzgünüm:
haftaya baştan birinci olcaz:hooray:
yine söz verceez yine detoks yapacağız yine yarışacağız ve yine olacağız:lepi:
lama cimi yookvereliniortakkötükedihüso

YOK LAMASIDA YOK SÖZZZ CİMİSİDE HİÇÇ YOKKK....YETER ARTIK BANA GÖSTERDİĞİNİZZ TÖLERANSLARRR VALLA HAFTAYAVERMEZSEM ŞUTLA BENİ.....

evt cnm denklik belgesi var
öss ye girerseen ek puan veriyorlar
olacak bu sefer biliyoruum
bu sefer kaderr bnle olacaak bnm yanımda olacaak
önce inanmak lazıım:lepi:

haftaya var yarıış ve bu aldığın 3 kilo geri gitceek gitmezse görüürsüün sen
takımdan mı atılıooom şutlanıoonmu görüşürüz omnkötükedihüso

mafoldumben mafoldumben :1no2:

kızlar nasılsınız bakalım ben iyi olmaya çalışıyorum halen işlerimde çok fazla gelmiyorum şimdi fatura kesecem ona başlamadna önce bir size bakayım dedim ama herkez artıda bu hafta sanırım bende dahil olmak üzere :)
haftaya inşallah bol bol - gelecek inşallah

cıdden arkadaŞlar olmuyorr nıye bÖyle yapıyoruz kıııı.....

Kendımızı nefsımızı nıye tutamıyoruz kı.....herŞey elımızdeee evettttt....ramazan gelecek 20 gÜn sonraa daha kÖtÜ olcakk sabah yıycezz akŞam yıycezz ohh 2 ÖĞÜn dıye yıycez de yıycezzz yooo buna ızın vermeyeceĞımmm nefsımı ÖldÜrÜcemmm....ÖldÜ oo yaŞamıyorrrr.... Gerekırse aÇ gezerımm amaa yemıyorummm artıkkkkk...bıttııı....benı bır daha artıda gÖrmıyceksınızzz......

cİdden arkadaŞlar olmuyorr nİye bÖyle yapıyoruz kİİİİ.....

Kendİmİzİ nefsİmİzİ nİye tutamıyoruz kİ.....herŞey elİmİzdeee evettttt....ramazan gelecek 20 gÜn sonraa daha kÖtÜ olcakk sabah yİycezz akŞam yİycezz ohh 2 ÖĞÜn dİye yİycez de yİycezzz yooo buna İzİn vermeyeceĞİmmm nefsİmİ ÖldÜrÜcemmm....ÖldÜ oo yaŞamıyorrrr.... Gerekİrse aÇ gezerİmm amaa yemİyorummm artıkkkkk...bİttİİİ....benİ bİr daha artıda gÖrmİyceksİnİzzz......

katılyıorum 3-5 ay dişimizi sıkıyoruzz verıyoruzz kilocukları sonra tıg gıbı oluyoruzzz ...

kızlar nasılsınız bakalım ben iyi olmaya çalışıyorum halen işlerimde çok fazla gelmiyorum şimdi fatura kesecem ona başlamadna önce bir size bakayım dedim ama herkez artıda bu hafta sanırım bende dahil olmak üzere :)
haftaya inşallah bol bol - gelecek inşallah
hepimiz artıdayız cnmm
bir elimphia 800gr verdii
haftaya birinciyiz inşallah

nasıl bı aferın oyle yahu oklavalı falan :) aldım sağol.. en az 2 kg bu hafta gene... bı hafta sıkınca dıger hafta bosluyoruz ama. verelım sunları gıtsınler yahu...
o aferinden sanda banada tüm artılara geldiii
haftaya görüşeceğiiz

kaptanım bu hafta sana yardım edemiyorum kusura bakma listeyi sonra bana gönderirmisin ben düzenliyemiyecem sanırım

tmm cnm mail olarka atarım sanaa

cİdden arkadaŞlar olmuyorr nİye bÖyle yapıyoruz kİİİİ.....

Kendİmİzİ nefsİmİzİ nİye tutamıyoruz kİ.....herŞey elİmİzdeee evettttt....ramazan gelecek 20 gÜn sonraa daha kÖtÜ olcakk sabah yİycezz akŞam yİycezz ohh 2 ÖĞÜn dİye yİycez de yİycezzz yooo buna İzİn vermeyeceĞİmmm nefsİmİ ÖldÜrÜcemmm....ÖldÜ oo yaŞamıyorrrr.... Gerekİrse aÇ gezerİmm amaa yemİyorummm artıkkkkk...bİttİİİ....benİ bİr daha artıda gÖrmİyceksİnİzzz......

katılyıorum 3-5 ay dişimizi sıkıyoruzz verıyoruzz kilocukları sonra tıg gıbı oluyoruzzz ...

hadi bakalım göreceğiz
bnde burda kendim dahil herkesi mezun olark görmek istiyoruuum
sonuçta mezuniyet demk tığ gibi istediğinz kiloya kavuşmak demektr

azracım ayrıldığım kilomu bilmiyorum bu sabah tam 77 idim
listeye girmek isterim hazır göçmüşken içim rahat rahat:)))

çocuğu kesnlke üzme sıkma
onla bu konu da konuşmanı tavsiye ederim yadırgamnı asla değiil çünkü sen onu yererseen yine sonuçta değişklik olmyacaktr emin ol
oturun konuşun ve probleminiin ne olduğunu anlayın cnmm
evet çocuk bakmak büyüütmk bana göre dünyann en zor mesleği
allah yardımcımız olsuun

kızlar birde bn dün çarşıya çıktığımı yazmıştııım
adana olgunlaşlam enstitüsü var burda
orda çocuk gelişim die bir bölüm var 2 yıl örgün son yılı staj olaraktan 3 yıl eğitim vern bir bölümü var
allah izin veririse 17 ağustosta kayıtları başlıyormuş bi arkadaşımla kayıt olcam
3 yıl sonra devalet anaokullarında özel anaokulların da yardımcı öğretmen olark başlıyorsuuun
evde otur otur olmuyor artıık hayata bi yerden başlamka gerek
zaten şu kriz ortamnda doğru düzgün iş de yoook
anlıcnız şimdi okullu olduk sınıfları doldurduuuk

hayırlı olsun canım ya kolay gelsinnnnnnnnn çok sevindim adına..zemuszemus

azracım ayrıldığım kilomu bilmiyorum bu sabah tam 77 idim
listeye girmek isterim hazır göçmüşken içim rahat rahat:)))

husel ayrıldığın kiloyuu bnde hatrlamıyoruuum
onu nerden nasıl bulabiliriiiz acaba
bnde aslında vardı ama pc me format attrdım geçen hafta o da doğal olarark silindiii

Back