• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bu gÜn ara verdİm yarın devam

yarın sabah adamakıllı kahvaltı yapcam ozledım yaa teyzemlere falan gıttım kalmaya mıllet yemek yıyo kahvaltı yapıo cay sımıt peynır ındırıyo mıdeye ben karpuz yedım hep :D off yarın sabah kahvaltı yapcm kesın sonrasında karpuz yerım gene.

yarın sabah adamakıllı kahvaltı yapcam ozledım yaa teyzemlere falan gıttım kalmaya mıllet yemek yıyo kahvaltı yapıo cay sımıt peynır ındırıyo mıdeye ben karpuz yedım hep :D off yarın sabah kahvaltı yapcm kesın sonrasında karpuz yerım gene.

bnde yarın kahvaltı yapcaam peynir domates salatalığı özlediim ama öğlen yine karpuz akşam yine karpuz
ve yaz çıkıncaya kadaar karpuz görmek istemiyorum bidahaha
ama selma ve özlem sizi tebrik ederiim canlarııımopuyorumnanaktan

bnde yarın kahvaltı yapcaam peynir domates salatalığı özlediim ama öğlen yine karpuz akşam yine karpuz
ve yaz çıkıncaya kadaar karpuz görmek istemiyorum bidahaha
ama selma ve özlem sizi tebrik ederiim canlarııımopuyorumnanaktan

vallahı ben sıze cok tesekkur ederım aylardır ugrasıp veremedıgım kılolarımdan kurtuluyorum sızın destegınızle. bu rakamı gorebılcegım hıc aklıma gelmıodu. ben 58 gorym dıe dua ederken ohoo :)

vallahı ben sıze cok tesekkur ederım aylardır ugrasıp veremedıgım kılolarımdan kurtuluyorum sızın destegınızle. bu rakamı gorebılcegım hıc aklıma gelmıodu. ben 58 gorym dıe dua ederken ohoo :)

58 den de aşağımısın seen:1shok: :1shok:
yarında yapsan karpuzu seni cumaya mezun edriiz:lepi:

Hemşom güzel haberinle mutlu oldum,
Allah tamamına erdirsin inş.
Artık zayıflama derdin de kalmadı bu durumda;)
Hadi yeğenimizi kucağına al da yine görüşelim.

Kıslar ya, bu karpuz mucizevi bişey mi yoksam?
Herkes bir anda zayıflamış ve motive olmuş sankim.
Ben 1,5 günden sonra devam edemediğimi yazmıştım hatırlarsanız.
Pek uygulayabileceğimi de sanmıyorum açıkçası.
En başta kocamın dır dırından korkuyorum çünkü;))

Kıslar ya, bu karpuz mucizevi bişey mi yoksam?
Herkes bir anda zayıflamış ve motive olmuş sankim.
Ben 1,5 günden sonra devam edemediğimi yazmıştım hatırlarsanız.
Pek uygulayabileceğimi de sanmıyorum açıkçası.
En başta kocamın dır dırından korkuyorum çünkü;))

evt cnm yaa
takım olduğumz burda ne için bulunduğumuzu hatrladık bianda
sen neden uygulayamadıjn peki anlamadıım

öff ya bı kacamak yapym dedm yaptıgıma yapacagıma pısman oldum. yapmıyorum bıdada hıh... cok da bısı degıldı yaa .. nıye boyle oldu kı ya mıde artık karpuzdan baska bısı kabul etmıyo :) ya da ılacların yan etkısı. çözemedim..

günaydın kızlar...
ben sabah cornflakes ve sütle kahvaltımı yaptım bugün sandviçten farklı bişi yemek istedim...ben regl olcam kızlar deli gibi şişim ya tam da tartı günü öncesi moralim bozuldu:(

Back