selam naz ben burdayım meydanı boş bıraktık sanma:)valla buralarda olmasak da herkes çok azimli bu hafta kg verme rekorları kırcaz izle ve gör...
inşallah canım görücez bakalım . sen bizim takıma uğramıştın değilmi canım . benmi yanlış hatırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam naz ben burdayım meydanı boş bıraktık sanma:)valla buralarda olmasak da herkes çok azimli bu hafta kg verme rekorları kırcaz izle ve gör...
inşallah canım görücez bakalım . sen bizim takıma uğramıştın değilmi canım . benmi yanlış hatırlıyorum
olabilir canım valla hatırlamıyorum ya bir arkadaşa şişkinliği alıcı bir tarif vermiştim ama bilmem ki..hatta sonradan hatırlamaya çalıştım ama bulamadım..kaçıncı takımdınız siz??
kaptanım hamileyim inanamıyorum ben zayıflamaya calısırken hamile kalmısım hala saskınım
kaptanım hamileyim inanamıyorum ben zayıflamaya calısırken hamile kalmısım hala saskınım
evet ilk bebeğim canım saolaaa ne güzel haber hayırlı olsun canım...çok sevindim...ilk bebeğin mi?
cnm bnm çok çok sevndiim
sana anlatamm duygularıımı allah bilir sen nasılsındır
dileirm kucağına sağsalim almak nsip etsin rabbim
allahım öncelkle burdaki arkadaşalr sonrada tüm isteyenlere versiin
özlem nesılsın karpuza devammı
özlem nesılsın karpuza devammı
süpersin zlem:lepi::lepi::lepi:
inşallah canım verirsiiin o vakte kadar evet azmetmek önemli