• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam naz ben burdayım meydanı boş bıraktık sanma:)valla buralarda olmasak da herkes çok azimli bu hafta kg verme rekorları kırcaz izle ve gör...

inşallah canım görücez bakalım . sen bizim takıma uğramıştın değilmi canım . benmi yanlış hatırlıyorum

inşallah canım görücez bakalım . sen bizim takıma uğramıştın değilmi canım . benmi yanlış hatırlıyorum

olabilir canım valla hatırlamıyorum ya bir arkadaşa şişkinliği alıcı bir tarif vermiştim ama bilmem ki..hatta sonradan hatırlamaya çalıştım ama bulamadım..kaçıncı takımdınız siz??

kaptanım hamileyim inanamıyorum ben zayıflamaya calısırken hamile kalmısım hala saskınım

kaptanım hamileyim inanamıyorum ben zayıflamaya calısırken hamile kalmısım hala saskınım

cnm bnm çok çok sevndiim
sana anlatamm duygularıımı allah bilir sen nasılsındır
dileirm kucağına sağsalim almak nsip etsin rabbim
allahım öncelkle burdaki arkadaşalr sonrada tüm isteyenlere versiin

aaa ne güzel haber hayırlı olsun canım...çok sevindim...ilk bebeğin mi?
evet ilk bebeğim canım saol

cnm bnm çok çok sevndiim
sana anlatamm duygularıımı allah bilir sen nasılsındır
dileirm kucağına sağsalim almak nsip etsin rabbim
allahım öncelkle burdaki arkadaşalr sonrada tüm isteyenlere versiin

saol bitanem amiin ben de anlatamam duygularımı hala saskınım allahım herkese nasip etsinturkbayragi

ben geldim kızlar nerdesniiiz bu sabah 9 da erkenden arkadaş tel actı kahvaltıya başka br arkadaşa gttiiiik ve orada sadece biiiiiiir dlm ekmek yedım öglendede bır kaşık bulgur pılavu et sote biiir kase hoşaf bu gün yapamadım daha dogrusu ara verdim yarın devam korkmayın kg verdim süpriiiiz cumata

özlem nesılsın karpuza devammı

sen nasılsın bu arada heyecandan sormayı unuttum :D ya uzun zamandır gıyemedıgım pantolon uzerıme oldu.alkisalkisalkis subatta aldıgım gobegımı ıcıme cekerek kapattıgm pantolon rahat rahat kapanıo ustelık bol gelıyo :D sevıncten havalara uccam yaaa

Back