• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar
sabah: 1 simit
ara: neskayfe
ogle: ekşili kofte, salata
ara:neskayfe
aksam: 1 lahmacun. napayım yaa kardesim bendeydi ben de yedim.
ayağın nasıl oldu adaş:teselli:
ben geldim ama kımsecıkler yok. eve gelir gelmez ılk ıs tartıya cıkmak oldu :D bu haldeyken bıle guldurdu yuzumu tartı, yarın sabah daha ıyı cıkacagına emınım. cuma gunu havalara zıplıcam kesın :D
cumaya daha çook sevineceğiz emiin olzemuszemusopuyorumnanaktan
Ben geldİm Şu an aclıktan baŞım agrıyor erken yatsam y olacak
bnde de aynı durum var selmacım
ama bu başağrısı iyiye işaret vucüdün yağ yaktığınn göstergesikaydirigubbakcemile5

selam 8. takım
cumaya az kaldı hepınızı pızza pasta ıle boll opuyorum :jeyyar:
oy oy oy walla istediğin şekil öpebilrsiin canikooom kaydirigubbakcemile3

günaydın
e benım basım cok agrımadı dun gayet ıyıdım kı karpuzdan baska hıc bısı yemedım dun. yag yakmıyo muyum yaaaa :çok üzgünüm:

günaydın
e benım basım cok agrımadı dun gayet ıyıdım kı karpuzdan baska hıc bısı yemedım dun. yag yakmıyo muyum yaaaa :çok üzgünüm:

herkes de aynı şey olacak die bi kaide yokyerimseniben
sen üzme canını :teselli:
kilon da sonuçta bi değişklik var değilmiCADIARZU

herkes de aynı şey olacak die bi kaide yokyerimseniben
sen üzme canını :teselli:
kilon da sonuçta bi değişklik var değilmiCADIARZU

olmaz mı :) hem de super bı degısıklık var ben bu fazlalıkların hepsı gıdene kadar karpuz yıyebılırm zaten cok severım kendısını :) gecen yaz gecenın 3 unde kalkıp karpuz yedıgımı bılırım :) sımdı yemıyorum tabı :)

günaydın kızlar nasılsınız
bakıyorum herkez tam gaz devam süper ama benim bir sorunum var adet olmadığım için şişlik devam ediyor ve tartılmaya korkuyorum yaa

günaydın kızlar nasılsınız
bakıyorum herkez tam gaz devam süper ama benim bir sorunum var adet olmadığım için şişlik devam ediyor ve tartılmaya korkuyorum yaa

gunaydın valla ben superım :) sen nasılsın? gecen haftalarda o dert bende de vardı kurtuldum sukur. darısı senın basına. sogan suyu ıcın adet duzenleyıcı dıolar ama dogru mudur bılmem. ben gecen ay olmamıstım bu ay sabahları sogan suyu ıcıodum oldm. ondan mıdır bılmıyorum ama .. yanlıs bılgılendırmek ıstemem.

gunaydın valla ben superım :) sen nasılsın? gecen haftalarda o dert bende de vardı kurtuldum sukur. darısı senın basına. sogan suyu ıcın adet duzenleyıcı dıolar ama dogru mudur bılmem. ben gecen ay olmamıstım bu ay sabahları sogan suyu ıcıodum oldm. ondan mıdır bılmıyorum ama .. yanlıs bılgılendırmek ıstemem.
doğru biliyorsun tatlım soğan suyu rahim için mucize dene bilir rahimdeki bütün pisliği temizliyormuş ama ben kokusundan dolayı içememiştim ama sen limon sıkıyormuşun ozaman içe bilirim belki bende deniyecem inşallah benimde gelir ve zayıflatır :)

doğru biliyorsun tatlım soğan suyu rahim için mucize dene bilir rahimdeki bütün pisliği temizliyormuş ama ben kokusundan dolayı içememiştim ama sen limon sıkıyormuşun ozaman içe bilirim belki bende deniyecem inşallah benimde gelir ve zayıflatır :)

hıc kokmuyo valla daha az once ıctım.

bn kızlar bugün öğleden sonra olmucaam bi arkadaşım var ona gtceeem
korkamyıın gittiğim yerde ne ikram edilerse edilsiin tabii olarak geri çevirecem

yalnız bn şu bitki çayı oalyını içemiyorum
ama bugün doğadan yeşilçayı alıp içeceem
elimphia arkdaşımz tavsiyesi üzerine

selam kızlar herkese günaydınlar...2 gün işe gelemedim ya toparlayana kadar giremedim bakıyorum karpuz diyeti süper gidiyor cumayı 4 gözle bekliyorum valla..:)
sabah kahvaltımda aynı kepekli sandviçimi yedim şekersiz çay içtim şimdi cornflakesimi sütle karıştırıp yedim 2 avuç kadar ama..

yalnız bn şu bitki çayı oalyını içemiyorum
ama bugün doğadan yeşilçayı alıp içeceem
elimphia arkdaşımz tavsiyesi üzerine

doğadanın çok çeşidi var canım benim dediğim a,c,e vitaminli..gingoklusunu da seviyorum ben..içine bir ttalandırıcı atıyorum daha hoş oluyor bir de çok sıcak içme azcık ılısın dik iç:)

yeşilçayı mutlaka en az 2 fincan içmemiz gerek kızlar..metobolizmayı hızlandırıyor,vücuttan toksin attırıyor ve enerji sağlıyor..bağırsakları da düzene sokuyor....ben de tadını çok sevmiyorum ama ilaç diye düşünüp içmek lazım mümkünse hergün aynı saatte içebilirsek vücut daha çabuk alışıyor ve unutmuyorsunuz..örneğin kahvaltıdan sonra ve akşam emeğinden sonra gibi...yemekten sonra sıcak bişeyler içmek zaten bizim kültürümüzde var ve yararlı....içemeyenlere içine tatlandırıcı ve limonla denemelerini de önerebilirim içimi daha rahat oluyor...

yine kimsecikler yok sanırım...:(
kızlar şimdi öğle yemeğinden geldim:
1 kase çorba
2 kaşık yoğurtlu semizotu
yağsız salata
bir dilim kepek ekmeği yedim..

huuuu huuuuu komşu komşu nerelerdesiniz sizi hiç yarış modunda göremedim. demek ki 1. liği bize bıraktınız sağolun kızlarrrropuyorumnanaktandelikafadulden

selam kızlar,
Ben karpuz diyetine 1,5 gün dayanabildim.
Maalesef devam ettiremedim.
ama yediklerime dikkat ediyorum merak etmeyin.
Öpüyorum hepinizi

huuuu huuuuu komşu komşu nerelerdesiniz sizi hiç yarış modunda göremedim. demek ki 1. liği bize bıraktınız sağolun kızlarrrropuyorumnanaktandelikafadulden

selam naz ben burdayım meydanı boş bıraktık sanma:)valla buralarda olmasak da herkes çok azimli bu hafta kg verme rekorları kırcaz izle ve gör...

Back