Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağın nasıl oldu adaş:teselli:selam kızlar
sabah: 1 simit
ara: neskayfe
ogle: ekşili kofte, salata
ara:neskayfe
aksam: 1 lahmacun. napayım yaa kardesim bendeydi ben de yedim.
cumaya daha çook sevineceğiz emiin olzemuszemusopuyorumnanaktanben geldim ama kımsecıkler yok. eve gelir gelmez ılk ıs tartıya cıkmak oldubu haldeyken bıle guldurdu yuzumu tartı, yarın sabah daha ıyı cıkacagına emınım. cuma gunu havalara zıplıcam kesın
![]()
bnde de aynı durum var selmacımBen geldİm Şu an aclıktan baŞım agrıyor erken yatsam y olacak
oy oy oy walla istediğin şekil öpebilrsiin canikooom kaydirigubbakcemile3selam 8. takım
cumaya az kaldı hepınızı pızza pasta ıle boll opuyorum :jeyyar:
günaydın
e benım basım cok agrımadı dun gayet ıyıdım kı karpuzdan baska hıc bısı yemedım dun. yag yakmıyo muyum yaaaa :çok üzgünüm:
herkes de aynı şey olacak die bi kaide yokyerimseniben
sen üzme canını :teselli:
kilon da sonuçta bi değişklik var değilmiCADIARZU
günaydın kızlar nasılsınız
bakıyorum herkez tam gaz devam süper ama benim bir sorunum var adet olmadığım için şişlik devam ediyor ve tartılmaya korkuyorum yaa
doğru biliyorsun tatlım soğan suyu rahim için mucize dene bilir rahimdeki bütün pisliği temizliyormuş ama ben kokusundan dolayı içememiştim ama sen limon sıkıyormuşun ozaman içe bilirim belki bende deniyecem inşallah benimde gelir ve zayıflatır :)gunaydın valla ben superım :) sen nasılsın? gecen haftalarda o dert bende de vardı kurtuldum sukur. darısı senın basına. sogan suyu ıcın adet duzenleyıcı dıolar ama dogru mudur bılmem. ben gecen ay olmamıstım bu ay sabahları sogan suyu ıcıodum oldm. ondan mıdır bılmıyorum ama .. yanlıs bılgılendırmek ıstemem.
doğru biliyorsun tatlım soğan suyu rahim için mucize dene bilir rahimdeki bütün pisliği temizliyormuş ama ben kokusundan dolayı içememiştim ama sen limon sıkıyormuşun ozaman içe bilirim belki bende deniyecem inşallah benimde gelir ve zayıflatır :)
yalnız bn şu bitki çayı oalyını içemiyorum
ama bugün doğadan yeşilçayı alıp içeceem
elimphia arkdaşımz tavsiyesi üzerine
doğadanın çok çeşidi var canım benim dediğim a,c,e vitaminli..gingoklusunu da seviyorum ben..içine bir ttalandırıcı atıyorum daha hoş oluyor bir de çok sıcak içme azcık ılısın dik iç:)
huuuu huuuuu komşu komşu nerelerdesiniz sizi hiç yarış modunda göremedim. demek ki 1. liği bize bıraktınız sağolun kızlarrrropuyorumnanaktandelikafadulden