kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 özge cadısı . kıs 3 ge ler seni bekliyi . sen tüm takımları hatmetmişin cadı . hergün nerdeydin nan ....:mymeka::mymeka:hahayytttt
gülerim yavrucum
çünkü bende lazım hemde harbi lazşakkıdışakkıdışakkıdı
rize ardeşenliyim tatlım
şimdi ben sana nasıl kıyacağım bilmiyorum ama seni üzülerek de olsa yenmem gerek biliyorsun ŞenizŞenizŞenizŞeniz
inşallah cnm çocukların olur ve isimlerini koyarsıın:ecrin_bebek:Şenizyok cnm ofluyuz her turlu anne baba:))
es_se esad serra coocuklarım olursa ıısmlerı:))
ve cumaya gorusuruz bu hafta ve dıger haftdadaa
dedim yaa görüşüeceğiiz kim bozuluoo kim bozulmuookaydirigubbakcemile3fotoda gordum senı masalah dıyorum
ama o guzellgı bız bırncı olunca bıraz bozucam malesef:))
kendımı tanıtıym
lazkopat lazrail
ofkopat ofrail
oflu es_se :))
sökmez ban laz maz olmanız
hahayytttt
gülerim yavrucum
çünkü bende lazım hemde harbi lazşakkıdışakkıdışakkıdı
rize ardeşenliyim tatlım
şimdi ben sana nasıl kıyacağım bilmiyorum ama seni üzülerek de olsa yenmem gerek biliyorsun ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Huuu huuuu 8. Takım nerde bakalım karpuz güzelleri .. Valla azracığım selma karpuz dışında birsürü şey yemiştir bence unutun siz 1. Liğiiii naniknanik:dance:
Karpuz güzelleri nasıl gidiyor karpuz diyeti)
Ben de denesemmi diye düşünüyordum ya
Sabah kalktım ki evde karpuz yok)
Ben de kavun yedim,
Sonra çok acıkmıştım ufak tefek bişeyler atıştırdım
Tabi sonra karpuzumu aldım ve yedim.
Akşama Allah kerim.
Sizin gibi tam bir karpuz diyeti olmasa da eşlik etmeye çalışıyorum
Hem de izinliyken.
Ne kadar iradeliyim be
oslem gördüm seni sobe :jeyyar:
kardeş takımın fıstıkları ..... ben yakum hafta sonuna kadar hadi bakalım kendinize iyi bakın . çok yiyinki 6. takım .1. olsun ha ....
aynn cnm bmde başım ağrıoo ve dönüyorlepimi topumu aldım da geldim teyzeme. sizlerden ayrı kalmıyım diyee :) uwww yarısa grmısız yahu yemem karpuzdan baska bısııııı :) sabah 1 dılım yedıgım karpuzla kaldım. doktoru beklerken cok acıktım ben de kepeklı lıght bıskuvı aldm 10 tane kadar yedım ondan. sonra karpuzumu alıp teyzeme attım kendımı valla koca bı tabak ındırdım mıdeye ama basım agrıyo bıraz. aclıktan mı sıcaktan mı baska bıseyden mı bılmıyorum. zaten doktor da mıgren dedı :)
evet bugün pek kimse yoktu ama diğer takımlarla baya bi atıştııkben daha önce gordum de yazılanları okumaktan yazamadım cok yazmıssınız :)
kardeş takımın fıstıkları ..... ben yakum hafta sonuna kadar hadi bakalım kendinize iyi bakın . çok yiyinki 6. takım .1. olsun ha ....
bu hafta kesin biziz birinci... :)
valla baska bısey yemedım sadece onu yedım doktoru cok bekledım karpuz da bulamazdım :) kantınden mavıyesıl lıght cubuk kraker aldm on tane falan yedım ondan baska bısı yemedım. yesılcay ıcecegım sımdı de. baya da yurudum bugun .
valla yurumek zorunda kaldımyarın da boyle olcak. dugun var ya ayakkabı flan fılan bakıyorum. gene son gune bıraktım herseyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?