ben oynamayı bılmıyorum hıc de sevmıyorum ya
öncelkle çook geçmiş olsun:teselli:selam kızlar
cuma gunu yine canakkaleye gittim. dun gece gec vakit geldim. haftasonu bu yuzden giremedim.
sonuncu olmusuz. ben spor yapmayınca dikkat etsem de veremiyorum. haftasonu da ayagımı burktum. bilegim sisti. bu aksam da spora gitmedim.
persembe hollandaya gidecegim. bu yuzden bu hafta beni sabit gecin.
sabah: yarım bardak portakal suyu
ara: neskayfe
ogle: 1 pilic but
domates salatalık ve mercimek corba
ara: neskayfe
aksam: beyaz peynir ve karpuz
ben geldim kızlar ama azradan başka kimse yok evet karpuzdan başka biiiirşey yemedim ama hiç halim yok cok halsizim elim kolum tutmuyor
karpuz carptı galıbabenım de basım agrıyo yaa
gece mıdemın gurultusundan uykuya dalmak zor oldu :roflol: günaydınlar kimse uyanmadı mı yahu. ya bu dıyet ıcın evde olcan butun gun yıcen ıkı saatte bı 1 dilim of ben gene dısarı cıkcam aksam kım bılır kacta gelcm ölcem aclıktannn kesinnn :)
cnm bnm bnde inan ki gece açlıktan uyaymadım
allahım kimsseyi açlıkla terbiye etmesiiin
aklıma aç uyuyan insanalar (mecburiyetten) geldiii
yine halimize bin şükür
sen yine dışarda eti form ye
walla cnm tam sölemcim rakip takımlar var biliyosuunevet aclık kadar kotu bısey yok... ben yıne oyle yaparım artık mecburen. aksam da karpuz yerım. eve gıdebılırım umarım bu aksam... tartılmak ıstıorm yarın sabahbı degısıklık olmazsa var ya oturur aglarım.
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum hepiniz dökülmüşsünüz :) şaka bir yana benimde akşam başım çok ağrıdı açlıktan akşam üzeri hele bayılacam sandım ama şimdi iyiyim birazdan karpuzumu yiyecem
günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum hepiniz dökülmüşsünüz :) şaka bir yana benimde akşam başım çok ağrıdı açlıktan akşam üzeri hele bayılacam sandım ama şimdi iyiyim birazdan karpuzumu yiyecem
günaydınn :) karpuz carptı hepımızı umarım dun kı gıbı olmaz ben bıde dun doktora gıttım mıgren var dedıbas agrısından ölcktm cok kotuydu yaaa umarım bugun de oyle olmaz. tum gun dısarda olcm bıde. 2 koca dılım karpuzumu yedım.yarın sabah tartıda gram oynamazsa oturup aglıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?