• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

birde artık şunu yapacam kızla<r
örenğin dışardayım gidip yemeğe vercem paraya kendime takı toka bluz terlik gibi şeyler alcam
hafif bişeyler yiyceem

selam kızlar
cuma gunu yine canakkaleye gittim. dun gece gec vakit geldim. haftasonu bu yuzden giremedim.

sonuncu olmusuz. ben spor yapmayınca dikkat etsem de veremiyorum. haftasonu da ayagımı burktum. bilegim sisti. bu aksam da spora gitmedim.

persembe hollandaya gidecegim. bu yuzden bu hafta beni sabit gecin.

sabah: yarım bardak portakal suyu
ara: neskayfe
ogle: 1 pilic but
domates salatalık ve mercimek corba
aksam: beyaz peynir ve karpuz

selam kızlar
cuma gunu yine canakkaleye gittim. dun gece gec vakit geldim. haftasonu bu yuzden giremedim.

sonuncu olmusuz. ben spor yapmayınca dikkat etsem de veremiyorum. haftasonu da ayagımı burktum. bilegim sisti. bu aksam da spora gitmedim.

persembe hollandaya gidecegim. bu yuzden bu hafta beni sabit gecin.

sabah: yarım bardak portakal suyu
ogle: 1 pilic but
domates salatalık ve mercimek corba
aksam: beyaz peynir ve karpuz
öncelkle çook geçmiş olsun:teselli:
güle güle git gel azracım:gitme:
bizde bu hafta karpuz dieti yapıoduuk
hereks kilo vercek emnm
keşke sende vermiş olsan
eğer ogün durumunda bi eksilik varsa lütfen bana meaaj çek
çekceğin mesaj ilaç niyetine olcak çünkü bu hafta 6.takım ve 9.takım la yarış halindeyiz
geçmişi okursan göreceksndr
inşallah cumaya kadar 500gr dahi olsa eksi olduğunu görmek hm bni hm takımı çok sevndrcek emin ol

kızlar ayrıca
akşama kendi elimle mis gibi karnıyarık yaptıım yanında pirinç pilav
dayım geldi ellerine sağlık yiğenm çook güzel olmuş dedii
ama bn bi tane değil yarım değiil hiiç tadına bile bakmadıım
ama bi kusrum oldu dayanamdım 1 kase cacık içtiim sadece o kadar
şimdi çıktım kızlar
sabah 8 den beri nettyim
dayım bizde
gidince yine açarım belki
şimdlk by

ben geldim kızlar ama azradan başka kimse yok evet karpuzdan başka biiiirşey yemedim ama hiç halim yok cok halsizim elim kolum tutmuyor

ben geldim kızlar ama azradan başka kimse yok evet karpuzdan başka biiiirşey yemedim ama hiç halim yok cok halsizim elim kolum tutmuyor

karpuz carptı galıba :D benım de basım agrıyo yaa

evet yaa ilkgün olduğundan dolayımıdr nedir hepimizi çarptıkafamçokkarıştı
akşam aç aç uyuduum gece bile açtıım onu hissetiimsenağlama

gece mıdemın gurultusundan uykuya dalmak zor oldu :roflol: günaydınlar kimse uyanmadı mı yahu. ya bu dıyet ıcın evde olcan butun gun yıcen ıkı saatte bı 1 dilim of ben gene dısarı cıkcam aksam kım bılır kacta gelcm ölcem aclıktannn kesinnn :)

gece mıdemın gurultusundan uykuya dalmak zor oldu :roflol: günaydınlar kimse uyanmadı mı yahu. ya bu dıyet ıcın evde olcan butun gun yıcen ıkı saatte bı 1 dilim of ben gene dısarı cıkcam aksam kım bılır kacta gelcm ölcem aclıktannn kesinnn :)

cnm bnm bnde inan ki gece açlıktan uyaymadım
allahım kimsseyi açlıkla terbiye etmesiiin
aklıma aç uyuyan insanalar (mecburiyetten) geldiii
yine halimize bin şükür
sen yine dışarda eti form ye

cnm bnm bnde inan ki gece açlıktan uyaymadım
allahım kimsseyi açlıkla terbiye etmesiiin
aklıma aç uyuyan insanalar (mecburiyetten) geldiii
yine halimize bin şükür
sen yine dışarda eti form ye

evet aclık kadar kotu bısey yok... ben yıne oyle yaparım artık mecburen. aksam da karpuz yerım. eve gıdebılırım umarım bu aksam... tartılmak ıstıorm yarın sabah :D bı degısıklık olmazsa var ya oturur aglarım.

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum hepiniz dökülmüşsünüz :) şaka bir yana benimde akşam başım çok ağrıdı açlıktan akşam üzeri hele bayılacam sandım ama şimdi iyiyim birazdan karpuzumu yiyecem

evet aclık kadar kotu bısey yok... ben yıne oyle yaparım artık mecburen. aksam da karpuz yerım. eve gıdebılırım umarım bu aksam... tartılmak ıstıorm yarın sabah :D bı degısıklık olmazsa var ya oturur aglarım.
walla cnm tam sölemcim rakip takımlar var biliyosuun
ama bnde değişklik var
emnim sende de olcakyerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız bakıyorum hepiniz dökülmüşsünüz :) şaka bir yana benimde akşam başım çok ağrıdı açlıktan akşam üzeri hele bayılacam sandım ama şimdi iyiyim birazdan karpuzumu yiyecem

akşam bnde öleydiim ilterciiim
zor tuttum kendimi onun için 9:30 du uyumaya çalıştıım
ama gece karnımn gurultusundan uyayamdıımkaydirigubbakcemile3

günaydınn :) karpuz carptı hepımızı umarım dun kı gıbı olmaz ben bıde dun doktora gıttım mıgren var dedı :D bas agrısından ölcktm cok kotuydu yaaa umarım bugun de oyle olmaz. tum gun dısarda olcm bıde. 2 koca dılım karpuzumu yedım.yarın sabah tartıda gram oynamazsa oturup aglıcam :)

günaydınn :) karpuz carptı hepımızı umarım dun kı gıbı olmaz ben bıde dun doktora gıttım mıgren var dedı :D bas agrısından ölcktm cok kotuydu yaaa umarım bugun de oyle olmaz. tum gun dısarda olcm bıde. 2 koca dılım karpuzumu yedım.yarın sabah tartıda gram oynamazsa oturup aglıcam :)

ağlamaa
olacak bn eminiiim :lepi:

hıc bu kadar ac kalmamıstm :D ılk kez boyle bı dıyet yapıorm ya :D ya bıde ben dıyet lıstelerı bölumunde bı lıste gordum &#37;100 detoks dıe gordunuz mu onu sızde? denenmıstır dıo.2 gunluk bı dıyet 1,5-2 kg gıdıomus

Back