Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

basit bir liste geçen hafta benim yaptığım gibi
sabah kahvaltısı 2 dilim kepek ekmeği bir dilim peynir domates salatalık
öğlen 1 su bardağı kadar sebze yemeği (çok az yağ koy ama içine 1 yemek kaşığı kadar zeytin yağı olursa iyi olur ) 2 yemek kaşığı pilav yada makarna yada ekmek +salata+yoğurt
akşamda öğlenin aynısı
ara öğünlerde meyve 1 dilim karpuz 5-10 tane kiraz 1 şeftali gibi

selmacım ben geçen hafta bu liste ile 1,9 vedim istersen dene zaten kola ekstra birşey almana gerek yok sadece et türü şeylerden sebze yemeğinin içine 1 parça koyabiliyorsun okadar
birde ben şuna inanıyorum çok kalorili şeylerden nefsini köreltmek için 1 parça alayıom dedinmi geri geliyor o yüzden 1 hafta bu diyeti yap haftada bir gün sebze yerine canın en çok istediği şeyi ye ozaman kilo kaybın daha kolay olur

evet söz kızlar benim diyet gündüz iyi gece cok zor birde cok gec saate kadar oturuyoruz o yüzden bişeyler yemek istiyorum bu hafta zaten hep gece yedim o yüzden aldım hemencık
ozaman selma şöyle ya gündüz yemen gereken mevye türü şeyleri gece ye yatarken bir bardak süt iç bir dilim kepek ekmeği ve domates salatalık ye kilo almasın ama çerez felan yeme
doktorun bana bunları yapabileceğimi söylemişti

sogan suyu cıdden acaıp ıstah kesıyo ve tok tutuyo ben onu ıcmeyı bıraktım bu hafta kotu oldu. hıc bısey yemek ıstemıodu cnm bı kahlvatı yapıodm bıde aksam yemegı. neyse bana azcık musade evdekılere kahvaltı hazırlamam gerek.. gelmeye calıscam gene.

tamam canım görürşüz çok yeme tamam mı

ilter ben cıkayım biraz oglan gıcıklık yapıyor
tamam selmacım isteye harfiyen uyuyoruz ve yazıyoruz tamam mı birbirmizide denetliyoruz tamam cnaım

kızlar bnde çıkcam birazdan
bildirimimizi yaptıım
6.takım liste kontrolü ilterim ellerini öper cnm :))
haydin by
tamam kaptanım ayıp ettin ne olacak kontrolü yaparım ben

6.takım 113. etap sonuçları

kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans (74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Naz ( 57,0 / 57,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 60,4 / 60,4 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum (74,0 / 72,0 / 2,0 / 2,70 % )
ozgekrd ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 66,5 / 66,5 / 0,00 / 0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 555,6 / 553 / 2,6 / 0,47 % )

kardeş takımım bizim listeyide kontrol edebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…