tmm cnm bnde zaten seni sabit geçmiştim tesadüf olduu
bu söznü bak unutmm dünde demiştiiin
bu hafta takımca sıkı tutcaz zaten işi ona göre bak
canım bu hafta çoğumuz sabitiz zaten üzülme bitanemiyiyim sağol sen nasılsın. tartı bugun morlmı bozdu ama beklıyodum gercı boyle bı sonuc ıyıkı artı cıkmadı
ozaman selma şöyle ya gündüz yemen gereken mevye türü şeyleri gece ye yatarken bir bardak süt iç bir dilim kepek ekmeği ve domates salatalık ye kilo almasın ama çerez felan yemeevet söz kızlar benim diyet gündüz iyi gece cok zor birde cok gec saate kadar oturuyoruz o yüzden bişeyler yemek istiyorum bu hafta zaten hep gece yedim o yüzden aldım hemencık
tamam canım görürşüz çok yeme tamam mısogan suyu cıdden acaıp ıstah kesıyo ve tok tutuyo ben onu ıcmeyı bıraktım bu hafta kotu oldu. hıc bısey yemek ıstemıodu cnm bı kahlvatı yapıodm bıde aksam yemegı. neyse bana azcık musade evdekılere kahvaltı hazırlamam gerek.. gelmeye calıscam gene.
tamam selmacım isteye harfiyen uyuyoruz ve yazıyoruz tamam mı birbirmizide denetliyoruz tamam cnaımilter ben cıkayım biraz oglan gıcıklık yapıyor
tamam kaptanım ayıp ettin ne olacak kontrolü yaparım benkızlar bnde çıkcam birazdan
bildirimimizi yaptıım
6.takım liste kontrolü ilterim ellerini öper cnm :))
haydin by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?