Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun insan calışınca daha iyi olur bizim gibi gününü mutfakta gecirmez endemi calışsam acaba gerci ben o işide başaramam eşime diyorum benide yanında çalıştır diye ama olmaz diyor en iyisi ben evde calışayım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selmacım çalışırken herşey daha düzenli olyor haklısın evde mutfak elinin altındayken bişileri kaçırmak daha olası..ama olsun senin de spor yapmak için çok vaktin var..bak ben akşamları işten geliyorum saat 19.10 gibi evde oluyorum hemen giyinip çıkıp yürüyüşe gidiyorum akşam eve geliyorum saat 20.30..sabahları kalkayım diyorum ama onu da daha deneyemedim valla..

kızlar ben yarın ve pazar günü şehirdışında eğitimde olacağım..bu benim için önemli bir sınav olacak aslında açık büfe,eğitim aralarında ikramlar,akşam içki vs..
şimdiden çantama yeşilçayımı ,eti form çubuğumu attım ...kesinlike kaçırmayacağım hepinize söz..yarın yazamam ama pazar günü yazabilirim..bilginiz olsun...

iyi çok güzel şeyler koymuşsuuun
iradenide koy çantaya emiiiopuyorumnanaktan

slmm kızlarrr....

nasılsınızzz.....ben bu hafta çok yoğundumm pek giremedimm sizi ve diyeti çok ihmal ettim farkındayımmmm....ama telafi edicemmm...

KAPTANIMM KÜSMÜYÜZZZ BENı HıÇÇ SORMAMIŞSINNN.......

NEYSEE ÖPTÜMM HEPıNıZı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…