Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

[B]8. TAKIM * *113.ETAP SONUÇLARI** ETAP ONUNCUSU

selma12 ( 80,5 ) / 83,0 / -2,5 / -3,11% )
azrasıla ( 96,4 ) / 96,4 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 116,5 ) / 116,5 / 0,0 / 0,00% )
hamsikolonisi ( 91,0 ) / 91,0 / 0,0 / 0,00% ) geri dönmek üzere ayrıldı
ilterçakir ( 70,1 ) / 70,1 / 0,0 / 0,00% )
neslihan165 ( 82,1 ) / 82,1 0,0 / 0,00% )
osmaniye80 ( 73,5 ) / 73,5 / 0,0 / 0,00% )
oslem_ ( 59,0 ) / 59,0 / 0,0 / 0,00% )
elimphia ( 87,4 ) / 85,4 / 2,0 / 2,29% ) yeni üye

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 756,5 ) / 757,0 / -0,5 / -0,07% )[/B]
arkadaşalr etap onuncusu olduuk klava:yani sonuncusu senağlama

Selam şişkolar,
Bu nasıl bir sonuç böyle,delikafadulden
Gelirsem hepinizi döverim ha,klava:
Bu ne ayol,
Hele ki Selma,
Ne yaptın kuzum sen öyle,
Yokluğumdan istifade ediyorsun de mi?
Az kaldı az,
Bakalım ben döndükten sonra da böyle homini homini yiyebilecekmisiniz.:mymeka:
Bakın ben hala 60 dayım.
Hatta ara ara 59 bile gösteriyor baskülüm.
Gelince koçunuz olacam ona göre.:jeyyar:
Azra cımdan tam yetkiyi aldım yani...
Şimdi çıkmam gerekiyor,
Yoksa size söylenecek daha çooook şey var!!!

de walla başakcııım
bak görüyomusun millet tatildeyken bile kilo veriyor ya biz
güya yarışmada yarışmacıyızklava:

ilk başta günaydın diyerek güne başlıyalım ben bu günden itibaran çok sıkı olarak başlıyorum dünde dediğim gibi şimdi size söylemek istediğim birşey var 6 takım yani kardeş takımımız pazartesi günü kiraz detoksuna başlıyacaklarmış benimde planım kiraz değilde karpuz yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz yani şunu söyleye bilirim 6 takım haftaya yine kesin birinci bizde böyle devam edersek kesin sonuncu oluruz lütfen birşeyler yapalım

ilter ara olarak bir kase kücük sütlaç yiiyebilirmiiiyiiim
ben şimdilk cıkıyorum kızın okuluna giiiiiiidecegim teknik liiise sonucları belli olacak dua edin olmuş olsun
canım dietimizde kesinlikle ama kesinlikle tatlı yok şeker asla kullanılmıyor tuz çok az yağda çok az onun için yeme bence biraz geç oldu ama umarım yememişsindir.
canım çok canının istediği şeyleri aklının bir kenarında tut ben sana kilo verdiğin zaman söylüyecem selmacım bu gün istediklerini yiyebilirsin diye ama ilk önce kilo vermemiz gerekiyor

tbkler arkadaşlar hiç birşey söylemiyecem sadece bravo bize alkisalkisalkisalkisalkisalkis

öncelkle kalbimiz birmiişŞeniz
bn bu hafta takımca bunu yapalım dicektiiim bi anda netm gtti:jeyyar:
evet kızlar haftaya karpuz dieti yapıyoorz katılmak isteynler lütfeen
isim yazdırsıııın ama boşa yazdrr çünkü mecburkötükedihüso klava:
bn nasıl yapıldığını söleyiim
sabah 1 bitki çayı (herhangi biri)
yarım kilo yada 1 kilo karpuz (karpuzun ağırlığı siizn kilonuza göre değişiyor bnm bildiiğim 100 kg ve üstü yani bn 1 kilo yiyor oluşuum)
ara bir bitki çay
öğlen
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
ara bir bitki çay
akşam
bir bitki çay yarım yada 1 kilo karpuz
işte bu arkadaşlar herkes yapcak ona göre
bn yapamam dicek varsa d açıksın karşımakötükedihüso klava:

selam 8.takımın başarısız şişkoları :) lülülülülülü sizleri çok özledim kızlar ama vakit bulupta giremiyorum kocaman öpüldünüz
sen ne yaptıın edii kilo durumn nasıılŞenizopuyorumnanaktan

vallahi bu haftada sonuncu olalım zaten ben tatile girecem verdiğim kiloları geri alacam hepinize küsecem delikafadulden
evet arkadaşlar ilk önce şunu belitmek istiyorum bu hafta hem bireyselde hemde takım olarak dereceye girmemiz için karpuz dietini yapmamız gerekiyor herşeyden önce kendimiz için birşeyler yapmak zorundayız herkez 38 beden giyerken biz neden 44 benden yukarıdayız neden giydiklerimiz bize de yakışmasın neden çok güzelken bu güzelliğimizi kilollarla kapatalım bizim ne eksiğimiz var fazlamız var demi ozaman ne yapıyoruz kilolardan kurtuluyoruz hemde bütün rakiplerimizin karşısına bizde bu işi yapabiliriz biz kilo vermeye geldik buraya dememiz için ne yapmamız gerekiyor diet yapmamız demi motivasyonu sağlıyalım lütfen arkadaşlar bu hafta herkezden 1,5 kilo eksi istiyorum kimseden artı istemiyorum bu hafta artı çıkanlar gözüme gözükmesin alıştırmak için çarşamba gününden başlamsınlar lütfen cuma günü herkez en az 1,5 kilo vermiş olarak gelsin yoksa bilemiyorum yani intahar edecem yoksa bu hafta delikafadulden

kaptanım senin resimlerinde bir ton balıklı salata görmiyeyim bak ne olacak klava:klava: vallahi ben anlamam haftaya ölmemi istemiyorsanız yemezsiniz tamammı intahat mektubumada hepinizin ismini yazacam ölmemin sorumluları bunlardır diye :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooy cnm yarıdımcıım sen ölmeee
kıyamm bn sanaa bak görceksiin resmimi salatalıı
sade salata diğer herşey cıssss lmaz:
haftaya da birinciyiz:hooray:

kızlar e nereye kactınız olmazki bak burada tek kaldım bu haftada veremessem kilo almak iiiiiiiisteyenler topiiiiigiiiiine üye olacam hiç degilse her hafta biiiriiiinciii olurum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelae

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

bunu tmm olarak kabul ediyorum
selmacıım
zaten hayır deme şansın yok sennn
kendin için zayıflayacaksıın
tabii bizlerde
bu hafta rekor kırcaz
bu hafta bireyselde 3 sıralama da biizm takımdan olcak
kısacası bu hafta rakip biz birbirimizin

bu gün yedikleriiimiiiiiiiiiiide yazayım

kahvaltı yapmadım biiiiir şeftali yediiiiiiim öglen yemegide biiiiir tabak fasulye ve biir diiiiliiiiiim ekmek yedim yalnız cok şişim arkadaşlar acayip karnım davul gibi akşam benim oglanın bile dikkatiiiiiiiinn cekmiiiiiiiiiiiis anne hamile olabiliiiiiiiiiiiirsiiin diyordu o kadar şişiim neden acaba

alla alla regl dönm mi yakın yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…