Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu sözünü unutmuyacağım özlemkötükedihüso

yarın kılo verememıs olursam nolur kızmayın bana söz valla haftaya en az 2 kg gerekırse hıc bısı yemıcem :) ama vercem 2 kg ben haftada 1 kg versem dıe dusunuodm bu hafta veremedım buyuk ıhtımalle o yuzden haftaya 2 kg mutlaka gıtcek. mısafırler de gıdecek zaten. ama haftasonu evde olmayacagım ıcın buraya da yazamayacagım malesef.[/QUOTE]
CADIARZU CADIARZU CADIARZU
azra canım geldim kendime şu an kendimdeyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam yemagide üç tane kanat ve bir orboy ptates ve ceyrak ekmekle yeim iki bardak aran cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

afiyet olsun eferim topla kendinii bölee

hoşbulduk merhaba azra..öncelikle tşk beni aranıza aldığınız için...kendimi işe başlamış deneme süresindekiler gibi hissettim valla:)ama haklısınız bu uygulama konusunda... ama benimki geçici bir heves değil gerçekten göreceksiniz zaten...ben bu p.tesi başladım diyete yarın tartı sonucunu verecek miyim..??

evet cnm tabii yazcak sın sabah erkenden kalk (tuvalete gir çık) tartıl ve kilonu buryaay yaz o senn başlangıç kilon olcak
birde pazartesnden berii yapıyorum demişsiin ilk kilonu da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…