• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydınlar herkese...
kaptanım ben p.tesi başladım diyete..87.4 ile bu sabah 85.4 çıktım ..2 kg gitmiş 4 günde...
öğle menümü yazmıştım dün ..işten dönünce bir saat yürüdüm eve geç geldiğim için de karpuz ve peynir yedim ..2 saat sonra da bir bardak süt..
bu sabah kahvaltısında kepek ekmeği light ekmek ve yarım domatesten sandviç getirmiştim yanımda şekersiz çayla onu içtim...

günaydınlar herkese...
kaptanım ben p.tesi başladım diyete..87.4 ile bu sabah 85.4 çıktım ..2 kg gitmiş 4 günde...
öğle menümü yazmıştım dün ..işten dönünce bir saat yürüdüm eve geç geldiğim için de karpuz ve peynir yedim ..2 saat sonra da bir bardak süt..
bu sabah kahvaltısında kepek ekmeği light ekmek ve yarım domatesten sandviç getirmiştim yanımda şekersiz çayla onu içtim...

afiyet olsuıuun
güzel gidiyorsuun
kurallarada uyup erkenden yazdığın için kilonu ayrıca teşekkür ediyoruum
opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese...
Kaptanım ben p.tesi başladım diyete..87.4 ile bu sabah 85.4 çıktım ..2 kg gitmiş 4 günde...
Bu sabah kahvaltısında kepek ekmeği light ekmek ve yarım domatesten sandviç getirmiştim yanımda şekersiz çayla onu içtim...
tbkler cnaım takımımıza bu arada hoş geldin umarım istediğin kiloya ulaşıncayak kadar motivasyonum bozulmadan devam eder

rica ederim..ben işyerinde sürekli pc başındayım zaten sorun değil:)benim için zevk...
ooo süper ozaman seni sürekli online görmek isteriz bol bol sehbet edelimki motivasyonumuz artsın demi
osmaniye80 arkadaşımz bu hafta bildrim yapamıyacak sanırsaam
ozmn bi neslihan ve selma kaldııı
evet osmaniye bildiremiyecektir neslihan sabitmiş canım bu hafta hepimiz sabitiz ne olacak bilmem

tbkler cnaım takımımıza bu arada hoş geldin umarım istediğin kiloya ulaşıncayak kadar motivasyonum bozulmadan devam eder

ooo süper ozaman seni sürekli online görmek isteriz bol bol sehbet edelimki motivasyonumuz artsın demi

evet osmaniye bildiremiyecektir neslihan sabitmiş canım bu hafta hepimiz sabitiz ne olacak bilmem

:1shok: :1shok:

durun kızlar hepiniz sabit birde ben yazayım kg tabiki şok olacaksınız :1shok::1shok::1shok:

bu arada günaydın ilter nasılsın ŞenizŞenizŞeniz

biliyorum bana kızacaksınız ama ne yapayım :oklava::oklava::oklava:
günaydın cnaım kendime kızmaktan sana fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum ama haftaya böyle olmıyacak yarın balşıyorum

malesef artıdayım hemde öyle böyle degil bir haftada 2.5 kg almışım yani 83 kg yim:mymeka::tomato::oklava: yazıklar olsun bana gecen gün takımdan bile cıkmayı düşünmüştüm ama artık vaz gectim tam gaz burdayım kofsanızda gitmem bir yerekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile aslında atılmayı hak ettim :oklava::oklava::oklava: sizden hepinizden özürdiliyorum affedin beni bidaha olmaz inşallah mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

malesef artıdayım hemde öyle böyle degil bir haftada 2.5 kg almışım yani 83 kg yim:mymeka::tomato::oklava: yazıklar olsun bana gecen gün takımdan bile cıkmayı düşünmüştüm ama artık vaz gectim tam gaz burdayım kofsanızda gitmem bir yerekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile aslında atılmayı hak ettim :oklava::oklava::oklava: sizden hepinizden özürdiliyorum affedin beni bidaha olmaz inşallah mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

lafımı yineliyorum selmacıım
KENDİNE GEL KİM OLDUĞUNU BURDA NE İÇİN YARIŞTIĞINI HATIRLA

ahhhh selmam ahhhh biz senle ikimiz bu hafta çok sıkı tutalım bebeğim olmıyacak yoksa böyle ayyy ben sana kızamıyorumda yaa tamam mı yediklerimizi içtiklerimizi denetliyoruz bu hafta tek tek yazacaz tamam mı :mymeka::mymeka:

ahhhh selmam ahhhh biz senle ikimiz bu hafta çok sıkı tutalım bebeğim olmıyacak yoksa böyle ayyy ben sana kızamıyorumda yaa tamam mı yediklerimizi içtiklerimizi denetliyoruz bu hafta tek tek yazacaz tamam mı :mymeka::mymeka:

ilterim bu hafta dentleme işi sana ait selma göz hapsinde olcak hafta ya aldığı bu ikibuçuk kilo gtmiş olark gelceek
sana emanet
hiç bi öğününü kaçırma hepsini yazacaak:delphin:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 anlaştık bu hafta cok sıkı tutacagım yediklerimi harfiyen yazacagım söz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back