Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bnde şimdi öğle yemeğinde kaşarlı mantar tavuk sote ve pilav yiceem ayran
azracım öğle bir yazmışsın ki sanki ballandıra ballandıra canınız çeksin demiş gibi oldu yani bneim canım çekti bir anda en çok sevdiğim şeyleri yazdın o yüzden bana öğle geldi sanırım
benim yediklerime gelince
1 kaşık kuskus
3 parça piliç sinitsel
2 kaşık salata
çok az patates

cnm bnm yaaa ölemi anlatıım k.bakma
az yedim zateen
ama çook kötü uykuum vaar

selamlar herkese anca gelebıldım bugun. ben yedıklerımı yazmıyım bıle... spor da yapamıyorm bu ara. yarın sabah kılomu yazarm ama buyuk ıhtımalle bı degısıklık olmıcak artı olmazsa sevıncem valla. ama haftaya söz 2 kg vercem :) bu arada haftasonu evde olmayacagım, pazar gunu aksama kadar dönmus olurum.

özlem ne haber hiç girmiyorsun

anneannem ve teyzemın kızı bızde kalıyo da. sağolsun anneannem hıc bos bırakmıyo benı sureklı bısey yapıyoruz :) gıremıyorum bı turlu. sen nasılsın napıyosn. bu hafta zaten dıyet falan da kalmadı. bıde hastalandm tatlı yedım cok cnm cektı durduramadım kendımı...

bende öglende corba içtim ara ögündede bir finçan leblebi ve üç kaysı yedim iki lt su içtim
kendine gelmişsin şükürler olsuun:lepi:

bu sözünü unutmuyacağım özlemkötükedihüso

merhaba canım benim mesai bitti çıkmak zorundayım..takımda mıyım yani şimdi kuralları alayım akşam okurum hoşçakal..

dur bakallım daha takımda değilsin
teorik olark evet ama listede değilsiin
ilk kuralını diyiim ozmn 1 yada 2 hafta deneme haftan olcak bu süreçte gün içinde tediklerini yazcaksıın ve bol paylaşım devamını da yarınaa artııık
hadi görüşürüüz

bu sözünü unutmuyacağım özlemkötükedihüso
[/QUOTE]

yarın kılo verememıs olursam nolur kızmayın bana söz valla haftaya en az 2 kg gerekırse hıc bısı yemıcem :) ama vercem 2 kg ben haftada 1 kg versem dıe dusunuodm bu hafta veremedım buyuk ıhtımalle o yuzden haftaya 2 kg mutlaka gıtcek. mısafırler de gıdecek zaten. ama haftasonu evde olmayacagım ıcın buraya da yazamayacagım malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…