azracım öğle bir yazmışsın ki sanki ballandıra ballandıra canınız çeksin demiş gibi oldu yani bneim canım çekti bir anda en çok sevdiğim şeyleri yazdın o yüzden bana öğle geldi sanırımbnde şimdi öğle yemeğinde kaşarlı mantar tavuk sote ve pilav yiceem ayran
azracım öğle bir yazmışsın ki sanki ballandıra ballandıra canınız çeksin demiş gibi oldu yani bneim canım çekti bir anda en çok sevdiğim şeyleri yazdın o yüzden bana öğle geldi sanırım
benim yediklerime gelince
1 kaşık kuskus
3 parça piliç sinitsel
2 kaşık salata
çok az patates
yok bitanem kusura bakalıacak bir durum değil sadece ben çok severim amntarlı kaşarlı tavuk soteyi o yüzden öyle geldi bitanem afiyet olsun ben olsam az yiyemezdim sanırım naniknanikcnm bnm yaaa ölemi anlatıım k.bakma
az yedim zateen
ama çook kötü uykuum vaar
özlem ne haber hiç girmiyorsun
kızlar beni selma davet etti yeriniz var mı??
kendine gelmişsin şükürler olsuun:lepi:bende öglende corba içtim ara ögündede bir finçan leblebi ve üç kaysı yedim iki lt su içtim
selamlar herkese anca gelebıldım bugun. ben yedıklerımı yazmıyım bıle... spor da yapamıyorm bu ara. yarın sabah kılomu yazarm ama buyuk ıhtımalle bı degısıklık olmıcak artı olmazsa sevıncem valla. ama haftaya söz 2 kg vercem :) bu arada haftasonu evde olmayacagım, pazar gunu aksama kadar dönmus olurum.
merhaba canım benim mesai bitti çıkmak zorundayım..takımda mıyım yani şimdi kuralları alayım akşam okurum hoşçakal..
selma kefilmiisn arkadaşınaelimpiya hoş geldin bak yer varmış kaptanımız azrasıla tanıştırayım
yakaladım sonunda kalabalıgı :) elimphia hosgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?