Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne 1 buçukla 2 buçukmu:1shok: :1shok: delikafadulden delikafadulden
selma kurban olayın sn ne yaptıın kuzum bölee ne olurr hmn kendine gel kim olduğunu burda ne yaptığımızı hatrlaa

bizdemi takımı kapatsak ne etsek
bende aynı fikirdeyim hiç motivasyon yok takımda bu ne yaa mafoldumben
sabah yarım simit
oglen: az corba, 2 dolma ve salata
aksam: beyaz peynir ve karpuz
süper canım harika bir menü böyle devam edersen gerçekten çok iyi kilo verirsin bu hafta sendne çok m,umutluyum zaten :lepi:
Ben geldım cok kotuyum hep yıyorum ne yapacagın ben
klava:klava: ah selma ahh

malesef azra acı ama gercek artıyım
mafoldumbenmafoldumben

kızlar bende bu hafta dengemi kaybettim yaaa haftanın başında hasta olmam beni çok etkiledi şimdide adet olacam sanırım vucudumda bir şişlik var doğru düzgün yemek yediğim yok ama çok şişim yemek yemeğe korkuyorum zaten bakalım cuma günü ne çıkacam

yağmur yağıyooorrrr seller akıyorrr arap kızı camdan bakıyorrr =) nıhayet bekledıgımız yagmur yagmaya basladı. anca gırebıldım bugun fırsat olmuyo bı turlu anneannem sağolsun sureklı bıseyler yaptırıyo :) bı oturtmuyo :) kahvaltı da domates salatalık peynır yedım her zaman ki gibi... yemeklerde de evde ne olursa onu yıyorum 2 kasık. kendıme ayrı yemek yapamıyorum bu ara mısafırlerden dolayı malesef.

slmmmm

benı sormuŞsun kaptanımmm..Öncekı sayfalarda yazmıŞtımm sanırım gÖrmedın..

Evet bu arlar Çok sık gıremıyorum ÇÜnkÜ mazeretım cıdden bÜyÜkk...Çok yoĞunummm bırde cuma ızıne Çıkıyorum 10 gÜn olmayacaĞımmm....ama gelınce bÜtÜn bır hızla gırıp herŞeye devamm kesınlıkle tabıı halen dıkkat edıyorum ama Çok sıkmıyorumm....

Çok streslı ıŞlerım var bıtırmemm lazımmm hepcıĞınız kendınıze ıı bakınnn...bu cuma bıldırım yapacaĞımm ama sonra bana gerı dÖnmek Üzere 1 hafta ızın vermenızı ıstıyorum gelınce herŞeye devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…