Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar ben geldim gene böbreklerim sancı yapmaya başladı dünden beri ağrıçekiyorum spora bile zor gittim ama bugün ölçü günümdü bayağı incelmişim bel 97 olmuş çok şükür 3 lü rakamlardan düştüm göğüs 100 olmuş oda düşmüş ohh byağı düştüm ama kilo sabit spor hocam sıkılaşıyosun dedi gene kilo vermeye başlıycan dedi inşallah :lepi:hihoyyyt

bi yere kacmadım ben sabah dısarda bıraz ıslerım vardı onları hallettım, geldim. yürüyüş oldu bırazcık yolları uzata uzata yurudum :) kahvaltı da 1 domates, 1 salatalık,mınık parca lıght beyaz peynır yedım, 1 bardak lıght sut ıctım. baska hıc bısey yemedım sımdı geldım eve. kepeklı cubk kraker yıyorum bu da üçüncü ve de son =) ondan da yemıcem baska. karnım ac gıbı hıssetmıyorum o yuzden henuz bısey yemem. yesılcay ıcerım. kacamak yok :) cok mutluyum bu kadar :D

kaptanım kiraz dietini diyorsan bende yapmaya karar veriyorum onu başlıyayım ozaman yarın perşembe günü bitmiş olur

tmm cnmyapıoruz yarın başlayııp 3 gün
ne olcak bakalım
ölemyiiz dimi :))
hadi kaçtım
takım san emanet
ilk fırsatta yine grcem
bn yokum die sizde grmmmezlk yapamyın emi,cumaaya görüşürz yoksa:oklava:

bi yere kacmadım ben sabah dısarda bıraz ıslerım vardı onları hallettım, geldim. yürüyüş oldu bırazcık yolları uzata uzata yurudum :) kahvaltı da 1 domates, 1 salatalık,mınık parca lıght beyaz peynır yedım, 1 bardak lıght sut ıctım. baska hıc bısey yemedım sımdı geldım eve. kepeklı cubk kraker yıyorum bu da üçüncü ve de son =) ondan da yemıcem baska. karnım ac gıbı hıssetmıyorum o yuzden henuz bısey yemem. yesılcay ıcerım. kacamak yok :) cok mutluyum bu kadar :D
ohhn aferin bneim güzelime böyle davam et bitanem en kısa zamanda gidecek kilolar

tmm cnmyapıoruz yarın başlayııp 3 gün
ne olcak bakalım
ölemyiiz dimi :))
hadi kaçtım
takım san emanet
ilk fırsatta yine grcem
bn yokum die sizde grmmmezlk yapamyın emi,cumaaya görüşürz yoksa:oklava:
tamma kaptanım sen merak etme kaydirigubbakcemile ben bizim kızları böyle getiririm gerekirse :roflol:başlıyoruz yarın hayırlısı olsun ilkdefa böyle bir diet deniyecem bakalım ne olacak

o kirazın bugunden carsamba gunu de dahıl 3 gun yapılması gerekıyormus. zamanı varmıs. agustosta karpuz dıyetı varmıs. ben karpuzu yaparm yaparsam =) kirazcılar bugun basladı yanı...
canım ne fark ederki günümü varmış bu işin

canım yinede yiyemedim fazla bi tabak koydum yarsını yedim içime sinmedi karnım agrıyo bide niyeyseopuyorumnanaktan
üşütmüşündür belki bitanem geçmiş olsun çok yemediğinede sevindim bitanem otür yemekleri ye ama çok yeme birde yaparken çok az zeytin yağı kullan cnaım
biz yarın kiraz dietine başlıyoruz detoks yapacaz 3 gün sadece kiraz yiyecez birde bitki çayı içecez bakalım ne olacak bitanem

üşütmüşündür belki bitanem geçmiş olsun çok yemediğinede sevindim bitanem otür yemekleri ye ama çok yeme birde yaparken çok az zeytin yağı kullan cnaım
biz yarın kiraz dietine başlıyoruz detoks yapacaz 3 gün sadece kiraz yiyecez birde bitki çayı içecez bakalım ne olacak bitanem

canım az yaglı yaptım ama zeytin yagını eşim yemiyo onun için mısır özü kullanıyom canım bende öyle diyetler yapayım diyom benim koca cok kızıyo az az ye ama yemek ye diyo bende lahana diyeti yapacaktım cok kızıyo:kedi:

diyet bölümlerine hiç bakmadınız mı kac gundur bu kırazdan bahsedılıyo hatta bı baslıkta grup yaptılar =) grupca kıraz detoksu yapıyolar pazartesıyı ıple cekıyolardı dun kırazlarını almıslar =) ayın acısı falan fılan bıseyler yazıyodu. kıraz benı bozdugu ıcın =) pek ilgilenmedim uc gun uc ogun sadece kıraz yıyemem ben. arkadasım basladı bugun de =) yanı baslayacaktı ne yaptı bılmıyorum. ondan bılıyorum ben de.

canım az yaglı yaptım ama zeytin yagını eşim yemiyo onun için mısır özü kullanıyom canım bende öyle diyetler yapayım diyom benim koca cok kızıyo az az ye ama yemek ye diyo bende lahana diyeti yapacaktım cok kızıyo:kedi:
tamam canım yağı az kullan kuşum bende normalde yapmam bu tür dietler hep karşıyımdır ama ilk defa demek istiyorum başara bilirmiyim bilmiyorum ama yapmaya çalışacam eşime söyledim az önce kiraz çok tatlı bayar adamı zor olur felan dedi ama yinede yapacam ben 3 günden birşey çıkmaz
diyet bölümlerine hiç bakmadınız mı kac gundur bu kırazdan bahsedılıyo hatta bı baslıkta grup yaptılar =) grupca kıraz detoksu yapıyolar pazartesıyı ıple cekıyolardı dun kırazlarını almıslar =) ayın acısı falan fılan bıseyler yazıyodu. kıraz benı bozdugu ıcın =) pek ilgilenmedim uc gun uc ogun sadece kıraz yıyemem ben. arkadasım basladı bugun de =) yanı baslayacaktı ne yaptı bılmıyorum. ondan bılıyorum ben de.
biliyorum canım ama yineden günün önemi olmadığına inanıyorum ve yapacam ben

Back