Selamün Aleykümmmm
Bu saatte kimseyi bulamayacağımı biliyordum zaten ama yinede dayanamadım
Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim bu mübarek gecede hepimizin günahlarını bağışlasın ve gönlümüzden geçenlerin hepsini bizlere çok daha güzel şekilde nasip etsin inşallahhh....Aminnnnnnnn ( uyanik ceco kendi isteklerinide araya kaptırdı
)
Bugün inanılmaz yoğundum ve maalesef hala işlerim bitmedi :26:
Eşim sağ olsun bugün bir kazık daha attı bana ve yarın gece 1de yola çıkmayı düşünürken hadi ben işten gelir gelmez 8 gibi yola dökülelim dedi
Zaten işlerimi nasıl yetiştireceğim diye panik yaparken bu gece eve gelince kendi kendine karar verdiğini söyledi
Allahtan yarın çok yoğun olacağım yetişmez korkusuna kuaför işimi aradan çıkardım
sağ olsun o anda kuaför komşumda müsaitmiş hadi hemen gelde 1 saat sonra çıkmam lazım aradan çıkaralım seni dedi
Tabi eşim öyle diyince gece yarısı son bir posta beyaz yıkıyayım dedim ( kızların bir kaç parça sabah yıkarım dediğim çamaşırları vardıda
)
Daha yeni çamaşırlarımı serdim ve birazdan yanımda götüreceklerimi ütüleyeceğim
Dağ gibi ütü var aslında ama hepsini yapamam hiç kusura bakmasın
artık onunkileride ütülerimde biz yokken kıyafet sıkıntısı yaşamasın malum erkekler cins nerde ütüsüz birşey var onu giymeye kalkışırlar
Yarın ağdamızıda yaparız diye düşünüyorken eşimin emrivakisinden sonra eve gelir gelmez onuda aradan çıkardık
Büyük kıza ikinci kez bacaklarına ağda yaptım
kendini kasa kasa bir hal oldu ama en azından ağlamadı
ilk yaptığımızda kıyametleri koparmıştı ve iki gün benle konuşmamıştı
Koltuk altını falan kremle yap bu seferde dedim ama bacaklarına alışınca artık koltuk altınada yaptırır nasılsa
Yarında sabah kalkar kalkmaz biraz evi temizleyeceğim
Aslında kızla karne alamaya gidecektim ama o bir saat bile benim için kayıp olmasın diye ( ki zaten büyük cadı beni istemiyor
) kızı tek göndericeğim
nasılsa hemen karnesini alıp dönecek arkadaşlarıyla vedalaşıp
okuldan döndüğünde de ayakkabı almaya gideceğiz
hanım efendi istemem diye tutturdu geçen hafta bende sonra bu travma olayı falan olunca unuttum
hemen öyle ucuz kumaşlardan bakacağım
Kızkardeşimede uğrayıp bir kahve içtikten sonra yine koştur koştur eve gelir vaktim kalırsa biraz daha ütü falan yaparım ( diğerlerini
)
Sabah fırsatım olurmu bilemem ama Allahtan internetim var cepte
tatildede olsa damlarım buraya
Canim benin cok zorz kiz icinde cok zor. Anlatiarin bana ana okulumu hatirlatti ordada vardi sendromlu bir cocuk. Kaynastirma ogrencisi diye almislardi. Kizlara dokunmazdi ama erkeklere siddet uygulardi. Ogrencilik yillarinda cok zor. Cok gecmis olsun. Ins ailede anlayisli cikarda cocuga gereken sekilde davranir ne biliyim psikologa fln goturur belki. Yazik ya tum okul sikayetci ama kimsenin elinden bisi gelmiyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
İnşallah canım ama maalesef aile biraz umursamazmış
Öğretmenler defalarca cağırıp aileyi uyarmışlar ( şikayetci olan olmayınca ancak uyarabiliyorlarmış ) ama aile devamlı bizim oğlumuz yapmaz modundaymış
Bu kezde bizim oğlumuz yapmaz deme şansları yok sonuçta elde doktor raporlarıda var
hee derlersede artık o kendi bilecekleri ama bir kere daha bu tip birşey olursa müdürede dedim iş mahkemeye yansır diye ( Rabbim göstermesinde yoksa bu güne kadar kimseyi mahkemeye vermedim Rabbimde nasip etmesin ...Aminnn
)